Tencent laajentaa verkkojaan länsimaissa – osti osuuden DayZ ja Arma -pelien kehittäjästä Kommentit pois päältä artikkelissa Tencent laajentaa verkkojaan länsimaissa – osti osuuden DayZ ja Arma -pelien kehittäjästä

DayZ

Kiinalainen pelijätti Tencent on laajentanut osuuttaan länsimaissa ostamalla osuuden tsekkiläisestä Bohemia Interactivesta, joka tunnetaan parhaiten DayZ, ja Vigor -pelien kehittäjänä. Bohemia kertoi aiheesta kotisivuillaan.

Kauppojen myötä yritykset ovat työskentelemässä PC ja mobiilialustoille suunatun Ylands -alustan parissa. Alustaa ollaan viemässä kiinalaisten pelinkehittäjille ja pelaajille.

Bohemia tulee säilymään itsenäisenä toimijana ja sen hallintojäsenet tulevat pysymään ennallaan.

Tencent on aktiivisesti investoinut länsimaisiin peliyrityksiin hiljattain. Viimeisimpänä yritys osti osuuden is Strange -kehittäjä Dontnod Entertainmentista ja Klei Entertainmentista tammikuussa.

Kommentoi

Tencent osti Back 4 Blood -pelin kehittäjän Kommentit pois päältä artikkelissa Tencent osti Back 4 Blood -pelin kehittäjän

Back 4 Blood

Kiinalainen pelijätti Tencent on ostanut Back 4 Blood -pelin kehittäjän Turtle Rock Studiosin.

Kummankin tahon mukaan kehittäjä säilyttää itsenäiset toiminnot ja Turtle Rockin nykyinen kehitystiimi jatkaa sellaisenaan. Kaupalla ei pitäisi olla vaikutusta Back 4 Blood -pelin tulevaisuuteen.

Tencent omistaa jo mm. Riot Games, ja Funcom -pelifirmat. Lisäksi sillä on osuuksia Epic Games, Blizzard sekä Ubisoft -pelifirmoista.

Tencent on sijoittanut vahvasti ulkomaisiin yrityksiin viime aikoina, sillä sen kotimaa rajoittaa suuresti teknologiayrityksien toimintaa. Valtio on mm. asettanut säädöksiä siihen kuinka paljon alaikäiset voivat pelata verkkopelejä.

Back 4 Blood -zombieräiskintä on parhaillaan saatavilla 5, PlayStation 4, Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille, että :lle.

Kommentoi

Icarus avaruusselviytymispeli sai 20-minuuttisen näytellyn trailerin Kommentit pois päältä artikkelissa Icarus avaruusselviytymispeli sai 20-minuuttisen näytellyn trailerin

Icarus

Huomenna perjantaina ilmestyvän Icarus -avaruusselviytymispeli on saanut tyylikkään näytellyn 20-minuuttisen trailerin, jonka voit katsoa alta. Peli on suositun DayZ -pelin kehittäjän Dean Hallin ja tämän RocketWerkzin uusi projekti.

Pelin 1.0 versio tulee olemaan saatavilla Steam -palvelusta 10% alennuksella kahden viikon ajan julkaisusta eteenpäin. Julkaisun jälkeen peli tulee saamaan seitsemän -viikonloppua, jolloin peliin saadaan uusia ominaisuuksia sekä bugikorjauksia.

Pelin piti alunperin olla ilmaispelattava, mutta sittemmin siihen on tehty paljon muutoksia. Pelattavaa tulee olemaan julkaisun yhteydessä 64 neliökilometrin verran sekä 35 tehtävän verran. Tehtävien pituudet vaihtelevat päivistä viikkoihin.

Pelissä pelaaja joutuu selviytymään muukalaisplaneetalla rakentaen ja keräten resursseja. Tehtävään on ainoastaan rajallinen aika joka saattaa vaihdella pelin ajassa puolesta tunnista useampaan päivään. Ennen ajan loppumista sinun täytyy ehtiä kohtaamispaikalle. Mikäli et ehdi, menetät kaiken. Pelata voi joko yksin tai kavereiden kanssa co-op tilassa.

Icarus ilmestyy :lle joulukuun 3. päivä.

Kommentoi