Tältä näyttää uusi Battle.net -sovellus Kommentit pois päältä artikkelissa Tältä näyttää uusi Battle.net -sovellus

Battle.net beta-sovellus

Juuri uudet Diablo IV ja Overwatch 2 -pelit sekä World of Warcraft: Shadowland -lisäosan julkaissut on julkaissut uuden version Battle.net -sovelluksestaan.

Battle.net beta-sovellus
Battle.net -sovellus parantaa pelien selattavuutta ja tuo sosiaaliset ominaisuudet kuten chatin paremmin esille.

Päivitetty ohjelma parantaa pelien selattavuutta ja tuo sosiaaliset ominaisuudet kuten chatin paremmin esille. Pelejä selattaessa niiden viimeisimmät päivitykset ja muut kohokohdat on paremmin näkyvillä.

Jos haluat kokeilla Battle.net -sovelluksen -versiota, voit tehdä niin klikkaamalla asetuksen ja sieltä rastittaa ruutuun beta -kohdan.

Kommentoi

Huhu: Destiny -aiheinen mobiilipeli tulossa Kommentit pois päältä artikkelissa Huhu: Destiny -aiheinen mobiilipeli tulossa

Destiny 2

Huhujen mukaan olisi parhaillaan kehittämässä Destiny -aiheista mobiilipeliä kiinalaisen NetEasen kanssa.

Huhut ovat peräisin LinkedIn profiilista, jossa eräs artisti on maininnut vielä julkaisemattoman ensimmäisen persoonan räiskintämobiilipelin. Artisti työskentelee Gamesin riveissä ja maininnassa puhutaan myös yhteistyöstä Bungien kanssa.

investoi vuonna 2018 Bungieen 100 miljoonaa dollaria ja niiden avulla yrityksen kerrottiin pystyvän kokeilemaan uusia suuntia ja rakentamaan uusia pelimaailmoja.

tunnetaan lukuisten suosittujen pelien tuomisesta Kiinan markkinoille. Näihin kuuluvat mm. Minecraft, sekä EVE: Online.

tunnetaan myös kehittäjänä Blizzardin hiljattaisesta Diablo: Immortal -mobiilipelistä.

Kommentoi

Diablo IV -pelin Necromancer -hahmosta saatiin uusi esittelyvideo Kommentit pois päältä artikkelissa Diablo IV -pelin Necromancer -hahmosta saatiin uusi esittelyvideo

Diablo IV

Pitkään odotettua IV -peliä joudutaan odottamaan vielä ensi vuoden puolelle, mutta nyt pelin Necromancer -hahmosta on saatu uusi esittelyvideo.

Necromancer on pelin viides ja viimeinen hahmoluokka. Mukana ovat lisäksi Barbarian, Sorceress, Druid sekä Rogue. Pelisarjasta tuttuun tapaan Necromancer herättää henkiin kuolleita vastustajia taistelemaan rinnalleen.

Peli tulee tukemaan ristiinpelaamista PC ja konsoliversioiden välillä. Mukana on myös ristiineteneminen, eli voit jatkaa hahmosi kehittämistä millä tahansa toisella alustalla. Mukana on myös paikallinen co-op pelitila.

IV on tulossa ensi vuoden puolella 5, PlayStation 4, ja S sekä Xbox One -konsoleille sekä PC:lle.

Kommentoi