Tammikuussa ilmestyvä Tekken 8 sai uuden trailerin Kommentit pois päältä artikkelissa Tammikuussa ilmestyvä Tekken 8 sai uuden trailerin

Tekken 8

on julkaissut uuden trailerin :sta, joka paljastaa pelin hahmorosterin viimeisen hahmon, Reinan.

Fanit saivat aiemmin vihiä erityistapahtumasta Tekken 8:lle, joka järjestettiin 12. marraskuuta. Tapahtumassa nähtiin useita aiempien Tekken 7 EVO -mestareiden välisiä matseja, ja mukana oli myös pelin tuottaja. Tapahtuma antoi myös vihjeitä pelin viimeisen hahmon julkistamisesta, tuoden Tekken 8:n hahmorosterin yhteensä 32 taistelijan vahvuiseksi pelin julkaisuhetkellä.

Tekken 8:n 32 taistelijan rosteri sisältää sekä veteraaneja että uusia tulokkaita. Fanien suosikkihahmot, kuten Jin Kazama ja Kazuya Mishima, ovat läsnä, kun taas jotkut uudet taistelijat, kuten Victor Chevalier ja Azucena Milagros, ovat saaneet positiivista palautetta ainutlaatuisista taistelutyyleistään. Hype on huipussaan, ja Bandai Namco esitteli täyden voiman takaa Tekken 8:n viimeisen hahmotrailerin, näyttäen Reinan tyylikästä pelattavuutta.

Bandai Namco Studios Inc:n kehittämässä pelissä on uusia ominaisuuksia kuten uusi Arcade Quest -tila, joka tarjoaa yksinpelissä harjoituskentän taitojen parantamiseen.

Tekken 8 ilmestyy tammikuun 26. päivänä 2024 , ja S -konsoleille sekä :lle Steamin kautta. Ennakkotilaukset ovat parhaillaan avoinna Standard-, Deluxe- ja Ultimate Edition -versioille.

PSVR2 -laseille on tulossa joulukuussa sellaiselta vaikuttava uutuus, että kakka menee takuulla housuun Kommentit pois päältä artikkelissa PSVR2 -laseille on tulossa joulukuussa sellaiselta vaikuttava uutuus, että kakka menee takuulla housuun

Yksi virtuaalitodellisuuden suosituimmista kauhupelistä saa jatko-osan. Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 suuntaa virallisesti PSVR 2:lle ensi kuussa, luvaten suuria parannuksia alkuperäiseen verrattuna.

Peli saapuu virallisesti PSVR 2:lle 14. joulukuuta. PS-blogikirjoituksen mukaan peliin tulee kuusi eri minipelimoodia: Backstage, Fazcade, Staff Only, Food Prep, Ticket Booth ja erityinen kategoria, joka sisältää uusia VR-versioita Five Nights at Freddy’s: Sister Locationin pelattavuudesta.

Trailerin tulevasta kauhukokemuksesta voit ottaa haltuun alta:

Tammikuussa ilmestyvän Tekken 8:n PC-versio tekniset tiedot varmistuivat Kommentit pois päältä artikkelissa Tammikuussa ilmestyvän Tekken 8:n PC-versio tekniset tiedot varmistuivat

Tekken 8


on vahvistanut :n -vaatimukset taistelupelin Steam-sivulla.

Kaikkein kiireellisin tieto tässä on todennäköisesti pelin 100 gigatavun tallennustilan vaatimus, mutta on myös huomionarvoista, että vähimmäisvaatimuksissa tarvitaan 8 gigatavua RAM-muistia, kun taas suositellut vaatimukset edellyttävät 16 gigatavua RAM-muistia.

Bandai Namco on lisähuomautuksessaan maininnut Tekken 8:n kuvan sekunnissa -lukeman. Näiden teknisten tietojen perusteella ”vakaa yli 60” on ilmeisesti ”taattu” ja valittu oletuksena grafiikka-asetuksissa, kun peli käynnistetään ensimmäistä kertaa. Kuitenkin Bandai Namco varoittaa, että ruudunpäivitysnopeus saattaa laskea, kun muita sovelluksia käynnissä taustalla. Tekken-pääohjaaja Katsuhiro Harada on myös vakuuttanut, ettei Tekken 8:aan ole suunniteltu lisättävän kiisteltyä Denuvo-anti-piratismiohjelmistoa.

Bandai Namco Studios Inc:n kehittämässä pelissä on uusia ominaisuuksia kuten uusi Arcade Quest -tila, joka tarjoaa yksinpelissä harjoituskentän taitojen parantamiseen.

Tekken 8 ilmestyy tammikuun 26. päivänä 2024 , ja S -konsoleille sekä PC:lle Steamin kautta. Ennakkotilaukset ovat parhaillaan avoinna Standard-, Deluxe- ja Ultimate Edition -versioille.