Sympaattinen maatilasimulaattori Farmer’s Dynasty on nyt pelattavissa Kommentit pois päältä artikkelissa Sympaattinen maatilasimulaattori Farmer’s Dynasty on nyt pelattavissa

Farmer's Dynasty

PAN Visionin jakelema ja Bigbenin julkaisema Farmer’s Dynasty on videopeli maanviljelystä ja maaseudun luonnonläheisestä elämästä. Peli on saatavana 4- ja Xbox One -pelikonsoleille. Switch -version julkaisupäivä ilmoitetaan myöhemmin.

Pelin alussa pelaaja tutustuu yksinkertaisiin työkaluihin, joilla päästään alkuun maanviljelyn saloista. Sadonkorjuun, rakentamisen, korjaamisen ja työnteon kautta tilallinen edistyy urallaan ja samalla kohentaa omaa maatilaansa. Uudet pellot, kasvihuoneet, siilot ja monet muut tilat ja rakennelmat vaativat aikaa ja työtä, mutta onnistuminen palkitaan vaurastumisella ja menestyksellä.

Myös oman maatilan ulkopuolella on elämää ja pelin sosiaalinen vuorovaikutus onkin keskeinen osa kokonaisuutta ja sen viehätystä. Työpäivän päätteeksi on hyvä piipahtaa käymään kylällä ja viettää aikaa muiden asukkaiden kanssa. Nämä johtavat monenlaisiin ihmissuhteisiin, joihin lukeutuu myös mahdollisuus romanttisiin suhteisiin maaseudun auvossa.

Avoin pelimaailma ja sen monipuoliset tekemiset pitävät pelaajan valppaana ja kiinnostuneena pelimaailman tapahtumista. Värikäs ja ilostuttava peligrafiikka tekee pelimaailmasta virkistävän ja ilahduttavan ympäristön. Farmer’s Dynasty onkin monipuolinen ja hauska peli, joka sopii lähes kaikenikäisille pelaajille.

Kommentoi

Hirviötäyteisen villin lännen turvaaminen alkaa tänään Evil West -toimintapelissä Kommentit pois päältä artikkelissa Hirviötäyteisen villin lännen turvaaminen alkaa tänään Evil West -toimintapelissä

Evil West

Kolmannen persoonan kuvakulmasta koettava Evil West -toimintapeli sijoittuu vaihtoehtoiseen ja hirviöiden täyttämään Yhdysvaltojen villiin länteen. Perinteisten pyssysankareiden uhkina eivät ole pankkirosvot ja muut roistot, vaan katalat hirviöt, verenhimoiset otukset ja muut luonnottomat kammotukset.

Siinä missä isoissa kaupungeissa eletään verrattain turvallista elämää, Amerikan rajamailla hirviöt ovat jatkuva uhka tilallisille, matkaajille ja aivan kaikenlaisille tavallisille ihmisille. Tilanne vaatii kovempia otteita, rohkeita miehiä ja raskasta aseistusta sekä erikoistarvikkeita. Niinpä karu sankari Jesse ystävineen käy taisteluun hirvityksiä vastaan vailla pelkoa ja epäröintiä.

Evil West tarjoaa vauhdikasta ja energistä toimintaa hurmeisissa taisteluissa ja räväköissä kohtaamisissa. Pistoolit, kiväärit, haulikot ja astetta eksoottisemmat aseet, kuten liekinheittimet ja sähköistetyt iskuhanskat sekä monet muut apuvälineet tulevat tarpeeseen vampyyreja, ihmissusia ja muita kauhukuvastosta tuttuja olentoja kuritettaessa.

Evil West ilmestyy tänään marraskuuta 5, PlayStation 4 ja ja S -konsoleille sekä :lle.

Kommentoi

Danny Trejo tähdittää Evil West -pelin uutta esittelyvideota Kommentit pois päältä artikkelissa Danny Trejo tähdittää Evil West -pelin uutta esittelyvideota

Evil West x Danny Trejo

Finlandin jakelema ja Focus Entertainmentin julkaisema Evil West julkaistaan ensi viikolla ja kiivaimmat hirviönmetsästäjät ja lehmipaimenet ovatkin jo sormet liipaisimilla syyhyten. Sitä ennen ehdimme kuitenkin nauttia näyttelijä Danny Trejon tähdittämästä esittelyvideosta, jossa toimintaleffojen konkari esittää oman näkemyksensä Evil Westin villin lännen menosta.

Evil West sijoittuu vaihtoehtoiseen ja mielikuvitukselliseen villin lännen historiaan, jossa lehmipoikien ja pyssysankareiden rinnalla elävät myyttiset hirviöt ja verenjanoiset vampyyrit. Kiehtovassa pelimaailmassa edetään energisten ja vauhdikkaiden taisteluiden kautta. Sankarit eivät kuitenkaan joudu suoriutumaan tehtävistään pelkän kuudestilaukeavan voimin, sillä apuna ovat erilaiset erikoisvarusteet ja kokeelliset aseet. Pelaajahahmon rooli vampyyreja metsästävän järjestön jäsenenä asettaa sankarin alituiseen vaaraan, mikä pistää pelaajan varpailleen ja tuo eteen kiinnostavia kohtaamisia yksi toisensa jälkeen.

Tarinavetoinen pelikampanja sisältää lukemattomia kiinnostavia ympäristöjä sekä uusia aseita ja varusteita toinen toistaan hurjempien hirviöiden nujertamiseen. Kokemuksen myötä avautuvat uudet kyvyt tarjoavat erilaisia ratkaisumalleja tilanteisiin ja erilaiset rakentelumahdollisuudet tarjoavat lisätyökaluja neuvokkaalle taistelijalle. Yliluonnollista vihollista vastaan taistellessa onkin syytä varautua kaikkeen. Yksinpelin lisäksi pelissä on myös yhteistyömuoto, jossa vihollisia vastaan pääsee taistelemaan yhdessä kaverin kanssa.

Evil West julkaistaan 5, PlayStation 4 ja ja S -konsoleille 22. marraskuuta 2022.

Kommentoi