Syyskuussa Monster Hunterissa käynnistyy elonkorjuujuhlat Kommentit pois päältä artikkelissa Syyskuussa Monster Hunterissa käynnistyy elonkorjuujuhlat

on ilmoittanut, että syyskuun 21. päivä Worldissa käynnistyy syksyn elonkorjuujuhlat, jotka kestävät lokakuun 4. päivään asti. Kyseisenä aikana Astera täyttyy syysväreistä, jonka lisäksi Handlerilla on yllään goottiasu ja Poogiella käytössä kurpitsa-asu. Muiden festivaalien tavoin kyseisillä viikoilla nähdään aiemminkin saapuneita, hetkellisiä vieraita, ja huntereilla on mahdollista kerätä uusia asusteita ja tavaroita.

Syysfestivaali toteutuu ainoastaan konsoliversioissa, eikä sitä nähdä pelatessa :llä. Elonkorjuujuhlat tuovat yllätyksiä päivittäisiin kirjautumisbonuksiin sekä rajoitettuihin palkkioihin.

Monster Hunter on pelattavissa PS4:lla, XBox Onella sekä PC:lla.

Scifi-seikkailupeli Trüberbrook ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Scifi-seikkailupeli Trüberbrook ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Trüberbrooktr

Pelikauppapaikka jakaa parhaillaan ilmaiseksi :lle scifi-aiheista seikkailupeliä . Voit katsoa pelin trailerin alta.

Vuonna 2019 ilmestyneen scifi-mysteeripeli sijoittuu 1960-luvun vaihtoehtoiseen universumiin, jossa yhdysvaltalainen nuori tiedemies Hans Tannhauser lähtee lomailemaan Eurooppaan.

Loma tuo mukanaan rakkautta, ystävyyttä, uskollisuutta, itsensä löytämistä ja tietenkin dinosauruksia. Pelin upeat grafiikat ovat käsinpiirrettyjä.

Pelin insipiraationa ovat toimineet mm. , , sekä .

Voit ladata pelin ilmaiseksi täältä.

Hauvat maailmalla – Ryhmä Hau -peli ilmestyi konsoleille ja PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Hauvat maailmalla – Ryhmä Hau -peli ilmestyi konsoleille ja PC:lle

PAW Patrol World

on julkaissut uuden -pelin, joka perustuu suosittuun lasten animaatiosarjaan .

Peli on avoimen maailman seikkailupeli, joka tarjoaa mahdollisuuden tutkia Adventure Bayn katuja, Barkingburgin torneja, Jake's Mountain -vuoristoa sekä villiä viidakkoa.

Pelata voi joko yksin tai kahden pelaajan voimin ja yhteensä pelissä on kahdeksan pelattavaa hahmoa, kuten Chase, Skye, Marshall, Rubble, Rocky ja Zuma sekä fanien suosikit Tracker ja Everest.

Peli on täysin ääninäytelty ja sen ohjaus on intuitiivinen ja saavutettava, joten se soveltuu myös nuorimmille pelaajille. Pelaajat keräävät keräilyesineitä ja salaisuuksia, jotka avaavat uusia tehtäviä ja edistymisvaihtoehtoja hahmojen ja ajoneuvojen muokkaamiseen. Mukana on myös neljä erikoismissiota, jotka perustuvat sarjan ikonisiin jaksoihin.

PAW Patrol World on saatavilla , , Nintendo , , ja S -konsoleille sekä :lle Steamin kautta.