Tältä näyttää Bloodborne -peli alkuperäisen Playstationin grafiikoilla Kommentit pois päältä artikkelissa Tältä näyttää Bloodborne -peli alkuperäisen Playstationin grafiikoilla

Blooborne PS1

Samalla kun Bloodbornesta odotellaan mahdollista PC-versiota ja uusintoa uuden sukupolven konsolille, on eräs pelin aktiivinen fani työstämässä täysin päinvastaista versiota.

Pelinkehittäjä Lilith Walther on nimittäin työstämässä pelistä versiota alkuperäisen Playstation -konsolin henkeen. Peli näyttänee siis siltä kuin se olisi julkaistu 90-luvun loppupuolella. Walther on julkaissut Twitter -tilillään päivityksiä pelin etenemisestä.

Monista muistakin peleistä on tehty vastaavanlaisia versioita, mm. The Last of Us ja Death Stranding ovat kääntyneet PS1-versioiksi fanien toimesta. Myös suositusta Among Us -pelistä on tehty versio alkuperäisen Game Boy -käsikonsolin mukaan.

Kommentoi

Cyberpunk 2077 -lautapeli tulossa joukkorahoituksen voimalla Kommentit pois päältä artikkelissa Cyberpunk 2077 -lautapeli tulossa joukkorahoituksen voimalla

Cyberpunk 2077: Gangs of Night City

on saamassa oman lautapelin nimeltään Cyberpunk 2077: Gangs of Night City. Projekti kerää parhaillaan rahoitusta Kickstarter -joukkrahoituskampanjan avulla.

Pelin taustalla on CMON Games, joka on aiemmin toteuttanut lautapelejä mm. ja Bloodborne -peleistä.

Gangs of Night City -pelissä 1-4 pelaajaa hallitsee Night Cityn häikäilettömiä jengejä ja yrittää saada alamaailmaa haltuunsa. Muita jengejä voi haastaa lihasvoimalla tai hakkeroimalla.

Pelissä nähdään videopelistä tuttuja hahmoja kuten Jackie Welles, Johnny Silverhand sekä Judy Alvarez.

Kommentoi

Among Us -VR-versiosta saatiin uusi pelivideo Kommentit pois päältä artikkelissa Among Us -VR-versiosta saatiin uusi pelivideo

Among Us VR

Suursuosittu sosiaalinen huijauspeli Among Us on saamassa -version mm. Meta Quest -laseille ja nyt pelistä on saatu ensimmäinen pelivideo, jonka voit katsoa alta.

julkaistiin osana hiljattaista Summer Game Fest -tapahtumaa. Perinteisen kaksiulotteisen pelikokemuksen sijaan tarjoilee kolmiulotteisen kokemuksen. Pelimekaniikka on kuitenkin tuttua kauraa vanhasta.

Among Us VR -peli ilmestyy Meta Quest, PSVR sekä VR -alustoille tämän vuoden lopulla.

Kommentoi