Taistelupeli Brawlhalla täydentyy joulun kunniaksi uudella hahmolla Kommentit pois päältä artikkelissa Taistelupeli Brawlhalla täydentyy joulun kunniaksi uudella hahmolla

Brawlhalla

-taistelupelin suositut juhlateemat jatkuvat, kun joulun kunniaksi mukaan liittyy vampyyrikuningas Volkov. Pelin 48. legendaarinen taistelija tuo mukanaan pelottavat lepakot sekä juhlavan liitokyvyn. Irvihampaallisen vampyyrin tyylikäs ja näyttävä asu herättääkin eittämättä pelonsekaista kunnioitusta vastustajissaan.

Suosittua Brawlhallidays-lomakautta juhlitaan tuomalla mukaan sekä vuoden 2019 uusi Nutcracker Cassidy -hahmoskini että joukolla aiempien pelivuosien teema-asuja. Nämä ovat saatavilla 15. tammikuuta 2020 asti. Lisäksi eri hahmokoristeita ja erikoisefektejä on saatavilla rajoitetun ajan pelin sisäisillä Gold- ja Mammoth-pelirahoilla. Ostetut asut, efektit ja muut lisäykset säilyvät pelaajan varustevalikoimassa myös lomatapahtuman loppumisen jälkeen.

on parhaillaan saatavilla 4, ja One -konsoleille sekä PC:lle että :lle.

Kommentoi

Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri

Overwatch 2

on julkaissut uuden trailerin tulevasta 2 -pelin uudesta Junker hahmosta. Voit katsoa trailerin alta.

Junker Queen -hahmo on kyberneettisesti kyvykäs, erittäin liikkuva ja käyttää aseenaan raidetykkiä.

Aiemmin ilmoitettiin, että 2 tulee olemaan ilmaispelattava ja se tulee korvaamaan aikaisemman Overwatch -pelin kokonaisuudessaan.

2 lanseerattiin alunperin vuonna 2019 Blizzconissa, mutta sen jälkeen pelistä ei kuultu juurikaan. Vuonna 2020 ja 2021 pelin käsikirjoittaja Michael Chu ja ohjaaja jättivät Blizzardin.

2 ilmestyy Early Access tilassa PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S, Xbox One sekä Switch -konsoleille, että :lle.

Kommentoi

The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille Kommentit pois päältä artikkelissa The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille

The Sims 4: High School

Electronic Arts ja Maxis ovat julkaisemassa uuden High School -lisäosan The Sims 4 -peliin heinäkuun 28. päivä. Voit katsoa lisäosan trailerin alta.

Lisäosa tuo peliin Copperdale Highh -koulukampuksen ja paljon uutta tehtävää. Peliin saadaan myös ThrifTea -kahvila, kirjasto sekä rehtorin kartano.

Lisäosan myötä peliin saadaan myös uusia ennalta luotuja hahmoja kuten rehtorin tytär Ash, joka on tyyli-ikoni. Mukana ovat myös romanttisesti kiusallinen Kevin sekä tähtiurheilija Sidney.

Lisäosassa pelaajat pääsevät osallistumaan luennoille ja kokeisiin sekä käymään lounaalla. Mukana on myös cheerleadingiä, eri urheilulajeja sekä shakkiklubi.

The Sims 4: High School -lisäosa saapuu heinäkuun 28. päivä PC:lle ja Macille Originin ja Steamin kautta, sekä PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X ja S että Xbox One -konsoleille.

Kommentoi