Tältä näyttää Venom: Let There Be Carnage -elokuva – ensimmäinen traileri on nyt julkaistu Kommentit pois päältä artikkelissa Tältä näyttää Venom: Let There Be Carnage -elokuva – ensimmäinen traileri on nyt julkaistu

Venom

-elokuvan jatko-osa on saanut fanien kauan odottaman ensimmäisen trailerin. Uusi traileri esittelee Cletus Kasadyn eli Carnagen, jota elokuvassa näyttelee . Videolla nähdään myös Eddie Brockin rooliin palaava , joka pyrkii jatko-osassa löytämään harmonian yhteiseloon Venom -symbiootin kanssa.

Michelle Williams nähdään myös jatko-osassa Eddie Brockin tyttöstävänä. Naomi Harris on liittynyt elokuvan näyttelijäkaartiin ja ottaakin Shriekin roolin haltuunsa. Shriek tunnetaan sarjakuvissa Cletus Kasadyn kumppanina.

Ensimmäinen Venom -elokuva ei saanut järjin positiivista vastaanottoa kriitikoilta, mutta nettosi teattereissa maailmanlaajuisesti yli 850 miljoonaa dollaria. Elokuva teki kuitenkin yli 100 miljoonaa dollaria enemmän kuin samana vuonna julkaistu Deapool 2. Elokuvan ohjaajana toimii Andy Serkis, joka tunnetaan roolistaan The Lord of The Rings -elokuvien Gollumina. Let There Be Carnage -elokuvan on tarkoitus ilmestyä elokuvateattereihin 24. päivä syyskuuta.

Kommentoi

Sony aikeissa julkaista uuden videopalvelun PS Plus -tilaajille? Kommentit pois päältä artikkelissa Sony aikeissa julkaista uuden videopalvelun PS Plus -tilaajille?

Venom

Näyttäisi siltä, että aikoo julkaista uuden videopalvelun nimeltään PlayStation Plus Video Pass.

PlayStation Plus Video Pass
PlayStation Plus Video Pass ilmestyi Sonyn puolalaiselle sivustolle.

Kyseistä nimeä kantavan palvelun logo ja kuvaus ilmestyi nimittäin firman puolalaiselle sivulle. Tiedot on sittemmin poistettu, mutta siitä on saatu kuvankaappaus talteen.

Kuvan mukaan palvelu olisi kokeilussa PS Plus tilaajille Puolassa huhtikuun 22. päivästä lähtien ja vuoden verran eteenpäin. Kuvassa nähdään Sony Picturesin elokuvia kuten , Zombieland: Double Tap sekä Bloodshot.

Sony tarjoaa leffoja ja sarjoja PlayStation Store -kauppapaikallaan, mutta aikoo lopettaa tämän palvelun elokuussa 2021. Se lopetti myös videstriimauspalvelunsa Vuen tammikuussa 2020.

Kommentoi

Sonyn elokuvat saapuvat Netflixiin ensi vuoden puolella Kommentit pois päältä artikkelissa Sonyn elokuvat saapuvat Netflixiin ensi vuoden puolella

Uncharted

Netflix ja Pictures Entertainment ovat solmineet sopimuksen yrityksen omistamista elokuvasta. Ensimmäisten leffojen on määrä ilmestyä palveluun ensi vuoden puolella.

Tulevien elokuvien joukossa on mm. Morbious, Where the Crawdads Sing, Bullet Train sekä odotettu Uncharted -elokuva. Tuloillaan on myös uusia Spider-Man ja Venom -elokuvia.

Odotetun Uncharted -elokuvan on määrä ilmestyä ensi vuoden puolella. Leffa lanseerattiin jo vuonna 2008 ja sen parissa on työskennellyt jo lukuisia ohjaajia. Leffan julkaisua on myös myöhäistetty useaan otteeseen.

Kommentoi