Tältä näyttää Half-Life spin-off jota ei koskaan julkaistu – katso video Kommentit pois päältä artikkelissa Tältä näyttää Half-Life spin-off jota ei koskaan julkaistu – katso video

Ravenholm

spin-off peli Ravenholmista on saatu uutta videomateriaalia. Materiaalia on peräisin pelin kehittäneen Arkane Studiosista tehdystä dokumentista.

Studio peri -projektin vuonna 2007 Warren Spectorin luotsaamalta Junction Point Studiosilta, mutta peliä ei kuitenkaan koskaan julkaistu. Arkane siirtyi lopulta kehittämään -peliä.

Firman toisen perustajan Raphaël Colantonio mukaan Ravenholm -projekti keskeytettiin, koska studiolla olisi mennyt vielä ainakin vuosi pelin valmiiksi saattamiseen. Pelistä on edelleen olemassa alpha-versio, joihin on pääsy firman työntekijöillä.

Nyt on naurettavan halpaa! – Half-Life Complete-paketti Steamissa tuntuvassa alennuksessa Kommentit pois päältä artikkelissa Nyt on naurettavan halpaa! – Half-Life Complete-paketti Steamissa tuntuvassa alennuksessa

Half-Life 2

julkaisee päivittäin tusinan verran tuntuvia alennuksia pelikirjastossaan ja usein niistä osuukin kohdalle melkoisia napakymppejä.

Tällä kertaa silmiin pisti tuntuva alennus Complete boksista, joka on hinnoiteltu -94%:tin hintalapulla. Kokonaishinnaksi jäänee siis kokonaiset 3,19€. Valitettavasti uusin ”Alyx”-peli puuttuu listauksesta, mutta tällä hinnalla se ei juurikaan haittaa.

Ja ostoksille pääsette sitten tämän linkin kautta, olkaa hyvät!

Bethesdan vampyyrimoninpeli Redfall ilmestyy toukokuun alussa – katso syväluotaava traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Bethesdan vampyyrimoninpeli Redfall ilmestyy toukokuun alussa – katso syväluotaava traileri

Redfall

Bethesdan ja Arkane Studiosin tuleva avoimen maailman -co-op räiskintäpeli on saanut vihdoin tarkan julkaisuajankohdan. Peli ilmestyy toukokuun 2. päivä Xbox -konsoleille ja :lle.

Peli on verrattavissa vampyyrimaailmaan sijoittuvaksi ja -pelien risteytykseksi. Pelattavissa on varsinainen pääjuonen lisäksi lukuisia sivutehtäviä.

Pelihahmoja tulee olemaan valittavissa kuusi erilaista ja jokaisella on ominaiset piirteensä ja ominaisuudet. Aseina on perinteisten kiväärien ja käsiaseiden lisäksi myös erikoisempia kuten Stake Launcher.

Pelin piti alunperin ilmestyä jo viime vuoden puolella, mutta Bethesda viivästytti julkaisua toukokuussa 2022. Samalla viivästyi myös toinen odotettu Starfield -peli.

Redfall ilmestyy yksinoikeudella Xbox -konsoleille sekä PC:lle toukokuun 2. päivä 2023.