System Shock 2 -uusintaversio on nyt kehitteillä Kommentit pois päältä artikkelissa System Shock 2 -uusintaversio on nyt kehitteillä

Scifikauhupeli 2 on saamassa uusintaversion Nightdive Studiosin toimesta. Yhtiö varmisti asian Twitter-tilillään. Tuleva peli kantaa nimeä 2: Enhanced Edition.

Alunperin vuonna 1999 ilmestynyt peli yhdistelee ensimmäisen persoonan toimintaa, roolipeliä, selviytymistä ja kauhua. Vaikuttava peli on arvostelijoiden ylistämä ja keräsi paljon vuoden peli titteleitä, mutta ei kuitenkaan saavuttanut myyntitavotteita.

System Shock 2 ei ole ainut uusinta mitä kyseisestä pelisarjasta on tekeillä. Myös vuonna 1994 ilmestynyt System Shock on saamassa uusinnan samaisen firman toimesta. Pelin on määrä ilmestyä ensi vuoden puoellla. Alkuperäisten pelien kehittäjän Looking Glass Studiosin perustajan Paul Neurathin uusi firma on parhaillaan kehittämässä myös täysin uutta -peliä.

Kommentoi

System Shock 2 -uusintaversio edelleen tuloillaan – kehittäjä julkaisi pätkän VR-materiaalista Kommentit pois päältä artikkelissa System Shock 2 -uusintaversio edelleen tuloillaan – kehittäjä julkaisi pätkän VR-materiaalista

Retropelien henkiinherättämisessä erikoistunut on parhaillaan työstämässä uusintoja 90-luvun loppupuolella ilmestyneistä ja -peleistä. Jälkimmäisen kehityksestä on nyt saatu pätkä uutta materiaalia VR-maailmassa.

Nightdiven virallisella Twitter -tilillä julkaistulla lyhykäisellä videolla nähdään kuinka tulevaa -peliä pelataan Valven Index VR-laitteistolla.

Alunperin vuonna 1999 ilmestynyt peli yhdistelee ensimmäisen persoonan toimintaa, roolipeliä, selviytymistä ja kauhua. Vaikuttava peli on arvostelijoiden ylistämä ja keräsi paljon vuoden peli titteleitä, mutta ei kuitenkaan saavuttanut myyntitavotteita.

Myös vuonna 1994 ilmestynyt System Shock on saamassa uusinnan samaisen firman toimesta. Pelin on määrä ilmestyä ensi vuoden puoellla. Alkuperäisten pelien kehittäjän Looking Glass Studiosin perustajan Paul Neurathin uusi firma on parhaillaan kehittämässä myös täysin uutta -peliä.

Kommentoi

Kulttiklassikko Powerslave ilmestyi GOG-valikoimiin – myös uusinto tuloillaan Kommentit pois päältä artikkelissa Kulttiklassikko Powerslave ilmestyi GOG-valikoimiin – myös uusinto tuloillaan

Powerslave

Ensimmäisen persoonan kulttiklassikkoräiskintä Powerslave on saapunut GOG -kauppapaikan valikoimiin. Vuonna 1996 alunperin ilmestynyt peli kulki Euroopassa nimellä Exhumed.

Alunperin Sega Saturn ja alkuperäiselle Playstation -konsolille ilmestynyt peli, poikkesi hieman PC-versiosta, joka käytti oman pelimoottorin sijaan Duke Nukem 3D -pelistä tuttua pelimoottoria.

Uudelleenjulkaisun lisäksi Powerslave on saamassa uusinnon Nightdive Studiosin toimesta. Kyseinen studio tunnetaan vanhojen pelien uusinnoista kuten ja Blade Runner -pelien kohdalla.

Powerslave peli sijoittuu Egyptiin ja Karnakin kaupunkiin, jossa muukalaisarmeija on vallannut kaupungin. Olet osa joukkoa joka lähetetään ratkaisemaan tilannetta. Joukkuetta kuljettava helikopteri kuitenkin ammutaan alas ja joudut yksin selviytymään muukalaisia vastaan.

Powerslave on parhaillaan saatavilla GOG-palvelusta PC:lle.

Kommentoi