Tältä näyttää fanin tekemä Burnout 3 -peli GTA 5:n pelimoottorilla Kommentit pois päältä artikkelissa Tältä näyttää fanin tekemä Burnout 3 -peli GTA 5:n pelimoottorilla

Burnout 3: Takedown

Eräs -pelin fani on ottanut asiakseen tehdä pelin -editorin avulla. Voit katsoa tekeleestä videon alta.

So I recreated a famous racing game with the Rockstar Editor from gtaonline

Reddit käyttäjä LucasRPDJ on luonut pelin avausanimaatioita, valikkoja ja tietenkin itse kisaa myöten. Videolta löytyvät myös autenttiset äänitehosteet ja alkuperäiset musiikit.

Burnout 3: Takedown ilmestyi alunperin vuonna 2004 ja alkuperäiselle -konsolille. Vuonna 2008 se ilmestyi myös -konsolille.

Starfield rikkoo ennätyksiä edelleen – ylitti 10 miljoonan pelaajan rajan Kommentit pois päältä artikkelissa Starfield rikkoo ennätyksiä edelleen – ylitti 10 miljoonan pelaajan rajan

Starfield

Bethesda ilmoitti tiistaina, että on ylittänyt 10 miljoonan pelaajan rajan, jatkaen sen menestyskulkuaan suurimpana Bethesda Game Studiosin julkaisemana pelilaukaisuna koskaan. Tämä on muutaman miljoonan pelaajan kasvu edellisestä merkkipaalusta, kun Bethesda kertoi, että Starfield saavutti 6 miljoonan pelaajan rajan 7. syyskuuta 2023.

”Thank you to more than 10 million Starfield explorers for creating the biggest launch in Bethesda history.”

Starfield rikkoo ennätyksiä – ylitti 6 miljoonan pelaajan rajan ja nousee Bethesdan suurimmaksi julkaisuksi koskaan Kommentit pois päältä artikkelissa Starfield rikkoo ennätyksiä – ylitti 6 miljoonan pelaajan rajan ja nousee Bethesdan suurimmaksi julkaisuksi koskaan

Starfield

Bethesda Game Studiosin kauan odotettu avaruus-RPG, , on viimein julkaistu kuluneella viikolla.

Starfieldista on jo kuulunut paljon positiivisia uutisia, ja nyt Bethesda kertoo, että uusi IP on ylittänyt 6 miljoonan pelaajan rajapyykin, tehden siitä yhtiön kaikkien aikojen suurimman julkaisun.

Tämä asettaa avaruuden tutkimusotsikon edelle yhtiön pitkäaikaisista RPG-franchiseista, kuten The Elder Scrolls ja Fallout. Bethesda jakoi seuraavan viestin sosiaalisessa mediassa kiittäen pelaajia tuesta:

Starfield oli alun perin tarkoitus julkaista viime vuonna 11. marraskuuta, tasan 11 vuotta Skyrimin julkaisun jälkeen, mutta julkaisu siirtyi tämän vuoden puolelle. Siirto johtui Microsoftin päätöksestä ja on nähtävästi auttanut pelin laadussa.