Tältä näyttää meno Mario Kart -huvipuistolaitteen kyydissä – Katso video Kommentit pois päältä artikkelissa Tältä näyttää meno Mario Kart -huvipuistolaitteen kyydissä – Katso video

Viime Joulukuussa Directissä esiteltiin ensimmäistä kertaa Universal Japaniin avautuvaa Super Nintendo Worldia.

Huvipuistoesittelyn loppupuolella näkyvästä : Koopa's Challenge -laitteesta on nyt saatu ensimmäistä kertaa julkisuuteen kokonaisen kierroksen kattavaa kuvamateriaalia.

Alla olevalla videolla kuvaaja näyttää ensin laitteelle jonottaessa huvipuiston maisemia ja suunnilleen kohdasta 15:49 eteenpäin päästään ”istumaan” varsinaiseen laitteeseen. Koopa's Challenge näyttäisi toimivan kuin muutkin raiteen päällä kulkevat junamaiset huvitukset, mutta kävijöille annetaan myös lisätyn todellisuuden visiiri, jonka kautta voi nähdä muita -sarjan hahmoja kaahailemassa ympärillä

Marion luoja vihjailee lisää Nintendo-elokuvia Kommentit pois päältä artikkelissa Marion luoja vihjailee lisää Nintendo-elokuvia

Super Bros. Movie on nyt kaikkien aikojen menestynein videopelielokuva. Se takoi kasaan kokonaiset 675 miljoonaa dollaria vain kahdessatoista päivässä. Luonnollisesti se on nyt myös jo vuoden 2023 ykkösleffa, eikä aiheetta. Onhan kyseessä todellinen taikamatka, etenkin pelisarjan faneille.

Japanilaisen Nikkei-julkaisun jakamassa artikkelissa Mario-pelin luoja Shigeru Miyamoto puhui mahdollisuudesta sovittaa lisää -franchiseja elokuviin ja animaatioihin, vertaillen pitkäikäistä videopeliyhtiötä ”lahjakkuusagentuuriin” ja sen hahmoja ”esiintyjiin”.

“Nintendo on kuin lahjakkuusagentuuri. Meillä on paljon muitakin viihdyttäjiä…On monia mahdollisia tapoja edetä, kuten käyttää hahmoja, jotka sopisivat elokuviin, tai hyvin tunnettuja hahmoja.”

Valitettavasti Miyamoto ei avannut enempää siitä, mitkä Nintendo-sarjat voitaisiin sovittaa seuraavaksi. Errorin lukijat kuitenkin ratkaisivat tämänkin ongelman aikaisemmin jo tällä viikolla pienimuotoisessa äänestyksessä, jonka tulokset voit lukea tästä artikkelista.

Errorin lukijat ovat puhuneet: Seuraava Nintendo-elokuva tulisi tehdä Legend Of Zeldasta Kommentit pois päältä artikkelissa Errorin lukijat ovat puhuneet: Seuraava Nintendo-elokuva tulisi tehdä Legend Of Zeldasta

Movie on nyt kaikkien aikojen menestynein videopelielokuva. Se on takonut kassaan kokonaiset 675 miljoonaa dollaria vain kahdessatoista päivässä. Luonnollisesti se on nyt myös jo vuoden 2023 ykkösleffa, eikä aiheetta. Onhan kyseessä todellinen taikamatka, etenkin pelisarjan faneille.

Utelias mieli kuitenkin jo pohtii, mitäs Nintendolla ja Universalilla on mielessä seuraavaksi? Todennäköisesti tuloillaan on jo jatko-osaa, mutta mikä muu Nintendon universumiin sijoittuva peli voisi ansaita myös oman elokuvansa?

Järjestimme lukijoiden kesken aiheesta pienen äänestyksen ja voiton tällä kertaa vei lähes ylivoimaisesti Zelda.

voitti äänestyksen jopa 63%. Toisena vahvana ehdokkaana pidettiin Donkey Kong Countrysta tehtävää elokuvaa.

Toivottavasti nämä vielä joskus toteutuvat. Kiitoksia äänestäneille!