Tarjoushaukat huomio! – Ensimmäinen PS5 ALE totta nyt suomessakin Kommentit pois päältä artikkelissa Tarjoushaukat huomio! – Ensimmäinen PS5 ALE totta nyt suomessakin

Sony Playstation 5

Taannoin uutisoimme, että maailmalla on aloitettu tarjouskampanjat koskien PS5-konsoleita, eritoten sen God Of War-bundlea. Nyt hintakampanjaa on varovaisesti aloitettu myös suomessakin ja verkkokaupoista ensimmäisenä alennettua PlayStation5-konsolia tarjoaakin Gigantti.

Säästöä GOW-bundlesta Gigantista ostaessasi saat kokonaiset 59,05€.

Ostoksille pääset näppärästi tämän linkin kautta

Lisäys: Nyt myös Telian verkkokaupasta saat -bundlen alennettuun hintaan

Kommentoi

Tom Henderson: PS5 Pro:n kehityspaketit pian ensimmäisen osapuolen kehittäjille Kommentit pois päältä artikkelissa Tom Henderson: PS5 Pro:n kehityspaketit pian ensimmäisen osapuolen kehittäjille

Sony PlayStation 5

Aiemmin tänä vuonna Insider Gamingin Tom Henderson väitti raportissaan, että työskentelee Pro -version parissa, ja että yrityksen nykyisen sukupolven konsolin tehokkaampi versio tavoittelee julkaisua vuoden 2024 lopulla. Toisessa uudessa raportissa Henderson on antanut lisää lyhyitä yksityiskohtia konsolin tuotannon etenemisestä kulissien takana.

Raportissaan Henderson toistaa, että on tällä hetkellä työn alla ”100% varmuudella”, ja raportin mukaan konsolin prototyyppikehityspaketit lähetetään ensimmäisen osapuolen PlayStation-studioille seuraavan muutaman kuukauden aikana, kun taas kolmannen osapuolen kehittäjät saavat ne tämän vuoden loppuun mennessä.

Kommentoi

Resident Evil 4 remaken voimakkain ase on muna – tekeekö se siitä pääsiäismunan? Kommentit pois päältä artikkelissa Resident Evil 4 remaken voimakkain ase on muna – tekeekö se siitä pääsiäismunan?

Leon Kennedyn laajassa asearsenaalissa on yhä voimaa remakessa. Tähän päivään asti agentti onnistuu sullomaan yllättävän määrän aseita salkkuunsa, esimerkiksi kaikki raketinheittimestä pistooliin asti on vapaata riistaa.

Sillä välin, kun pelaajilla on laajasti vaihtoehtoja mistä valita, yksi ase on selvästi ylitse muiden. Ei, emme puhu suositusta Red9:stä, vaan kultaisesta kananmunasta. Ensisilmäyksellä muna ei näytä laisinkaan taisteluun soveliaalta.

Esineen kuvaus mainitsee, että voit syödä sen parantaaksesi, mutta voit myös myydä sen kauppiaalle 9,000 pesetalla. (Yhden voi napata matkaan ”Egg Hunt Blue Note Request” tehtävässä järven itäpuolella, veneen käyttöön saamisen jälkeen.) Mutta oikeassa skenaariossa käytettynä sillä on potentiaalia olla yksi voimakkaimmista esineistä koko pelissä.

Käy ilmi, että Ramón Salazar, yksi pahan kultin pääjehuista jolta Leon koittaa Ashley Grahamia pelastaa, tosissaan inhoaa munia. Jopa niin paljon, että jos heität Salazaria kultamunalla hänen monivaiheisessa pomotaistelussaan, hän kuihtuu täysin kasaan, jääden täysin auki jatkohyökkäykselle joka lopettaa taistelun ilman sen kummempia ongelmia.

Fanit saattavat muistaa kikan pelin alkuperäisestä versiosta. Remake tämän lisäksi sisältää vihjeen kikkaan niille, jotka joille se entuudestaan ei ole tuttu. Suorittaaksesi tehtävän “The Disgrace of the Salazar Family,” sinun on heitettävä kananmunalla Salazarin potrettia valtaistuinsalissa.

Jos haluat itse kokeilla, löydät kultamunan valtaistuinsalin laatikosta (Square Lock Box).

Eli nappaa matkaan kultamuna ja pidä sitä mukanasi kunnes haastat Salazarin. Taistelun alkaessa heitä häntä sillä ennen kuin hän alkaa liikkua ja boom, niin muna kuin pomokin ovat aivan rikki.

Kommentoi