Tältä näyttää vesijäähdytteinen PS5-konsoli: PC-modaaja rakensi mielenkiintoisen ilmestyksen Kommentit pois päältä artikkelissa Tältä näyttää vesijäähdytteinen PS5-konsoli: PC-modaaja rakensi mielenkiintoisen ilmestyksen

Vesijäähdytystä käytetään usein tapana tehdä konsolin tai muun laitteen jäähdyttämisestä äänettömämpää kuin esimerkiksi tuulettimien käyttö, jonka lisäksi se myös tekee jäähdytysprosessista tehokkaamman.

Vietnamilainen PC- ja konsolimodaaja, nimimerkki Nhenhophach, on nyt ladannut nettiin kuvia itse tekemästään vesijäähdytteisestä -konsolista. Hän esittelee teostaan tuoreella YouTube-videolla, ja suunnittelee vievänsä modaustaan myös pitemmälle.

Tämän lisäksi Nhenhophachilla on sanojensa mukaan suunnitelmana myös myydä uusia vesijäähdytteisiä PS5-konsoleita, mutta idea vaikuttaa hieman kyseenalaiselta ainakin Sonyn näkökulmasta. Nähtäväksi jää, miten tässä käy.

Selviytymiskauhupeli Crow Country herättää vahvoja Final Fantasy VII -tunnelmia Kommentit pois päältä artikkelissa Selviytymiskauhupeli Crow Country herättää vahvoja Final Fantasy VII -tunnelmia

SFB Games on juuri julkaissut demon uudesta selviytymiskauhupelistään, , :lle ja Steamille. Jos olet kaivannut vanhojen 90-luvun PlayStation 1 -pelien matalapolyfonista ulkonäköä, tämä peli on, ystävät rakkaat, juuri teitä varten.

Studion luovan johtajan, Adam Vianin, mukaan Crow Country omaa ”Resident Evil / Final Fantasy VII” -estetiikan ja se on täynnä ”lukittuja ovia, ruosteisia avaimia, sykemonitori terveysmittaria, unenomaista ilmapiiriä ja ympäristöjä, jotka muistuttavat esirenderöityä taidetta, mutta ovat itse asiassa täysin 3-ulotteisia.”

”Vuosi on 1990. Edward Crow on kadonnut. 'Crow Countryn' omistajana hän ei ole nähty sitten, kun hän sulki puiston yllättäen kaksi vuotta sitten. Hiljaisuus rikkoutuu, kun salaperäinen nuori nainen nimeltään Mara Forest astuu hylätyn teemapuiston sydämeen etsimään häntä.”

PlayStation 5 Slim julkaistaan marraskuussa Kommentit pois päältä artikkelissa PlayStation 5 Slim julkaistaan marraskuussa

Huhujen jälkeen Sony on nyt virallisesti esitellyt uuden, siromman version PlayStation 5 -konsolistaan. Pienempi konsoli tulee markkinoille marraskuussa, samalla teknisellä suorituskyvyllä, kuin alkuperäinenkin konsoli.

Uusi, kompakti -muotoilu tarjoaa 1 TB tallennustilaa sekä PS5:lle että PS5 Digital Editionille, nousten 825 GB:stä alkuperäisen konsoliversion tallennustilassa. Uusi malli tarjoaa myös mahdollisuuden lisätä Ultra HD Blu-ray -levyasema PS5 Digital Editioniin.

PlayStation-blogissa Sid Shuman, Senior Director, SIE Content Communications, kertoi Sonyn luoneen tämän uuden PS5:n ”vastaamaan pelaajien kehittyviä tarpeita”.

”Insinööri- ja suunnittelutiimimme työskentelivät yhdessä uuden muodon parissa, joka tarjoaa suuremman valinnan ja joustavuuden”, Shuman sanoi. ”Sama teknologia, joka tekee PS5:stä parhaan pelikokemuksen, on pakattu pienempään muotoon, sekä lisättävissä olevaan Ultra HD Blu-ray -levyasemaan ja 1 TB SSD:hen lisätallennustilaa varten.”

Uusi PS5 on vähentänyt tilavuuttaan yli 30% ja painoaan 18–24% verrattuna edellisiin malleihin, Sony kertoi. Konsolissa on neljä erillistä suojapaneelia, yläosa on kiiltävä ja alaosa mattapintainen. PS5 Digital Editionin ostajat voivat myöhemmin lisätä Ultra HD Blu-ray -levyaseman PS5:een, koska sitä myydään myös erikseen.

Uusi PS5-malli tulee saataville tämän marraskuun aikana.