System Shock 3 sai ensimmäisen trailerinsa Kommentit pois päältä artikkelissa System Shock 3 sai ensimmäisen trailerinsa

Hiljattain alkuperäiselle kehittäjälleen OtherSide Entertainmentille palautunut 3 on saanut ensimmäisen lyhyehkön trailerinsa.

Vuosia kehitteillä oleva peli sai ensivilauksen alkuviikosta San Fransiscossa pidetyillä Game Developers Conference -tapahtumassa. Puoliminuuttinen kiusoittelu sisältää pelisarjalla ominaista synkkää sci-fi kauhua.

Peliä on kehittämässä ensimmäisen System Shock -pelin tuottaja, legendaarinen Warren Spector.

Samaan aikaan kehitteillä olevan ensimmäisen System Shock -pelin remasteroitu versio on saanut myös lisää pelivideota. Voit katsoa sen tästä:

Kommentoi

System Shock -uusinnosta saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa System Shock -uusinnosta saatiin uusi traileri

System Shock

on julkaissut kovasti odotetusta alkuperäisen System Shock -pelin uusinnosta uuden trailerin, jonka voit katsoa alta.

Trailerilla kuullaan alkuperäisestä pelistä tutun pahansuovan tekoälyn Shodanin ääninäyttelijä Terri Brosius. Lisäksi videolla on uutta pelikuvaa tutuista kohtauksista.

Julkaisu tapahtuu yhdessä kehittäjä Nightdive Studiosin ja julkaisija Prime Matterin toimesta. Prime Matter on osa konsernia ja on julkaissut pelejä kuten Come: Deliverance sekä 3.

System Shock -uusinto on ollut kehitteillä jo pitkään aina vuoden 2016 huumasta lähtien. Pelin piti alunperin ilmestyä jo vuonna 2018, mutta kehittäjien suunnitelmat olivat liian laajat ja homma levisi pian käsiin. Sittemmin kehittäjät ovat palanneet takaisin alkuperäiselle uskollisempaan linjaan.

System Shock -uusinto ilmestyy vuoden 2022 puolella PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille, että PC:lle.

Kommentoi

Klassikkopeli PowerSlave ilmestyi PC:lle ja konsoleille Kommentit pois päältä artikkelissa Klassikkopeli PowerSlave ilmestyi PC:lle ja konsoleille

PowerSlave Exhumed

Vuonna 1996 alunperin ilmestynyt ensimmäisen persoonan kulttiklassikkoräiskintä PowerSlave on nyt saatavilla :lle sekä konsoleille.

PowerSlave Exhumed versio sisältää kaikki alkuperäisen ja Sega Saturn -version ominaisuudet sekä uusia ominaisuuksia, päivityksiä sekä parannuksia.

PowerSlave peli sijoittuu Egyptiin ja Karnakin kaupunkiin, jossa muukalaisarmeija on vallannut kaupungin. Olet osa joukkoa joka lähetetään ratkaisemaan tilannetta. Joukkuetta kuljettava helikopteri kuitenkin ammutaan alas ja joudut yksin selviytymään muukalaisia vastaan.

PowerSlave on klassinen 90-luvun ensimmäisen persoonan räiskintäpeli.

Uudelleenjulkaisun lisäksi Powerslave on saamassa uusinnon Nightdive Studiosin toimesta. Kyseinen studio tunnetaan vanhojen pelien uusinnoista kuten System Shock ja Runner -pelien kohdalla.

PowerSlave Exhumed on nyt saatavilla :lle Steam ja GOG -palveluiden kautta, sekä PlayStation, Xbox että Nintendo Switch -konsoleille.

Kommentoi