Suosittu maatilasimulaatio Stardew Valley ilmestyy Androidille maaliskuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Suosittu maatilasimulaatio Stardew Valley ilmestyy Androidille maaliskuussa

Stardew Valley

Suurta suosiota niittänyt pikseligrafiikkainen maataloussimulaatio on saapumassa Androidille maaliskuun 14. päivä. Pelin kehittäjä ilmoitti asiasta Twitter -tilillään.

Roolipeliä ja maatilan simulaatiota yhdistävässä pelissä peritään maatila ja lähdetään kehittämään sitä. Pelissä voi tehdä kaikkea mitä nyt maatilalla voikaan tehdä, kasvattaa eläimiä, kasvattaa kasveja ja hedelmiä, rakentaa tarvikkeita ja koneita sekä paljon muuta.

on saatavilla PC:lle sekä One, ja Switch -konsoleille.

Kommentoi

Kiina rajoittaa alaikäisten nettipelaamista kolmeen tuntiin viikossa Kommentit pois päältä artikkelissa Kiina rajoittaa alaikäisten nettipelaamista kolmeen tuntiin viikossa

Mobiilipelaaminen

aikoo aloittaa alaikäisten nettipelaamisen rajoittamista ainoastaan kolmeen tuntiin viikossa. Maa haluaa estää tällä peliriippuvuutta.

Pelata saa syyskuun alusta ainoastaan perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina klo 20-21. Rajoituksesta vastaavat pelinkehittäjät.

Pelaamisen rajoittaminen ei maassa ole kuitenkaan mitään uutta sillä aiemmin alaikäiset ovat voineet pelata 90 minuuttia päivässä ja kolme tuntia viikonloppuisin.

Vuosi sitten maa asetti säännöstön, joka vaatii alaikäisiä tunnistautumaan omalla nimellään.

Kommentoi

Lightyear Frontier -pelissä yhdistyvät Stardew Valley, No Man’s Sky ja mechit Kommentit pois päältä artikkelissa Lightyear Frontier -pelissä yhdistyvät Stardew Valley, No Man’s Sky ja mechit

Lightyear Frontier

Lightyear Frontier on uusi avoimen maailman peli, jossa yhdistyy maanviljely, seikkailu, rakentelu, resurssien hallinta sekä tukikohdan rakentaminen. Se on kuin yhdistelmä ja No Man’s Sky -pelejä ihmismäisillä roboteilla eli mechoilla.

Pelissä yhdestä neljään pelaajaa voi co-op tilassa etsiä ja kasvattaa kasveja, kesyttää villieläimiä sekä selviytyä muukalaismaailman sääolosuhteissa rakentamalla oman tukikohdan.

Kaikki tämä tapahtuu mecha-puvun sisältä käsin ohjattuna. Resursseja keräämällä voit parantaa robottikulkinettasi ja pääset tutkimaan planeettasi kaukaisimpia kolkkia. Tutkittavana on myös kadonneen rodun jättämiä raunioita.

Lightyear Frontier tulee ilmestymään ainakin PC:lle sekä Xbox Series X sekä S -konsoleille. Pelin kehityksestä vastaa ruotsalainen Frame Break -pelifirma.

Kommentoi