Super Mario Bros. -elokuvasta tuttu suosikkikappale ”Peaches” debytoi arvostetulla Billboard’s Hot 100 -listalla Kommentit pois päältä artikkelissa Super Mario Bros. -elokuvasta tuttu suosikkikappale ”Peaches” debytoi arvostetulla Billboard’s Hot 100 -listalla

Yksi . -elokuvan fanien suosikkikohtauksista, Bowserin tribuuttiballadi ”Peaches”, julkaistiin taannoin verkossa ja suosio onkin saanut jo aivan uudet mittasuhteet.

Kappale, jonka esitti Jack Black (Bowserin ääni), on ollut listoilla siitä lähtien, ja nyt se on päässyt ”Billboard Hot 100” -listalle Yhdysvalloissa debytoimalla sijalla 83. Kuten sosiaalisessa mediassa hauskan nippelitiedon mukaan huomautetaan, se on Jack Blackin ensimmäinen uran soolokappale, joka debytoi kyseisellä listalla.

Itse mestariteoksen voit ottaa haltuun musiikkivideon muodossa vaikkapa tästä alta:

Kommentoi

Mario-elokuva ylittää Disneyn animaation hittielokuvan Frozenin lipputuloissa Kommentit pois päältä artikkelissa Mario-elokuva ylittää Disneyn animaation hittielokuvan Frozenin lipputuloissa

. -elokuva on ollut valtava menestys Nintendolle ja Illuminationille sen debytoinnista huhtikuussa lähtien ja nyt se on saavuttanut jälleen uuden virstanpylvään.

Ylitettyään miljardin dollarin rajan maailmanlaajuisissa lipputuloissa viime kuussa, elokuva on nyt noussut Disney'n vuoden 2013 animaatiohittielokuvan Frozenin ($1,284 miljardia) ohi.

Uusimmat luvut paljastavat, että Mario-elokuva on nyt tehnyt uskomattomat $1,288 miljardia, sijoittuen siten ”kaikkien aikojen tuottavimpien animaatioelokuvien” listalla Frozen 2:n ($1,45 miljardia) alle. Teknisesti ottaen The Lion King -elokuvan uusintaversio johtaa listaa ($1,66 miljardia).

Rapakon takana elokuvaa voikin vuokrata jo digitaalisessa muodossaan kotisohviltakin, mutta täällä meidän päässä tätä julkaisumuotoa saadaan odotella ilmeisesti vielä tovin verran.

Kommentoi

Super Mario Bros. -elokuva ylitti miljardin dollarin rajan Kommentit pois päältä artikkelissa Super Mario Bros. -elokuva ylitti miljardin dollarin rajan

The . Movie ylitti miljardin dollarin lipputulokynnyksen sunnuntaina, mikä tekee siitä viidennen elokuvan, joka on tehnyt niin pandemian alkamisen jälkeen, ja varmimman merkin siitä, että teatterielokuvabisnes on toipumassa pitkäaikaisesta laskusuhdanteesta.

Vaikka elokuva on saanut keskinkertaisia arvosteluja, mutta sitäkin enemmän ylistystä faneilta, Universal Picturesin tuottama elokuva, jossa Chris Pratt ääninäyttelijänä Mario-nimiselle rakastetulle videopelihahmolle, on ollut teattereissa vain 26 päivää ja on nyt Universalin historian seitsemänneksi suurin elokuva, ohittaen sekä Jurassic World Dominionin että animaation Despicable Me maailmanlaajuisissa lipputuloissa.

Kommentoi