Tältä Portal -peli näyttää Unreal 5 -pelimoottorilla ja säteenseurannalla Kommentit pois päältä artikkelissa Tältä Portal -peli näyttää Unreal 5 -pelimoottorilla ja säteenseurannalla

Portal x Unreal Engine 5

Epicin uusi on saapui markkinoilla huhtikuun alussa ja siitä asti vanhemmista peleistä on alkanut ilmestyä uusittuja pätkiä kyseisellä moottorilla tuotettuna. Nyt vuorossa on vuoden 2007 pulmanratkontapeli Portal.

Videolla nähdään miltä peli ja tarkemmin sen ensimmäinen taso ”Test Chamber 00” näyttäisi 5 -pelimoottorilla sekä säteenseurannalla.

Valitettavasti kyseessä ei ole pelattava versio, vaan ainoastaan visuaalinen demo. Tekeleen luoja artisti Alfred Beddow on kuitenkin kertonut, että mikäli projektille löytyy sopiva kehittäjä, luvassa saattaisi olla myöskin toimiva versio.

Portal ilmestyi vuonna 2007 :lle ja PlayStation 3 sekä Xbox 360 -konsoleille ja siinä pelaajat seikkailevat kummallisessa Aperture Science Laboratories -laitoksessa.

Kommentoi

Portal -pelit saatavilla nyt Nintendo Switch -konsolille Kommentit pois päältä artikkelissa Portal -pelit saatavilla nyt Nintendo Switch -konsolille

Portal: Companion Collection

Valve on nyt julkaissut suositut kolmiulotteiset Portal -pulmanratkontapelit Switch -konsoleille. Voit katsoa Portal: Companion Collection -kokoelman trailerin alta.

Portal: Companion Collection -kokoelmaan sisältyy Portal ja Portal 2. Mukana on myös jälkimmäisen pelin co-op ominaisuudet. Pelien käännöksen taustalla on ollut Lightspeed Studios -kehittäjä.

Portal: Companion Collection -kokoelma on saatavilla Switch -konsolille.

Kommentoi

Uudesta Layers of Fear -pelistä saatiin virallinen traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Uudesta Layers of Fear -pelistä saatiin virallinen traileri

Layers of Fear

Bloober on julkaissut virallisen trailerin tulevasta Layers of Fear -pelistä. Peliä kiusoiteltiin alunperin lokakuussa 2021.

Peli tarjoaa psykologista kauhua, joka ammentaa aiemmista pelisarjan osista. Uusi peli on luotu täysin uuden Unreal Engine 5 -pelimoottorin avulla.

Tarinaltaan peli ei seuraa yhtä tiettyä hahmoa vaan purkautuu useamman eri sukupolven välillä. Pelisarjan edellinen osa Layers of Fear 2 ilmestyi vuonna 2019.

Layers of Fear ilmestyy PlayStation 5 ja Series X sekä S -konsoleille, että PC:lle ensi vuoden alussa.

Kommentoi