Tembo The Badass Elephant: Rymistelyt osa 1 Kommentit pois päältä artikkelissa Tembo The Badass Elephant: Rymistelyt osa 1

Kuun loppuun asti on vielä Xbox Goldin tilaajille ilmaisena ladattavissa . Itse tartuin tarjoukseen, ja lähdinkin sitä pelailemaan.

Peli on tasoloikkaveteraani Segan sivuttain pyörivä räimistely, missä hypitään ja rymistellään vihollisten läpi. Pieni puzzlen poikasiakin on, lähinnä muodossa miten pääset napille.

Suoraviivainen toiminta on hauskaa! Norsu tuntuu raskaalta, mutta silti sen ohjaaminen on terävää. Kuvasin pelivideota omista rymistelyistäni, mitä pääsette nauttimaan artikkelin lopussa!

Peli on lataamisen arvoinen, hauska pikkuinen paketti, missä edellisiin kenttiin on miltei pakko palata… ellet ole sitten täydellinen pelaaja.

Elden Ring lisäosa Shadow of the Erdtree ilmestyy kesäkuussa – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Elden Ring lisäosa Shadow of the Erdtree ilmestyy kesäkuussa – katso traileri

Elden Ring - Shadow of the Erdtree

FromSoftware ja Bandai Namco Entertainment ovat julkaisseet trailerin suositun -pelin ensimmäselle Shadow of the Erdtree -lisäosalle. Odotettu jatko-osa palkitulle toimintaroolipelille julkaistaan 21. kesäkuuta.

Shadow of the Erdtree vie pelaajat Varjon Maahan, jossa he pääsevät mysteerien ja vaarojen täyteiselle seikkailulle. Kohtaa entistä pahempia pomovastuksia, uusien aseiden ja panssareiden avustamana. Seuraa Miquellan jalanjälkiä ja paljasta Elden Ringin pimeä puoli.

Shadow of the Erdtree ilmestyy kaksi vuotta suursuositun pelin ilmestymisen jälkeen. FromSoftwaren Hidetaki Miyazakin ja fantasiakirjailija George R. R. Martinin luoma peli on saanut huikeita arvosteluita ja voittanut useita palkintoja, kuten vuoden peli palkinnon The Game Awards 2022 -atapahtumassa.

ELDEN RING Shadow of the Erdtree julkaistaan :lle, :lle, :lle, sekä S:lle ja :lle Steamin kautta. Lisäosan voi ennakkotilata kaikille alustoille, myös erikoispaketeissa, jotka sisältävät peruspelin.

Farming Simulator 23 päivittyy ilmaisella Kubota-lisäosalla Kommentit pois päältä artikkelissa Farming Simulator 23 päivittyy ilmaisella Kubota-lisäosalla

Farming Simulator 23

PAN Vision Finlandin jakelema ja GIANTS Softwaren julkaiseman -maatilasimulaation uusin päivitys tuo mukanaan tehokkaat Kubota-työkoneet.

Nintendo Switch -pelikonsolille sekä älypuhelimille julkaistu Farming Simulator 23 tarjoaa maatalouden hoitamista ja oman farmin laajentamista mukana kulkevassa muodossa. Pelin uusin päivitys tuo mukanaan japanilaisen Kubotan tehokkaat työjuhdat. Mukana ovat M8-, M7- ja M6-sarjan mallit, joista on apua omien peltojen kyntämisessä muiden toimien ohessa.

Lisäksi ketterä RTV-XG850 SIDEKICK tarjoaa helppoa liikkuvuutta monenlaiseen maastoon mönkijämäisillä ominaisuuksillaan. Nintendo Switchille sisältöpäivitys on täysin ilmainen. Myöhemmin luvassa on muitakin ilmaispäivityksiä sisarpeli Farming Simulator 22:n tapaan.

Farming Simulator 23 on monipuolinen ja syvällinen, mutta helposti opittava maatilasimulaatio, jossa pääosassa ovat kasvien viljely, eläintenhoito ja oman maatilan kunnossapito. Työstä ansaittavilla rahavaroilla voidaan laajentaa sekä olemassa olevaa kalustoa että laajentaa omaa tilaa erilaisin työkonein, ajoneuvoin ja uusin eläin- ja kasvivaihtoehdoin.

Farming Simulator 23 on saatavilla Nintendo Switch -pelikonsoleille. Pelin ikäraja on PEGI 3.