Sympaattinen alamäkipyöräilypeli Lonely Mountains: Downhill sai keväisen päivityksen Kommentit pois päältä artikkelissa Sympaattinen alamäkipyöräilypeli Lonely Mountains: Downhill sai keväisen päivityksen

Lonely Mountains: Downhill

Mainiolla low-poly grafiikalla varustettu alamäkipyöräilypeli on saanut keväisen Power -päivityksen.

Päivityksen myötä peliin saadaan 60-luvun energiaa sekä kirkkaita värejä. Tämä näkyy uusissa asuissa ja repuissa kuten Woodstock, Jimmy sekä Groove -vaatetuksissa. Mukana on myös Power -maalaus, jolla voit koristella pyöräsi.

Pelissä kurvaillaan alas mäkisiä maisemia läpi metsien, kapeiden polkujen ja villien jokien. Voit päättää tutkitko ympäristöäsi vapaasti vaiko lasket mäkeä alas kelloa vastaan hampaat irvessä. Pelin fysiikanmallinnus mahdollistaa myös reitiltä poikkeamisen ja kanjonien yli hyppäämisen.

Valittavanasi on erilaisia pyöriä, jotka käyttäytyvöt eri tavoin. Avattavana on eri vaikeustasoja, pyörien värityksiä sekä vaatetuksia.

on saatavilla PC:lle ja 4 ja One -konsoleille. Peli on myös Steam Deck -yhteensopiva.

Kommentoi

Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri

Overwatch 2

on julkaissut uuden trailerin tulevasta Overwatch 2 -pelin uudesta Junker hahmosta. Voit katsoa trailerin alta.

Junker Queen -hahmo on kyberneettisesti kyvykäs, erittäin liikkuva ja käyttää aseenaan raidetykkiä.

Aiemmin ilmoitettiin, että Overwatch 2 tulee olemaan ilmaispelattava ja se tulee korvaamaan aikaisemman Overwatch -pelin kokonaisuudessaan.

Overwatch 2 lanseerattiin alunperin vuonna 2019 Blizzconissa, mutta sen jälkeen pelistä ei kuultu juurikaan. Vuonna 2020 ja 2021 pelin käsikirjoittaja Michael Chu ja ohjaaja Jeff Kaplan jättivät Blizzardin.

Overwatch 2 ilmestyy Early Access tilassa PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S, sekä Nintendo Switch -konsoleille, että PC:lle.

Kommentoi

The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille Kommentit pois päältä artikkelissa The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille

The Sims 4: High School

ja ovat julkaisemassa uuden High School -lisäosan The Sims 4 -peliin heinäkuun 28. päivä. Voit katsoa lisäosan trailerin alta.

Lisäosa tuo peliin Copperdale Highh -koulukampuksen ja paljon uutta tehtävää. Peliin saadaan myös ThrifTea -kahvila, kirjasto sekä rehtorin kartano.

Lisäosan myötä peliin saadaan myös uusia ennalta luotuja hahmoja kuten rehtorin tytär Ash, joka on tyyli-ikoni. Mukana ovat myös romanttisesti kiusallinen Kevin sekä tähtiurheilija Sidney.

Lisäosassa pelaajat pääsevät osallistumaan luennoille ja kokeisiin sekä käymään lounaalla. Mukana on myös cheerleadingiä, eri urheilulajeja sekä shakkiklubi.

The Sims 4: High School -lisäosa saapuu heinäkuun 28. päivä PC:lle ja Macille Originin ja Steamin kautta, sekä 4, PlayStation 5, ja S että Xbox One -konsoleille.

Kommentoi