Tältä Portal näyttäisi Nintendo 64 -pelinä Kommentit pois päältä artikkelissa Tältä Portal näyttäisi Nintendo 64 -pelinä

Portal x Nintendo 64

Demaket, eli versioinnit miltä nykypelit näyttäisivät vanhoilla konsoleilla ovat olleet suosiossa viime aikoina. Nyt Valven suositusta Portal -pelistä on saatu versiointi, miltä peli näyttäisi 90-luvun 64 -konsolilla.

Kyseessä on siitä erikoinen versiointi, että se toimii oikealla 64 -laitteella. Usein versioinnit eivät ole varsinaisesti pelattavissa.

Versioinnin taustalla on ohjelmoija James Lambert, joka on jakanut myös projektin koodin GitHub -palvelussa. Lambert kokoaa edistymistään YouTube -kanavallaan.

Alkuperäinen Portal -peli ilmestyi vuonna 2007 ja sai jatkoa vuonna 2011 2 -pelin muodossa. Hiljattain alkuperäisestä Portal -pelistä saatiin versiointi Engine 5 -pelimoottorilla.

Kommentoi

Half-Life 2 saatiin toimimaan Nintendo Switch -konsolilla Kommentit pois päältä artikkelissa Half-Life 2 saatiin toimimaan Nintendo Switch -konsolilla

Half-Life 2

Valven pulmanratkontaa ja seikkailua yhdistelevät Portal -pelit ilmestyivät aiemmin tällä viikolla Switch -konsolille. Pitkään ei ehtinyt kulua kun modaajat onnistuivat löytämään pelin syövereistä merkkejä 2 -pelistä ja saivatkin sen toimimaan.

Kokoelma sisältää 2 -pelin kokonaisuudessaan, poislukien kartat sekä musiikit. Modaaja OatmealDomen mukaan tiedostot saattavat olla jäänteitä Shield -versiosta.

Temppu onnistuttiin tekemään alkuperäisten karttojen sekä modatun Switch -konsolin avulla.

Portal: Companion Collection on saatavilla Switch -konsolille.

Kommentoi

Portal -pelit saatavilla nyt Nintendo Switch -konsolille Kommentit pois päältä artikkelissa Portal -pelit saatavilla nyt Nintendo Switch -konsolille

Portal: Companion Collection

on nyt julkaissut suositut kolmiulotteiset Portal -pulmanratkontapelit Switch -konsoleille. Voit katsoa Portal: Companion Collection -kokoelman trailerin alta.

Portal: Companion Collection -kokoelmaan sisältyy ja Portal 2. Mukana on myös jälkimmäisen pelin co-op ominaisuudet. Pelien käännöksen taustalla on ollut Lightspeed Studios -kehittäjä.

Portal: Companion Collection -kokoelma on saatavilla Switch -konsolille.

Kommentoi