Suosittu maatilasimulaatio Stardew Valley ilmestyy Androidille maaliskuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Suosittu maatilasimulaatio Stardew Valley ilmestyy Androidille maaliskuussa

Stardew Valley

Suurta suosiota niittänyt pikseligrafiikkainen maataloussimulaatio on saapumassa Androidille maaliskuun 14. päivä. Pelin kehittäjä ilmoitti asiasta Twitter -tilillään.

Roolipeliä ja maatilan simulaatiota yhdistävässä pelissä peritään maatila ja lähdetään kehittämään sitä. Pelissä voi tehdä kaikkea mitä nyt maatilalla voikaan tehdä, kasvattaa eläimiä, kasvattaa kasveja ja hedelmiä, rakentaa tarvikkeita ja koneita sekä paljon muuta.

Stardew Valley on saatavilla PC:lle sekä Xbox One, Playstation 4 ja Nintendo Switch -konsoleille.

BMW Group ja AirConsole järjestävät yhteisen kehittäjäkilpailun Kommentit pois päältä artikkelissa BMW Group ja AirConsole järjestävät yhteisen kehittäjäkilpailun

hyödyntää maailmanlaajuisen pelinkehittäjäyhteisön potentiaalia tulevaisuuden autopelejä varten.

-konserni ja julkaisevat yhdessä kilpailun autossa pelattavien pelien ideointiin ja kehitykseen. Kilpailulla tavoitellaan maailmanlaajuista pelinkehittäjäyhteisöä pioneerityöhön autopelien alalla. Yhtiöt kertovat kilpailusta yhdessä San Franciscossa pidettävässä pelinkehittäjille suunnatussa Game Developer Conference (GDC)-tapahtumassa. Tapahtuma järjestetään 20.–24. maaliskuuta 2023.

Kilpailuun voidaan osallistua lähettämällä ideat ja konseptit 8.6.2023 mennessä. Lähetetyistä peli konsepteista valitaan neljä kappaletta konseptivaiheeseen, jossa kehittäjät saavat 5,000 euroa prototyypin kehittämistä varten. AirConsole rahoittaa lupaavien prototyyppien kehittämisen peliksi, joka lisätään AirConsole alustaan. Voittajat kutsutaan BMW-konsernin päätoimistolle Munichiin tutustumaan lopputulokseen. Tutustu ohjeisiin ja osallistu kilpailuun osoitteessa https://www.n-dream.com/in-car-game-developer-competition.

Stefan Butz, BMW-konsernin viihde- ja sovelluskehityksen varajohtaja kuvaili kilpailua: ”Tämä kilpailu on pelinkehittäjille loistava tilaisuus tehdä yhteistyötä AirConsolen kanssa luodakseen kiehtovia pelikokemuksia erityisesti ajoneuvoihin. Haluamme tarjota asiakkaillemme ensiluokkaisen viihdekokemuksen ja pelaamisessa on kyse ilosta.”

AirConsolen pelijohtaja Antti Makkonen sanoi: ”Kuten autoteollisuus on CES-messuilla korostanut, pelaaminen autossa on tapahtumassa. Pelintekijöiden on alettava luoda pelejä autoja varten, ei vain tuoda pelejä autoon. Puhelinten käyttäminen ohjaimina autossa tekee pelaamisesta kaikille helposti lähestyttävää ja hauskaa, varsinkin kun otetaan huomioon, että kaikki eivät omista peliohjainta tai että pelaaminen suoraan auton kosketusnäytöllä väsyttää kättä nopeasti.”

Lisätietoa kilpailusta antaa:

Linn Stjernlöf

ls@mi5communications.com

+46 730739619

Kiina rajoittaa alaikäisten nettipelaamista kolmeen tuntiin viikossa Kommentit pois päältä artikkelissa Kiina rajoittaa alaikäisten nettipelaamista kolmeen tuntiin viikossa

Mobiilipelaaminen

Kiina aikoo aloittaa alaikäisten nettipelaamisen rajoittamista ainoastaan kolmeen tuntiin viikossa. Maa haluaa estää tällä peliriippuvuutta.

Pelata saa syyskuun alusta ainoastaan perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina klo 20-21. Rajoituksesta vastaavat pelinkehittäjät.

Pelaamisen rajoittaminen ei maassa ole kuitenkaan mitään uutta sillä aiemmin alaikäiset ovat voineet pelata 90 minuuttia päivässä ja kolme tuntia viikonloppuisin.

Vuosi sitten maa asetti säännöstön, joka vaatii alaikäisiä tunnistautumaan omalla nimellään.