Tänään ilmestyvä Forza Horizon 5 -peli saa tuen viittomakielelle Kommentit pois päältä artikkelissa Tänään ilmestyvä Forza Horizon 5 -peli saa tuen viittomakielelle

Forza Horizon 5

Tänään ilmestyvä Forza Horizon 5 -peli on saamassa ensimmäisten päivitysten myötä tuen yhdysvaltalaiselle ja brittiläiselle viittomakielelle.

Vielä ei ole varmaa milloin päivitys saadaan peliin, mutta kehittäjä Playground Gamesin luova johtaja Mike Brown kertoi päivityksen saapuvan piakkoin.

Brown kertoi myös viestissään, että arvioiden mukaan maailmassa on yli 400 miljoonaa pelaajaa joilla on pitkäaikainen ruumiillinen, henkinen, älyllinen tai aisteihin liittyvä vamma.

Lisäksi pelissä tulee olemaan pelin nopeuteen liittyviä asetuksia, korkeakontrastinen tila, tila värisokeille, muokattava tekstitys sekä näytönlukija, joka lukee tekstiä, näppäimiä ja pelin muita osia ääneen.

Forza Horizon 5 -peli ilmestyy Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille, että :lle tänään marraskuun 9. päivä.

Kommentoi

Halo Infinite -pelin odotettu yksinpelikampanja sai uuden trailerin Kommentit pois päältä artikkelissa Halo Infinite -pelin odotettu yksinpelikampanja sai uuden trailerin

Halo Infinite

on yllätti aiemmin tässä kuussa julkaisemalla odotetun Infinite -pelin ilmaispelattavalla moninpelillä. Nyt pelin yksinpelikampanjasta on saatu uusi traileri, jonka voit katsoa alta.

Kampanjasta ei toistaiseksi tiedetä vielä paljoakaan, mutta videolla nähdään kuinka pelin päähahmo taistelee Banishedejä vastaan.

ilmestyy joulukuun 8. päivä Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille sekä :lle. Pelin ilmainen moninpeli on pelattavissa parhaillaan.

Kommentoi

Cyberpunk 2077 ei saa enää päivityksiä tänä vuonna – 1.5 versio ilmestyy alkuvuodesta 2022 Kommentit pois päältä artikkelissa Cyberpunk 2077 ei saa enää päivityksiä tänä vuonna – 1.5 versio ilmestyy alkuvuodesta 2022

Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 -pelin julkaisusta tulee pian kuluneeksi vuosi ja peliä on korjattu ontuneen julkaisun jälkeen vaihtelevaan tahtiin. Nyt kehittäjä CD Projekt REDin toimitusjohtaja Adam Kiciński on kertonut antamassaan haastattelussa pelin tulevista päivityksistä.

Syyskuussa ilmestynyt 1.31 -päivitys tulee olemaan viimeinen mitä peliin saadaan tämän vuoden puolella. Sen lisäksi kehittäjä tulee hyppäämään version 1.4 yli ja ensi vuoden alussa peliin saadaan merkittävämpi 1.5 päivitys.

Cyberpunk 2077 -peli on saatavilla Playstation 5, Playstation 4, ja S sekä One -konsoleille, PC:lle ja Stadia -pelipalvelussa. Pelin virallinen uuden sukupolven konsolien versio ilmestynee alkuvuodesta 2022.

Kommentoi