Tältä näyttää Bloodborne ensimmäisen persoonan modilla varustettuna Kommentit pois päältä artikkelissa Tältä näyttää Bloodborne ensimmäisen persoonan modilla varustettuna

Bloodborne

Suursuosittu toimintaroolipeli on saanut uuden modin, joka vaihtaan pelin kuvakulman perinteisestä kolmannesta persoonasta ensimmäiseen persoonaan.

Modi perustuu -pelin modiin ja siinä pelkä kuvakulman vaihdon lisäksi on panostettu paljon itse pelikokemuksen parantamiseen. Samaiset modaajat ovat myös tehneet ensimmäisen persoonan modin -peliin.

Cyberpunk 2077 -lautapeli tulossa joukkorahoituksen voimalla Kommentit pois päältä artikkelissa Cyberpunk 2077 -lautapeli tulossa joukkorahoituksen voimalla

Cyberpunk 2077: Gangs of Night City

on saamassa oman lautapelin nimeltään . Projekti kerää parhaillaan rahoitusta Kickstarter -joukkrahoituskampanjan avulla.

Pelin taustalla on , joka on aiemmin toteuttanut lautapelejä mm. ja -peleistä.

Gangs of Night City -pelissä 1-4 pelaajaa hallitsee Night Cityn häikäilettömiä jengejä ja yrittää saada alamaailmaa haltuunsa. Muita jengejä voi haastaa lihasvoimalla tai hakkeroimalla.

Pelissä nähdään videopelistä tuttuja hahmoja kuten Jackie Welles, Johnny Silverhand sekä Judy Alvarez.

Bloodborne Kart -pelistä saatiin uusia esittelyvideoita Kommentit pois päältä artikkelissa Bloodborne Kart -pelistä saatiin uusia esittelyvideoita

Bloodborne Kart

Uutisoimme hiljattain kuinka -aiheinen demake-versiointi oli eskaloitunut Kart -mikroautoversioksi. Nyt kyseisestä versiosta on saatu uusia esittelyvideoita, jotka voit katsoa alta.

Kyseisen pelin kehittäjä Lilith Waltherin tarkoitus oli alunperin tehdä Bloodborne Kartista aprillipila, mutta se kuitenkin eskaloitui nopeasti kokonaiseksi peliprojektiksi.

Demaket ovat olleet suosittuja jo pitkään, mutta useimmissa tapauksissa kyseessä on ainoastaan video kuten mm. Death Stranding sekä Resident Evil Village -peleistä. Myös The Witcher 3: Wild Hunt -pelin kohuttu kylpyammekohtaus on myös saanut aikoinaan oman PS1-versioinnin.