System Shock 3 kylvää avaruuskauhua uudella pelivideolla Kommentit pois päältä artikkelissa System Shock 3 kylvää avaruuskauhua uudella pelivideolla 68

-pelisarjan alkuperäisten kehittäjien muodostaman OtherSide Entertainmentin uusi 3 on saanut ensimmäisen vilauksen miltä itse pelaaminen näyttää. Kyseessä on kuitenkin vielä kehitysvaiheessa oleva pre-alpha -versio. Pelin parissa häärää myös ensimmäisen -pelin tuottaja, legendaarinen Warren Spector.

Varsin näyttävä traileri esittelee tuttua jakoavaimen kanssa hiippailua ja muutamia vihulaisiakin, mutta nähtäväksi jää onnistuuko tämä jatko-osa säilyttämään edeltäjänsä tunnelman.

Tarinaltaan jatkaa siitä mihin edeltäjänsä jäi 20 vuotta sitten. Valloilleen päässyt tekoäly SHODAN on selviytynyt ja palaa kylvämään kostoaan. Tekoälyn ikoninen ääni on juuri se tuttu mitä totuttiin kuulemaan edellisessäkin pelissä ja saa taatusti aikaan kylmiä väreitä.

System Shock 3
Ilmastointikanavissa on tunnelmaa.

System Shock 3 ei ole pelisarjan ainoa kehitteillä oleva. Nightdive Studio on kehittämässä toisintoa pelin vuonna 1994 ilmestyneestä ensimmäisestä osasta. Samainen firma on myös työstämässä System Shock 2 pelin HD -versiota .

Huonompi puoli on se että millään näistä peleistä ei ole vielä asetettua julkaisuajankohtaa.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi

System Shock täyttää 25 vuotta – saa fyysisen Big Box julkaisun ja ääniraidan vinyylinä Kommentit pois päältä artikkelissa System Shock täyttää 25 vuotta – saa fyysisen Big Box julkaisun ja ääniraidan vinyylinä 42

System Shock

Scifikauhun pioneeripeli on täyttänyt 25 vuotta ja sitä juhlistaakseen on julkaisemassa pelin fyysisenä Big Box -versiona sekä ääniraidan tuplavinyylinä.

Nightdive Studios omistaa tällä hetkellä oikeudet kyseiseen peliin ja julkaisi viime vuonna remasteroidun version siitä. Nyt kyseinen peliversio saa siis 90-luvulta tutun isolaatikkoisen fyysisen version Limited Run Gamesin toimesta. Myös pelin alkuperäinen ääniraita saa fyysisen julkaisun tuplavinyylinä.

Big Box -version ennakkotilaukset alkavat ensi viikon tiistaina lokakuun 1. päivä.

Nightdive Studios on myös työstämässä täysin modernisoitua versiota pelistä, jonka pitäisi ilmestyä ensi vuoden puolella.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi

System Shock 2 -uusintaversio on nyt kehitteillä Kommentit pois päältä artikkelissa System Shock 2 -uusintaversio on nyt kehitteillä 94

Scifikauhupeli 2 on saamassa uusintaversion Nightdive Studiosin toimesta. Yhtiö varmisti asian Twitter-tilillään. Tuleva peli kantaa nimeä 2: Enhanced Edition.

Alunperin vuonna 1999 ilmestynyt peli yhdistelee ensimmäisen persoonan toimintaa, roolipeliä, selviytymistä ja kauhua. Vaikuttava peli on arvostelijoiden ylistämä ja keräsi paljon vuoden peli titteleitä, mutta ei kuitenkaan saavuttanut myyntitavotteita.

System Shock 2 ei ole ainut uusinta mitä kyseisestä pelisarjasta on tekeillä. Myös vuonna 1994 ilmestynyt System Shock on saamassa uusinnan samaisen firman toimesta. Pelin on määrä ilmestyä ensi vuoden puoellla. Alkuperäisten pelien kehittäjän Looking Glass Studiosin perustajan Paul Neurathin uusi firma on parhaillaan kehittämässä myös täysin uutta -peliä.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi

System Shock 3 sai ensimmäisen trailerinsa Kommentit pois päältä artikkelissa System Shock 3 sai ensimmäisen trailerinsa 90

Hiljattain alkuperäiselle kehittäjälleen OtherSide Entertainmentille palautunut on saanut ensimmäisen lyhyehkön trailerinsa.

Vuosia kehitteillä oleva peli sai ensivilauksen alkuviikosta San Fransiscossa pidetyillä Game Developers Conference -tapahtumassa. Puoliminuuttinen kiusoittelu sisältää pelisarjalla ominaista synkkää sci-fi kauhua.

Peliä on kehittämässä ensimmäisen -pelin tuottaja, legendaarinen Warren Spector.

Samaan aikaan kehitteillä olevan ensimmäisen System Shock -pelin remasteroitu versio on saanut myös lisää pelivideota. Voit katsoa sen tästä:

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi