Tältä seuraava Fallout -peli voisi näyttää Unreal 5 -pelimoottorilla Kommentit pois päältä artikkelissa Tältä seuraava Fallout -peli voisi näyttää Unreal 5 -pelimoottorilla

Fallout (Unreal Engine 5)

Hiljattain ilmestyneen Unreal Engine 5 -pelimoottorin avulla on luotu jo useita eri näkemyksiä tulevaisuuden peleistä. Videoita ollaan saatu mm. Portal, Cyberpunk 2077 ja Halo -peleistä, jos ne olisi luotu kyseisellä pelimoottorilla.

Nyt vuorossa on Fallout -pelisarja, josta innokkaat fanit ovat luoneet uuden pelimoottorin avulla näkemyksen miltä tuleva 5 -peli saattaisi näyttää.

Videolla nähdään erilaisia pätkiä, joissa nähdään ikonisia Fallout -aiheisia elementtejä kuten Power Armour -kypärä sekä Pip-Boy.

Videon taustalla on Enfant Terrible -kanava, joka on keskittynyt suosittuja pelejä modernisoiviin videoihin. Aiemmin kanavalla on nähty mm. ja Red Dead Redemption -uusintovideoita.

Virallista 5 -peliä ei olla saamassa ihan hetkeen, sillä Bethesda työstää parhaillaan scifiroolipeliä Starfield, joka viivästyi hiljattain ensi vuoden puolelle. Sen jälkeen vuorossa on seuraava The Elder Scrolls -peli.

Kommentoi

Starfield -pelin ensimmäinen traileri julkaistiin Kommentit pois päältä artikkelissa Starfield -pelin ensimmäinen traileri julkaistiin

Starfield

on julkaissut kovasti odotetusta Starfield -avaruusroolipelistä on saatu vihdoin ensimmäinen traileri. Voit katsoa sen alta.

Trailerilla esitellään alkuosan taistelemista hylätyllä avaruusasemalla. Mukana on myös 100 tähtijärjestelmää, joissa on yhteensä yli 1000 eri maailmaan tutkittavaksi.

Pelissä voi myös rakentaa omia tukikohtia, värvätä niihin työntekijöitä sekä rakentaa omia lennettäviä avaruusaluksia erilaisine ominaisuuksineen.

Pelin tarina sijoittuu vuoteen 2330 ja siinä pelaajat liittyvät ryhmittymään nimeltään Constellation, jotka ovat universumin viimeisimpiä avaruuden tutkijoita. Ryhmittymä etsii muukalaisten kadonneita aarteita.

Pelin piti alunperin ilmestyä jo marraskuussa 2022, mutta julkaisua on sittemmin siirretty ensi vuoden alkuun.

ilmestyy PC:lle sekä Series X -konsolille, sekä tulee olemaan saatavilla Xbox Game Pass -tilauksen kautta.

Kommentoi

Uudesta Layers of Fear -pelistä saatiin virallinen traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Uudesta Layers of Fear -pelistä saatiin virallinen traileri

Layers of Fear

Bloober Team on julkaissut virallisen trailerin tulevasta Layers of Fear -pelistä. Peliä kiusoiteltiin alunperin lokakuussa 2021.

Peli tarjoaa psykologista kauhua, joka ammentaa aiemmista pelisarjan osista. Uusi peli on luotu täysin uuden 5 -pelimoottorin avulla.

Tarinaltaan peli ei seuraa yhtä tiettyä hahmoa vaan purkautuu useamman eri sukupolven välillä. Pelisarjan edellinen osa Layers of Fear 2 ilmestyi vuonna 2019.

Layers of Fear ilmestyy ja Series X sekä S -konsoleille, että :lle ensi vuoden alussa.

Kommentoi