Tämä ohjain vie pelaajaan aikakaudelle, jolloin Bomfunk MC’s soi ja lujaa! – testissä HyperX Clutch Gladiate RGB -ohjain Kommentit pois päältä artikkelissa Tämä ohjain vie pelaajaan aikakaudelle, jolloin Bomfunk MC’s soi ja lujaa! – testissä HyperX Clutch Gladiate RGB -ohjain

on jatkanut hyväksi havaitulla linjallaan ja tuonut markkinoille varsin pätevän Xbox -konsoleille ja Windows-tietokoneille tarkoitetun -ohjaimen. Eikä kyseessä olekaan ihan mikä tahansa kapistus, sillä ohjain nimensä mukaisestikin sisältää läpinäkyvän kuoren, jonka alla kuusi led-valoa. Tämä vie meidät takaisin aikakaudelle, jolloin jokaisella kovalla ”henkilöllä” oli läpinäkyvä PlayStation -ohjain, samalla kun Bomfunk MC's soi peräkamareissamme, ja soikin muuten lujalla tuolloin!

Ohjaimen ”konepellin” alle on sijoitettu kuusi LED-moduulia tasaisesti, ja ne tarjoavat kolme erilaista valaistusefektiä: staattinen, hengittävä ja sateenkaari. RGB-tila voidaan helposti ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä ohjaimen takana olevan P1-painikkeen avulla. Lisäksi voit säätää valaistuskuviota, nopeutta ja kirkkautta yhdistämällä D-pad ja kasvopainikkeet. Onneksi voit säätää kirkkautta tai sammuttaa RGB-valaistuksen kokonaan, jos niin haluat.

Kuva: Errori.net

Gladiate RGB:llä on mukava ergonominen muotoilu, joka istuu hyvin useimpiin käsiin. Teksturoidut otteet takana ja sivuilla takaavat turvallisen pidon jopa intensiivisten pelisessioiden aikana. Ohjain on kevyt ja tasapainoinen, mikä tekee siitä helpon hallita pitkäänkin.

Ohjain on valmistettu kestävästä muovista, joka tuntuu vankalta ja hyvin rakennetulta. Painikkeet ovat herkkiä ja napakoita ilman havaittavaa pehmeyttä tai viivettä. Analogitikut ovat sileitä ja herkkiä, tarjoten tarkkaa hallintaa kaikissa peleissä. Liipaisimet ja bumpersit ovat myös laadukkaita ja tuntuvat hyvin reagoivilta.

Clutch Gladiate RGB käyttää korkean tarkkuuden analogitikkumoduulia, joka tarjoaa sulavaa ja tarkkaa liikettä. Analogitikkuja voi myös mukauttaa HyperX NGENUITY -ohjelmiston avulla, jolloin voit säätää kuolleet alueet ja herkkyysasetukset omien mieltymystesi mukaan.

Kuva: Errori.net

Clutch Gladiate RGB:ssä on yhteensä 16 täysin mukautettavaa painiketta, mukaan lukien neljä liipaisinta, neljä bumpersia, kaksi analogitikkua ja D-pad. Painikkeet ovat reagoivia ja antavat hyvää palautetta, tehden niistä ihanteelliset monimutkaisten kombinaatioiden ja manööverien suorittamiseen taistelu-, toiminta- ja ammuntapeleissä. Ja mikä kauneinta, ohjaimet ovat kustomoitavissa suoraan ohjaimesta itsestään, joten erillistä ”softaa” tätäkään toimitusta varten ei tarvita.

HyperX Clutch Gladiate RGB -peliohjain on monipuolinen ohjain, joka tarjoaa mukavan otteen, herkät painikkeet ja mukautettavan RGB-valaistuksen. Se on erinomainen vaihtoehto pelaajille, jotka etsivät budjettiystävällistä ohjainta tinkimättä suorituskyvystä tai ominaisuuksista, mutta myös heille, jotka haluavat valaistusta ja tunnelmaa omiin pelisessioihinsa.

HyperX Clutch Gladiate RGB

7.5 / 10
Hyvää Mukautettava RGB-valaistus. Monipuolinen painikkeiden asettelu. Helppokäyttöinen ohjelmisto. Edullinen hinta. Retro-tyyli, joka vie pelaajan suoraan 2000-luvun alkuun. Huonoa Langallisuus. Yhteenveto HyperX Clutch Gladiate RGB -ohjain vie meidät takaisin aikakaudelle, jolloin jokaisella kovalla ”henkilöllä” oli läpinäkyvä PlayStation -ohjain, samalla kun Bomfunk MC’s soi peräkamareissamme. Sen lisäksi se on myös todella laadukas lisäys HyperX:n valikoimaan.

HyperX julkaisi ammattimaisen ProCast XLR -mikrofonin Kommentit pois päältä artikkelissa HyperX julkaisi ammattimaisen ProCast XLR -mikrofonin

HyperX Procast

:n pelialan oheislaitevalmistaja on julkaissut uuden ProCast XLR -mikrofonin. ProCast on ammattilaistason kondensaattorimikrofoni, jossa on XLR-liitäntä, kardioidinen suuntakuviointi ja kultapäällysteinen suurikalvoinen kondensaattorikapseli.

Mikrofoni on suunniteltu erityisesti striimaajille, vaikuttajille ja sisällöntuottajille, jotka etsivät XLR-liitännällä varustetusta mikrofonista ammattilaatuista laatua. Mikrofoni tarjoaa korkealaatuista äänitallennetta eloisalla äänellä.

”HyperX jatkaa korkealaatuisten ja suorituskykyisten oheislaitteiden valikoiman kasvattamista vastaamaan nykypäivän pelaajien, vaikuttajien, sisällöntuottajien ja muiden tarpeisiin. XLR-liitännällä ja laadukkaalla suurella kondensaattorilla HyperX:n insinöörit keskittyivät tarjoamaan erinomaista äänentoistoa ja monipuolisuutta käytettäväksi koti- tai ammattilaisstudioissa.”

sanoo Bianca Walter, HyperX EMEA:n liiketoimintajohtaja

ProCast -mikrofoni kaappaa yksityiskohtaisia tallenteita suurikalvokondensaattorilla ja hyödyntää suosittua kardioidista suuntakuviointia äänilähteen tarkentamiseksi. Kytkettävän -10 dB PAD:n ansiosta mikrofoni pystyy käsittelemään kovia äänilähteitä, ja 80 Hz:n korkeapäästösuodatinkytkin auttaa vähentämään ei toivottuja matalia taajuuksia.

Laadukkaan äänen ja kohinattoman sisällön tallentamiseen suunnitellussa mikrofonissa on sisäänrakennettu tärinänvaimennettu kiinnike ja irroitettava HyperX Shield metallinen poppisuodatin, joka auttaa vähentämään kolinaa ja poksahduksia. Kiinnityssovitin sopii sekä 3/8- että 5/8-tuuman kierteisiin ja on yhteensopiva useimpien jalustojen ja puomivarsien kanssa.

Hinta ja saatavuus

HyperX ProCast -mikrofoni tulee olemaan saatavilla hintaan 299,99 € valmistajan verkkokaupan sekä jälleenmyyjien kautta.

HyperX julkaisee uusia näyttöjä ergonomisen telineen kera Kommentit pois päältä artikkelissa HyperX julkaisee uusia näyttöjä ergonomisen telineen kera

HyperX Armada

:n pelioheislaitteita valmistava merkki on julkaissut kaksi pelaamiseen tarkoitettua Armada näyttöä. Erityisen näytöistä tekee niiden mukana tulevat ergonomiset telineet, jotka säästävät tilaa pöydältä.

Malleja on kaksi Full HD-tarkkuuden Armada 25 ja QHD-tarkkuuden Armada 27. Pienemmän näytön IPS-paneeli tarjoaa 240Hz:n nopeuden 1 ms vasteajalla. Suurempi näyttö tarjoaa 165 Hz:n nopeuden 1 ms vasteajalla.

Armada Single Gaming Mount -pöytäteline on valmistettu tukevasta metallista ja tukee enintään 32″ näyttöjä ja enintään 9 kg:n painoa. Lisäksi voi ostaa Gaming Mount Addon -lisävarren, jolla näyttöjä saa yhteen telineeseen kiinni enintään neljä.

HyperX Armada 25 -näyttö kustantaa 549,99 euroa ja suurempi Armada 27 puolestaan 599,99 euroa. Single Gaming Mount maksaa erikseen ostettuna 149,99 euroa ja sen lisäosa Gaming Mount Addon 99,99 euroa. Kaikki tuotteet tulevat saatavilla syyskuun aikana.