Tältä Bloodborne -peli näyttäisi PS1 -konsolilla Kommentit pois päältä artikkelissa Tältä Bloodborne -peli näyttäisi PS1 -konsolilla

Bloodborne PS1

Monista suosituista peleistä kuten The Last of Us, Control sekä Death Stranding on tehty versioinnit miltä ne näyttäisivät alkuperäisellä PlayStation -konsolilla. Nyt vuorossa on Bloodborne, jonka demakesta saatiin uutta materiaalia hiljattain.

Kyseisen tekeleen taustalla on pelinkehittäjä Lilith Walther, joka luo vuoden 2015 klassikosta PS1-versiointia Engine -pelimoottorin avulla.

Myös 3: Wild Hunt -pelin kohuttu kylpyammekohtaus on saanut oman PS1-versioinnin.

Kommentoi

The Witcher 3 -pelin uuden sukupolven versiot ilmestyvät loppuvuodesta Kommentit pois päältä artikkelissa The Witcher 3 -pelin uuden sukupolven versiot ilmestyvät loppuvuodesta

The Witcher 3: Wild Hunt

Red on ilmoittanut julkaisevansa aiemmin viivästyttämänsä The 3: Wild Hunt -hittipelin uuden sukupolven versiot tämän vuoden lopulla.

Kehittäjä ilmoitti julkaisusta Twitter -postauksessa, jossa se kertoo juhlistavansa pelin 7-vuotista taivalta julkaisemalla uudistetut versiot tämän vuoden viimeisellä neljänneksellä, eli loka-joulukuun aikana.

Vuoden 2020 lopulla peli ilmoitettiin saavan oman versionsa uuden sukupolven ja sekä S -konsoleille. Sen piti ilmestyä tämän vuoden toisella neljänneksellä, mutta nyt pelillä ei parhaillaan ole tarkkaa julkaisuajankohtaa.

The 3: Wild Hunt on saatavilla 4, ja Switch -konsoleille, PC:lle ja Stadia -pelipalvelussa.

Kommentoi

Tältä Horizon Zero Dawn näyttäisi alkuperäisellä PS1 -konsolilla Kommentit pois päältä artikkelissa Tältä Horizon Zero Dawn näyttäisi alkuperäisellä PS1 -konsolilla

Horizon Zero Dawn PS1

Demaket, eli versioinnit miltä nykypelit näyttäisivät vanhoilla konsoleilla ovat olleet suosiossa viime aikoina. Nyt Horizon Zero Dawn -pelistä on saatu versiointi, miltä se näyttäisi alkuperäisellä PlayStation -konsolilla.

Versioinnin taustalla on tubettaja nimeltään ZeoNyph ja siinä nähdään kaikki aina PlayStation -latausruudusta lähtien, pelin aloitusvalikkoon ja myös Aloyn kiipeilyä.

Hiljattain demaket ovat olleet suosiossa ja aiemmin uutisoimme miltä Portal näyttäisi Nintendo 64 -pelinä sekä miltä Elden Ring näyttäisi Game Boy -pelinä.

Kommentoi