System Shock 2 -uusintaversio on nyt kehitteillä Kommentit pois päältä artikkelissa System Shock 2 -uusintaversio on nyt kehitteillä 39

Scifikauhupeli 2 on saamassa uusintaversion Nightdive Studiosin toimesta. Yhtiö varmisti asian Twitter-tilillään. Tuleva peli kantaa nimeä 2: Enhanced Edition.

Alunperin vuonna 1999 ilmestynyt peli yhdistelee ensimmäisen persoonan toimintaa, roolipeliä, selviytymistä ja kauhua. Vaikuttava peli on arvostelijoiden ylistämä ja keräsi paljon vuoden peli titteleitä, mutta ei kuitenkaan saavuttanut myyntitavotteita.

System Shock 2 ei ole ainut uusinta mitä kyseisestä pelisarjasta on tekeillä. Myös vuonna 1994 ilmestynyt System Shock on saamassa uusinnan samaisen firman toimesta. Pelin on määrä ilmestyä ensi vuoden puoellla. Alkuperäisten pelien kehittäjän Looking Glass Studiosin perustajan Paul Neurathin uusi firma on parhaillaan kehittämässä myös täysin uutta -peliä.

Sivuston perustaja ja toimittaja.

Kommentoi

System Shock 3 sai ensimmäisen trailerinsa Kommentit pois päältä artikkelissa System Shock 3 sai ensimmäisen trailerinsa 58

Hiljattain alkuperäiselle kehittäjälleen OtherSide Entertainmentille palautunut 3 on saanut ensimmäisen lyhyehkön trailerinsa.

Vuosia kehitteillä oleva peli sai ensivilauksen alkuviikosta San Fransiscossa pidetyillä Game Developers Conference -tapahtumassa. Puoliminuuttinen kiusoittelu sisältää pelisarjalla ominaista synkkää sci-fi kauhua.

Peliä on kehittämässä ensimmäisen System Shock -pelin tuottaja, legendaarinen Warren Spector.

Samaan aikaan kehitteillä olevan ensimmäisen System Shock -pelin remasteroitu versio on saanut myös lisää pelivideota. Voit katsoa sen tästä:

Sivuston perustaja ja toimittaja.

Kommentoi

System Shock 3 -pelin oikeudet myyty takaisin alkuperäiselle kehittäjälle Kommentit pois päältä artikkelissa System Shock 3 -pelin oikeudet myyty takaisin alkuperäiselle kehittäjälle 46

Tulevan -pelin oikeudet ovat siirtyneet ruotsalaiselta Starbreeze yhtiöltä takaisin alkuperäiselle kehittäjälle OtherSide Entertainmentille. Starbreeze hankki oikeudet pelin julkaisuun vuonna 2017 ja osallistui myös pelinkehitykseen rahoittajan roolissa. Nyt kuitenkin yhtiö on joutunut taloudellisiin vaikeuksiin ja oikeudet julkaisuun on myyty.

3

Pelien uusintaversioihin keskittynyt Night Dive Studios osti oikeudet System Shock nimikkeeseen vuonna 2015 ja alkoi kehittämään uusintaversiota vuonna 1994 ilmestyneestä alkuperäisestä System Shock versiosta. aloitti samana vuonna System Shock 3 -pelin kehityksen Night Dive Studiosin siunauksella. Mukana peliä on kehittämässä ensimmäisen System Shockin tuottaja, legendaarinen Warren Spector.

Sivuston perustaja ja toimittaja.

Kommentoi

System Shock uusinta sai lisää videokuvaa – peli ilmestyy vuonna 2020 Kommentit pois päältä artikkelissa System Shock uusinta sai lisää videokuvaa – peli ilmestyy vuonna 2020 50

Pitkään kehitteille ollut uusintaversio on saanut uutta videomateriaalia. Nightdive Studiosin kehittämä peli on nykyajan versio alunperin vuonna 1994 ilmestyneelle Looking Glass Studiosin tekemälle pelille.

Uusintapainosta yleisörahoitettiin vuonna 2016 ja samana vuonna ilmestyi myös pelin ensimmäinen demo. Pelin piti ilmestyä jo seuraavana vuonna mutta myöhästyi tästä lukemattomien uusien ominaisuuksien takia. Nyt pelin kaavaillaan ilmestyvän vuonna 2020 Xbox One ja Playstation 4 -konsoleille sekä PC:lle.

Sivuston perustaja ja toimittaja.

Kommentoi