Tältä näyttää ainutlaatuinen Sonic -aiheinen Xbox Series S -konsoli karvaisine ohjaimineen Kommentit pois päältä artikkelissa Tältä näyttää ainutlaatuinen Sonic -aiheinen Xbox Series S -konsoli karvaisine ohjaimineen

Sonic x Xbox Series S

on julkaissut ainutlaatuisen Sonic -aiheisen Series S -konsolin tulevan the Hedgehog 2 -elokuvan kunniaksi.

Itse konsolissa on peleistä tunnettu sormus tuuletinaukon ympärillä ja Sonic -aiheinen kuva. Laitteen mukana tulee myös kaksi ohjainta, jotka on pinnoitettu karvaisella materiaalilla.

Valitettavasti kyseinen on saatavilla ainoastaan Microsoftin ja Picturesin järjestämän retweet-kilpailun kautta.

the Hedgehog 2 -elokuva saapuu teattereihin huhtikuun 1. päivä.

Kommentoi

Microsoft Flight Simulator suuntasi Italiaan ja Maltaa uudella päivityksellä Kommentit pois päältä artikkelissa Microsoft Flight Simulator suuntasi Italiaan ja Maltaa uudella päivityksellä

Microsoft Flight Simulator

Microsoft on tuonut suosittuun Microsoft Flight Simulator -lentosimulaatioon yhdeksännen päivityksen, joka suuntaa Italiaan ja Maltan saarelle.

Päivitys tuo tarkasti näkyville mm. Rooman, Napolin, Venetsian ja Milanon kaupungit sekä Vatikaanin. Yhteensä tarkasti mallinnettuja kaupunkeja on yli 20.

Mukana on myös neljä lentokenttää Palermo (LICJ), Sondrio (LILO), Marina di Campo (LIRJ) sekä Bolanza (LIPB). Myös yli sataa muuta kenttää on tarkennettu.

 on saatavilla :lle ja  Series X sekä S ja Xbox One -konsoleille. 

Kommentoi

Fall Guys -peli muuttuu ilmaiseksi – saapuu Switchille ja Xboxille kesäkuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Fall Guys -peli muuttuu ilmaiseksi – saapuu Switchille ja Xboxille kesäkuussa

Fall Guys

Kehittäjä Mediatonic on muuttamassa suursuositun Fall Guys -pelin ilmaispelattavaksi. Samalla peli saapuu Xbox Series X ja S, Xbox One, sekä Nintendo Switch -konsoleille kesäkuun 21. päivä.

Myös pelin PlayStation 5 -versio on saamassa ehostetun pelikokemuksen. Kaikki pelin versiot eri alustoilla tukevat ristiinpelaamista ja myös eteneminen tallentuu alustojen välillä. Voit siis pelata missä vain ja kenen kanssa tahansa.

Epic Games osti alkuvuodesta 2021 Tonic Games Groupin, jonka alle kuuluu Fall Guys -pelin kehittäjä Mediatonic. Tämän myötä peli siirtyy PC:llä Steam -palvelusta Epic Games Storen puolelle.

PC:lle ja PlayStation 4 -konsolille pelin ostaneet tulevat saamaan Legacy Pack -sisältöpaketin, jonka mukana tulee erityiset Nickname, Nameplate, Regal, Veggie Dog sekä Dwarf -asu.

Kommentoi