Tältä näyttää tulevan Battlefield 2042 -pelin Portal -pelitila – katso esittelyvideo Kommentit pois päältä artikkelissa Tältä näyttää tulevan Battlefield 2042 -pelin Portal -pelitila – katso esittelyvideo

Battlefield 2042

ja DICE ovat julkaisemassa odotettua 2042 -peliä marraskuun 19. päivä ja nyt pelin täysin uudesta Portal -pelitilasta on saatu uusi esittelyvideo.

Portal -pelitilassa pelaajat voivat palata aiempien Battlefield -pelien kuten 1942, sekä 3 tuttuihin taisteluihin ja muokata niitä myös oman maun mukaan.

Varsinaisia omia karttoja pelitilassa ei voi tehdä, mutta pelaajat voivat sekoittaa uuden 2042 sotilaita, aseita sekä ajoneuvoja aiemmin mainittujen pelien tutuilla kartoilla 128 pelaajan voimin.

Pelistä löytyy myös Hazard Zone -pelitila, joka muistuttaa Hunt: Showdown -peliä. Pelaajien pitää taistella joukkueina toisiaan vastaan varastaakseen tietoja ja pakenemalla alueelta elävänä. Luonnollisesti pelistä löytyy myös battle royale -pelitila Firestorm.

Lähitulevaisuuteen sijoittuvassa pelissä maailma on tuhon partaalla. Puhtaasta vedestä, ruoasta ja energiasta on pulaa ja useat maat ovat luhistuneet. Pelaajat omaksuvat Spesialistien roolin, joilla jokaisella on ominaiset piirteet ja erikoisuudet. Hahmojen varustusta ja aseistusta pystyy muokkamaan.

2042 ilmestyy marraskuun 19. päivä 5, PlayStation 4, ja S sekä Xbox One -konsoleille sekä :lle. Edellisellä konsolisukupolvella pelaajien määrä on rajoitettu 64 pelaajaan.

Kommentoi

Koneoppimispeli while True: learn() ladattavissa ilmaiseksi Epic Games Storesta Kommentit pois päältä artikkelissa Koneoppimispeli while True: learn() ladattavissa ilmaiseksi Epic Games Storesta

while True: learn()

Store jakaa tällä viikolla myös toista peliä. Kyseessä on pulmanratkontaa ja simulaatiota yhdistelevä while True: learn().

Pelissä päästään tutustumaan koneoppimisen, neuroverkkojen, massadatan sekä tekoälyn maailmaan. Mutta kaiken tämän takana on se, että haluat tuntea kissasi paremmin.

Pelissä olet koodaaja, jonka kissa on koodivelho, mutta ei ymmärrä ihmisten kieltä. Sinun tehtäväsi on käyttää koneoppimista ja visuaalista ohjelmointia auttaaksesi ymmärtämään kissaasi paremmin.

Peli soveltuu niille jotka haluavat oppia ymmärtämään koneoppimista ja siihen liittyviä komponentteja.

Voit ladata while True: learn() -pelin ilmaiseksi :lle Storesta aina ensi viikon torstaihin asti.

Kommentoi

Tältä näyttää tulevan Steam Deck -käsi-PC:n pakkaus – katso kuvat Kommentit pois päältä artikkelissa Tältä näyttää tulevan Steam Deck -käsi-PC:n pakkaus – katso kuvat

Valven kannettavaa peli-PC:tä, joudutaan odottelemaan vielä ensi vuoden puolelle, mutta nyt sen lopullisesta pakkauksesta on saatu uusia kuvia.

Valve julkaisi kuvia tulevan laitteen minimalistisesta pakkauksesta ja myös laitteen kovakotelosta sivustollaan.

Aiemmin tänä vuonna lanseerattu Steam Deck noudattelee Switch -käsikonsolin ulkonäköä, mutta sillä pystyy pelaamaan Steam -kirjaston pelejä. Kädessä pideltävästä peli-PC:stä on kolme eri versiota ja saatavilla tulee olemaan myös erillinen telakka.

Laitteen piti alunperin ilmestyä joulukuussa 2021, mutta Valve ilmoitti aiemmin tänä vuonna lykkäävänsä laitteen julkaisua helmikuulle 2022.

Kommentoi