Sympaattinen maatilasimulaattori Farmer’s Dynasty on nyt pelattavissa Kommentit pois päältä artikkelissa Sympaattinen maatilasimulaattori Farmer’s Dynasty on nyt pelattavissa

Farmer's Dynasty

PAN Visionin jakelema ja Bigbenin julkaisema Farmer’s Dynasty on videopeli maanviljelystä ja maaseudun luonnonläheisestä elämästä. Peli on saatavana PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille. Nintendo Switch -version julkaisupäivä ilmoitetaan myöhemmin.

Pelin alussa pelaaja tutustuu yksinkertaisiin työkaluihin, joilla päästään alkuun maanviljelyn saloista. Sadonkorjuun, rakentamisen, korjaamisen ja työnteon kautta tilallinen edistyy urallaan ja samalla kohentaa omaa maatilaansa. Uudet pellot, kasvihuoneet, siilot ja monet muut tilat ja rakennelmat vaativat aikaa ja työtä, mutta onnistuminen palkitaan vaurastumisella ja menestyksellä.

Myös oman maatilan ulkopuolella on elämää ja pelin sosiaalinen vuorovaikutus onkin keskeinen osa kokonaisuutta ja sen viehätystä. Työpäivän päätteeksi on hyvä piipahtaa käymään kylällä ja viettää aikaa muiden asukkaiden kanssa. Nämä johtavat monenlaisiin ihmissuhteisiin, joihin lukeutuu myös mahdollisuus romanttisiin suhteisiin maaseudun auvossa.

Avoin pelimaailma ja sen monipuoliset tekemiset pitävät pelaajan valppaana ja kiinnostuneena pelimaailman tapahtumista. Värikäs ja ilostuttava peligrafiikka tekee pelimaailmasta virkistävän ja ilahduttavan ympäristön. Farmer’s Dynasty onkin monipuolinen ja hauska peli, joka sopii lähes kaikenikäisille pelaajille.

Kommentoi

Syyskuussa ilmestyvä Evil West -toimintapeli sai uuden esittelyvideon Kommentit pois päältä artikkelissa Syyskuussa ilmestyvä Evil West -toimintapeli sai uuden esittelyvideon

Evil West

PAN Vision Finlandin jakelemasta ja Focus Entertainmentin julkaisemasta Evil West -toimintapelistä on julkaistu uusi esittelyvideo, jonka voit katsoa alta.

Evil West sijoittuu vaihtoehtoiseen ja mielikuvitukselliseen villin lännen historiaan, jossa lehmipoikien ja pyssysankareiden rinnalla elävät myyttiset hirviöt ja verenjanoiset vampyyrit. Kiehtovassa pelimaailmassa edetään energisten ja vauhdikkaiden taisteluiden kautta. Sankarit eivät kuitenkaan joudu suoriutumaan tehtävistään pelkän kuudestilaukeavan voimin, sillä apuna ovat erilaiset erikoisvarusteet ja kokeelliset aseet. Pelaajahahmon rooli vampyyreja metsästävän järjestön jäsenenä asettaa sankarin alituiseen vaaraan, mikä pistää pelaajan varpailleen ja tuo eteen kiinnostavia kohtaamisia yksi toisensa jälkeen.

Tarinavetoinen pelikampanja sisältää lukemattomia kiinnostavia ympäristöjä sekä uusia aseita ja varusteita toinen toistaan hurjempien hirviöiden nujertamiseen. Kokemuksen myötä avautuvat uudet kyvyt tarjoavat erilaisia ratkaisumalleja tilanteisiin ja erilaiset rakentelumahdollisuudet tarjoavat lisätyökaluja neuvokkaalle taistelijalle. Yliluonnollista vihollista vastaan taistellessa onkin syytä varautua kaikkeen. Yksinpelin lisäksi pelissä on myös yhteistyömuoto, jossa vihollisia vastaan pääsee taistelemaan yhdessä kaverin kanssa.

Evil West julkaistaan PlayStation 5, ja ja S -konsoleille 20. syyskuuta 2022.

Kommentoi

Vaihtoehtoisen villin lännen Evil West -peli ilmestyy syyskuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Vaihtoehtoisen villin lännen Evil West -peli ilmestyy syyskuussa

Evil West

Finlandin jakelema ja Focus Entertainmentin julkaisema Evil West -toimintapeli on vahvistettu saapuvaksi 20. syyskuuta.

sijoittuu vaihtoehtoiseen ja mielikuvitukselliseen villin lännen historiaan, jossa lehmipoikien ja pyssysankareiden rinnalla elävät myyttiset hirviöt ja verenjanoiset vampyyrit. Kiehtovassa pelimaailmassa edetään energisten ja vauhdikkaiden taisteluiden kautta.

Sankarit eivät kuitenkaan joudu suoriutumaan tehtävistään pelkän kuudestilaukeavan voimin, sillä apuna ovat erilaiset erikoisvarusteet ja kokeelliset aseet. Pelaajahahmon rooli vampyyreja metsästävän järjestön jäsenenä asettaa sankarin alituiseen vaaraan, mikä pistää pelaajan varpailleen ja tuo eteen kiinnostavia kohtaamisia yksi toisensa jälkeen.

Tarinavetoinen pelikampanja sisältää lukemattomia kiinnostavia ympäristöjä sekä uusia aseita ja varusteita toinen toistaan hurjempien hirviöiden nujertamiseen. Kokemuksen myötä avautuvat uudet kyvyt tarjoavat erilaisia ratkaisumalleja tilanteisiin ja erilaiset rakentelumahdollisuudet tarjoavat lisätyökaluja neuvokkaalle taistelijalle.

Yliluonnollista vihollista vastaan taistellessa onkin syytä varautua kaikkeen. Yksinpelin lisäksi pelissä on myös yhteistyömuoto, jossa vihollisia vastaan pääsee taistelemaan yhdessä kaverin kanssa.

julkaistaan 5, ja Series X ja S -konsoleille 20. syyskuuta 2022.

Kommentoi