Taistelupeli Brawlhalla täydentyy joulun kunniaksi uudella hahmolla Kommentit pois päältä artikkelissa Taistelupeli Brawlhalla täydentyy joulun kunniaksi uudella hahmolla

Brawlhalla

-taistelupelin suositut juhlateemat jatkuvat, kun joulun kunniaksi mukaan liittyy vampyyrikuningas Volkov. Pelin 48. legendaarinen taistelija tuo mukanaan pelottavat lepakot sekä juhlavan liitokyvyn. Irvihampaallisen vampyyrin tyylikäs ja näyttävä asu herättääkin eittämättä pelonsekaista kunnioitusta vastustajissaan.

Suosittua Brawlhallidays-lomakautta juhlitaan tuomalla mukaan sekä vuoden 2019 uusi Nutcracker Cassidy -hahmoskini että joukolla aiempien pelivuosien teema-asuja. Nämä ovat saatavilla 15. tammikuuta 2020 asti. Lisäksi eri hahmokoristeita ja erikoisefektejä on saatavilla rajoitetun ajan pelin sisäisillä Gold- ja Mammoth-pelirahoilla. Ostetut asut, efektit ja muut lisäykset säilyvät pelaajan varustevalikoimassa myös lomatapahtuman loppumisen jälkeen.

Brawlhalla on parhaillaan saatavilla , Nintendo ja -konsoleille sekä :lle että :lle.

Skull and Bones -merirosvopelin ensimmäinen kausi Raging Tides on alkanut – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Skull and Bones -merirosvopelin ensimmäinen kausi Raging Tides on alkanut – katso traileri

Skull and Bones

on paljastanut tietoa massiivisen merirosvosimulaationsa Skull and Bonesin ensimmäisen kauden sisällöstä. Peli kehittyy ja laajenee jatkuvasti,ensimmäisen pelivuoden aikana. Luvassa on neljä eri tapahtumakauden sisältöä. Ensimmäinen kausi kestää maaliskuun 8. päivään asti.

Ensimmäisen kauden päävastus on Philippe La Peste eli ruttokuningas ja hänen pelottava ”kulkutautien laivastonsa”. Kauden aikana pelaajat kohtaavat uusia vihollisia, kuten rutonkantajalaivoja ja merihirviöitä.

Pelaajien etenemistä mitataan Smuggler Pass -keräilykortilla, joka palkitsee tehtävien ja haasteiden suorittamisesta uusin asein, varustein ja koristein. Smuggler Pass on saatavilla ilmaiseksi, ja erikseen voi ostaa Premium-tason, joka tarjoaa ainutlaatuisia kosmeettisia lisäpalkintoja.

Kauden aikana pelaajat voivat ansaita hahmoilleen ja aluksilleen uusia ominaisuuksia ja lisätarvikkeita. Aiempien kausien tarvikkeita voi hankkia myös myöhemmillä kausilla arvoesineitä valuuttana käyttäen.

on saatavilla sekä - ja /S -pelikonsoleille että -tietokoneille. Tietokoneversiot ovat myynnissä Epic Games Store- ja Ubisoft Store -kauppapaikoissa. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Street Fighter 6 -taistelupelin turnauksessa miljoonan dollarin pääpalkinto – uusi hahmo pelattavissa Kommentit pois päältä artikkelissa Street Fighter 6 -taistelupelin turnauksessa miljoonan dollarin pääpalkinto – uusi hahmo pelattavissa

Street Fighter 6

Suositun -taistelupelin Pro Tour 2024 -turnauksessa on jaossa miljoonan dollarin pääpalkinto.

Turnauksessa jatketaan vuonna 2014 alkanutta perinnettä ja mestaruus ratkaistaan Capcom Cup XI -finaalitapahtumassa. Miljoonan dollarin voittopottia on tavoittelemassa maailman huippupelaajat.

Peli on saanut samalla myös uuden pelattavan hahmon, psykoottisen Ed-nyrkkeilijän. Ed on valittavissa kaikissa pelitiloissa sekä Fighting Ground -haasteissa. Hahmolla on myös omat päätehtävät ja tarinalinja.

Street Fighter 6 on saatavilla sekä , ja sekä S -konsoleille, että :lle. Pelin ikäraja on PEGI 12.