Tältä näyttää tuleva Fallout-sarja – katso ensimmäiset kuvat Kommentit pois päältä artikkelissa Tältä näyttää tuleva Fallout-sarja – katso ensimmäiset kuvat

on julkaissut ensimmäiset maistiaiset odotetusta -sarjasta, joka saa ensi-iltansa 12. huhtikuuta 2024.

Fallout perustuu yhteen kaikkien aikojen ikonisimmista pelisarjoista, jossa seurataan tapahtumia maailmanlopun jälkeisessä maailmassa. Sarjan alkaessa on kulunut 200 vuotta maailmanlopusta, ja maailmassa elää sekä hyväosaisia, joilla on kaikkea, että heitä, joilla ei ole juuri mitään. Kun luksussuojissa asuvat hyväosaiset pakotetaan palaamaan esi-isiensä säteilyn kyllästämään maailmaan, he havaitsevat uskomattoman monimutkaisen, iloisella tavalla oudon mutta erittäin väkivaltaisen maailman.

Sarja on Kilter Filmsin käsialaa, ja sen vastaavina tuottajina toimivat Jonathan Nolan ja Lisa Joy. Nolan on myös ohjannut sarjan kolme ensimmäistä jaksoa. Geneve Robertson-Dworet ja Graham Wagner toimivat niin ikään sarjan vastaavina tuottajina, käsikirjoittajina sekä showrunnereina.

Sarjan pääosissa nähdään Ella Purnell (Yellowjackets), Walton Goggins (The Hateful Eight) ja Aaron Moten (Emancipation). Kilter Filmsin Athena Wickham toimii tuotannon johdossa yhdessä Todd Howardin (Bethesda Game Studios) ja James Altmanin (Bethesda Softworksin) kanssa. Amazon MGM Studios ja ovat tuottaneet sarjan yhteistyössä Bethesda Game Studiosin ja Bethesda Softworksin kanssa.

Sarjassa nähdään myös näyttelijät Moisés Arias (The King of Staten Island), Kyle MacLachlan (Twin Peaks), Sarita Choudhury (Homeland), Michael Emerson (Person of Interest), Leslie Uggams (Deadpool), Frances Turner (The Boys), Dave Register (Heightened), Zach Cherry (Severance), Johnny Pemberton (Ant-Man), Rodrigo Luzzi (Dead Ringers), Annabel O'Hagan (Law & Order: SVU) ja Xelia Mendes-Jones ().

Ella Purnell nähdään sarjassa Lucyn roolissa. Hän on paikallinen asukas, jolla on optimistinen ja peräänantamaton asenne. Hänen rauhanomainen ja idealistinen luonteensa joutuu koetukselle, kun hänen läheisensä joutuvat vaaraan

Aaron Moten esittää Maximuksen roolissa. Nuori sotilas peittää traagisen menneisyytensä palvelemalla sotilaallisessa ryhmittymässä nimeltä Brotherhood of Steel. Hän uskoo veljeskunnan jalouteen tuoda joutomaalle lakia ja järjestystä, ja hän on myös valmis tekemään mitä tahansa edistääkseen veljeskunnan tavoitteita

Walton Goggins näyttelee The Ghoul -nimistä hahmoa, joka selviytyy joutomaalla palkkionmetsästäjänä. Hänellä on pragmaattinen mutta häikäilemätön luonne, joka kätkee sisäänsä salaperäisen menneisyyden

Kyle MacLachlan nähdään Overseer Hankin roolissa. Hank on Vault 33:n valvoja ja Lucyn isä, joka haluaa muuttaa maailmaa parempaan suuntaan.

Emmy-palkittu hittisarja The Boys tekee paluun kesäkuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Emmy-palkittu hittisarja The Boys tekee paluun kesäkuussa

The Boys

Suoratoistopalvelu on paljastanut Emmy-palkitun -hittidraamasarjan neljännen kauden ensi-iltapäivän. Maailmanlaajuiseksi hitiksi noussut, rajoja rikkova draamasarja palaa Prime Videolle 13. kesäkuuta kolmen tajunnanräjäyttävän jakson voimin. Ensi-illan jälkeen uusia jaksoja julkaistaan viikoittain, ja kausi huipentuu eeppiseen finaalijaksoon 18. heinäkuuta. Kahdeksan jakson tuotantokausi julkaistaan yksinomaan Prime Videossa yli 240 maassa ja alueella maailmanlaajuisesti.

Neljännen kauden alkaessa maailma on edelleen sekasorron partaalla. Victoria Neuman on lähempänä Oval Officea kuin koskaan, mutta samalla tukevasti Homelanderin talutusnuorassa. Butcher, jolla on vain joitakin kuukausia elinaikaa, on menettänyt Beccan pojan sekä paikkansa The Boys -ryhmän johtajana, sillä muut jäsenet ovat kyllästyneitä hänen valheisiinsa. Koska panokset ovat nyt korkeammat kuin koskaan, heidän on löydettävä uusi tapa työskennellä yhdessä ja pelastaa maailma ennen kuin on liian myöhäistä.

The Boysin neljännen kauden päärooleissa nähdään tähtinäyttelijät Karl Urban, Jack Quaid, Antony Starr, Erin Moriarty, Jessie T. Usher, Laz Alonso, Chace Crawford, Tomer Capone, Karen Fukuhara, Colby Minifie, Claudia Doumit ja Cameron Crovetti. Neljännellä kaudella nähdään myös näyttelijät Susan Heyward, Valorie Curry ja Jeffrey Dean Morgan.

TV-sovitus pohjautuu The New York Timesin bestseller-sarjakuvaan, jonka luojat, Garth Ennis ja Darick Robertson, toimivat myös sarjan vastaavina tuottajina. Ohjauksesta on vastuussa vastaava tuottaja Eric Kripke, joka toimii myös sarjan showrunnerina. Sarjan muita tuottajia ovat Seth Rogen, Evan Goldberg, James Weaver, Neal H. Moritz, Pavun Shetty, Phil Sgriccia, Michaela Starr, Paul Grellong, David Reed, Meredith Glynn, Judalina Neira, Ken F. Levin ja Jason Netter. The Boysin tuotannosta vastaavat Amazon MGM Studios, Sony Pictures Television, Kripke Enterprises, Original Film ja Point Gray Pictures.

The Boys -sarjan neljäs kausi käynnistyy Prime Videolla kesäkuun 13. päivä.

Xbox julkaisee pienen kasan suosikkipelejään pian myös kilpaileville alustoille Kommentit pois päältä artikkelissa Xbox julkaisee pienen kasan suosikkipelejään pian myös kilpaileville alustoille


Hienoja uutisia Xboxin faneille: neljä suosittua -peliä saapuu Nintendo Switchille ja Sonyn alustoille tänä keväänä!

Xbox ilmoitti, että neljä suosittua peliä on tulossa PlayStation- ja Nintendo-alustoille, mikä laajentaa pelien saatavuutta entisestään. Pelit ovat olleet suosittuja Xbox-alustalla, ja nyt niiden kehittäjät tuovat ne myös muiden pelaajien ulottuville.

Ensimmäisenä listalla on Obsidian Entertainmentin , joka on palkittu ja kriitikoiden ylistämä seikkailupeli. Grafiikat ovat lumoavia ja ottavat inspiraatiota historiasta. Pelin odotetaan saapuvan :lle, :lle ja Nintendo Switchille 22. helmikuuta.

Toinen peli, , on Tango Gameworksin ja Bethesda Softworksin luoma rytmikäs toimintapeli, joka on kerännyt runsaasti palkintoja. Peli on saatavilla PlayStation 5:lle 19. maaliskuuta ja se voi ostaa ennakkoon PlayStation 5:n digitaalisista kaupoista jo tänään 22. helmikuuta alkaen.

Obsidian Entertainmentin on co-op-pelattava selviytymispeli, joka on houkutellut jo yli 20 miljoonaa pelaajaa takapihan seikkailuihin. Peli saapuu PlayStation 4:lle, PlayStation 5:lle ja Nintendo Switchille 16. huhtikuuta. Lisäksi ristiin pelattava crossplay on tulossa Xboxille, PlayStationille, Nintendo Switchille ja PC:lle.

Lopuksi, Rare kehittämä , joka on shared world -seikkailupeli, julkaistaan PlayStation 5:lle 30. huhtikuuta. Peli on ollut valtava menestys, ja se on lumonnut yli 35 miljoonaa pelaajaa ympäri maailman. Ristiin pelattava crossplay Xboxille, PlayStationille ja PC:lle tarjoaa mahdollisuuden sukeltaa eeppisiin merirosvoseikkailuihin yhdessä eri alustoilla pelaavien kavereiden kanssa.