System Shock 3 kylvää avaruuskauhua uudella pelivideolla Kommentit pois päältä artikkelissa System Shock 3 kylvää avaruuskauhua uudella pelivideolla 33

-pelisarjan alkuperäisten kehittäjien muodostaman OtherSide Entertainmentin uusi on saanut ensimmäisen vilauksen miltä itse pelaaminen näyttää. Kyseessä on kuitenkin vielä kehitysvaiheessa oleva pre-alpha -versio. Pelin parissa häärää myös ensimmäisen System Shock -pelin tuottaja, legendaarinen Warren Spector.

Varsin näyttävä traileri esittelee tuttua jakoavaimen kanssa hiippailua ja muutamia vihulaisiakin, mutta nähtäväksi jää onnistuuko tämä jatko-osa säilyttämään edeltäjänsä tunnelman.

Tarinaltaan System Shock 3 jatkaa siitä mihin edeltäjänsä jäi 20 vuotta sitten. Valloilleen päässyt tekoäly SHODAN on selviytynyt ja palaa kylvämään kostoaan. Tekoälyn ikoninen ääni on juuri se tuttu mitä totuttiin kuulemaan edellisessäkin pelissä ja saa taatusti aikaan kylmiä väreitä.

System Shock 3
Ilmastointikanavissa on tunnelmaa.

System Shock 3 ei ole pelisarjan ainoa kehitteillä oleva. Nightdive Studio on kehittämässä toisintoa pelin vuonna 1994 ilmestyneestä ensimmäisestä osasta. Samainen firma on myös työstämässä System Shock 2 pelin HD -versiota .

Huonompi puoli on se että millään näistä peleistä ei ole vielä asetettua julkaisuajankohtaa.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi

System Shock 2 -uusintaversio on nyt kehitteillä Kommentit pois päältä artikkelissa System Shock 2 -uusintaversio on nyt kehitteillä 64

Scifikauhupeli on saamassa uusintaversion Nightdive Studiosin toimesta. Yhtiö varmisti asian Twitter-tilillään. Tuleva peli kantaa nimeä : Enhanced Edition.

Alunperin vuonna 1999 ilmestynyt peli yhdistelee ensimmäisen persoonan toimintaa, roolipeliä, selviytymistä ja kauhua. Vaikuttava peli on arvostelijoiden ylistämä ja keräsi paljon vuoden peli titteleitä, mutta ei kuitenkaan saavuttanut myyntitavotteita.

System Shock 2 ei ole ainut uusinta mitä kyseisestä pelisarjasta on tekeillä. Myös vuonna 1994 ilmestynyt System Shock on saamassa uusinnan samaisen firman toimesta. Pelin on määrä ilmestyä ensi vuoden puoellla. Alkuperäisten pelien kehittäjän Looking Glass Studiosin perustajan Paul Neurathin uusi firma on parhaillaan kehittämässä myös täysin uutta -peliä.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi

System Shock 3 sai ensimmäisen trailerinsa Kommentit pois päältä artikkelissa System Shock 3 sai ensimmäisen trailerinsa 71

Hiljattain alkuperäiselle kehittäjälleen OtherSide Entertainmentille palautunut on saanut ensimmäisen lyhyehkön trailerinsa.

Vuosia kehitteillä oleva peli sai ensivilauksen alkuviikosta San Fransiscossa pidetyillä Game Developers Conference -tapahtumassa. Puoliminuuttinen kiusoittelu sisältää pelisarjalla ominaista synkkää sci-fi kauhua.

Peliä on kehittämässä ensimmäisen -pelin tuottaja, legendaarinen Warren Spector.

Samaan aikaan kehitteillä olevan ensimmäisen System Shock -pelin remasteroitu versio on saanut myös lisää pelivideota. Voit katsoa sen tästä:

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi

System Shock 3 -pelin oikeudet myyty takaisin alkuperäiselle kehittäjälle Kommentit pois päältä artikkelissa System Shock 3 -pelin oikeudet myyty takaisin alkuperäiselle kehittäjälle 56

Tulevan 3 -pelin oikeudet ovat siirtyneet ruotsalaiselta Starbreeze yhtiöltä takaisin alkuperäiselle kehittäjälle OtherSide Entertainmentille. Starbreeze hankki oikeudet pelin julkaisuun vuonna 2017 ja osallistui myös pelinkehitykseen rahoittajan roolissa. Nyt kuitenkin yhtiö on joutunut taloudellisiin vaikeuksiin ja oikeudet julkaisuun on myyty.

Pelien uusintaversioihin keskittynyt Night Dive Studios osti oikeudet System Shock nimikkeeseen vuonna 2015 ja alkoi kehittämään uusintaversiota vuonna 1994 ilmestyneestä alkuperäisestä System Shock versiosta. aloitti samana vuonna System Shock 3 -pelin kehityksen Night Dive Studiosin siunauksella. Mukana peliä on kehittämässä ensimmäisen System Shockin tuottaja, legendaarinen Warren Spector.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi