The Division 2 -pelin viidennen pelivuoden toinen kausi tarjoaa uutta pelattavaa – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa The Division 2 -pelin viidennen pelivuoden toinen kausi tarjoaa uutta pelattavaa – katso traileri

The Division 2

Ubisoft laajentaa suositun Tom Clancy's -toimintapelin eeppistä tarinaa viidennen pelivuoden toisella kaudella. Katso traileri alta.

Division-agenttien tarina entisessä pääkaupungissa Washington D.C.:ssä haarautuu moneen suuntaan, kun tehtävien kirjo kattaa kadonneiden ihmisten etsintää, The Castle -tukikohdan uudisrakentamista ja pahamaineisten kohteiden metsästystä. Viidennen pelivuoden toinen kausi, Puppeteers, tarjoaa sekä uusia varusteita ja asusteita kerättäväksi että tuo mukanaan pelihistorian haastavimmat tehtäväkokonaisuudet.

Ensimmäisessä The Division -pelissä nähdyt Incursion-tehtävät edustavat kaikkein kokeneimmille ja osaavimmille pelaajille tarkoitettua loppupään haastekokonaisuuksia. Nyt Incursion-tehtävät nähdään ensimmäistä kertaa myös The Division 2 -pelissä ja näistä ensimmäinen on Paradise Lost. Se sijoittuu Mereth Estaten alueelle, jonka Cleaners-jengi on ottanut haltuunsa. Mikä pahinta, paikka on liekeissä.

Raid-tehtävien tapaan tämä Incursion-tehtävä on enintään neljän pelaajan tiimille, jolta odotetaan keskinäistä strategiaa ja kommunikointia tehtävän läpäistäkseen. Huomiota tulee kiinnittää myös hahmokohtaisiin varusteisiin, sillä huonolla valmistelulla Incursion-tehtävä loppuu ennenaikaiseen epäonnistumiseen. Palkinnoksi suorituksesta pelaajat ansaitsevat exotic-luokitustason esineen monista vaihtoehdoista. Nämä erikoispalkinnot ovat saatavilla vain Paradise Lost -tehtävästä.

Lisäksi viidennen pelivuoden toinen kausi sisältää uuden ilmaisen pass track -palkintoväylän, josta pelaajat saavat saavutusten ja etenemisen mukaan erilaisia palkintoja. Näitä ovat muun muassa exotic-tason rintapanssari ja ase sekä valikoima tavallisempia varusteita. Pass track -väylän premium-puoli tarjoaa harvinaisempia varusteita ja kosmeettisia lisäyksiä, jotka eivät sisälly perustason palkintoväylään.

Lisäksi uuteen pelikauteen sisältyy kaksi varustetapahtumaa, jotka sisältävät valikoiman kosmeettisia lisäyksiä agenttihahmoille. Näistä ensimmäinen, Nexus, alkaa 17. lokakuuta ja sisältää neonteemaisia varustepäivityksiä. Lähempänä joulua on luvassa talviteemainen tapahtuma, jossa on luvassa asianmukaisia varustepäivityksiä.

Puppeteers-pelikauden uudet tehtävät vaativat toimiakseen sekä peruspelin että Warlords of New York -lisäosan omistamisen.

The Division 2 on saatavilla , , ja S sekä -pelikonsoleille, että :lle.

Robin Hoodin tarinan hieman toisella tyylillä kertova Gangs of Sherwood -peli on julkaistu tänään Kommentit pois päältä artikkelissa Robin Hoodin tarinan hieman toisella tyylillä kertova Gangs of Sherwood -peli on julkaistu tänään

Gangs of Sherwood

PAN Visionin jakelema ja NACONin julkaisema -toimintapeli julkaistiin tänään ja sekä S -konsoleille että :lle.

Erinomaisena jousenkäyttäjänä, karismaattisena johtajana ja hyväntahtoisena köyhien auttajana tunnettu Robin Hood on rohkea ja liikkuvainen sankari. Taktisessa Gangs of Sherwood -toimintapelissä jokainen joukon hahmoista muodostaa oman tärkeän roolinsa seikkailuissa ja vauhdikkaissa viholliskohtaamisissa. Pelin sankarijoukkoa onkin mahdollista pelata joko yksin tekoälyn ohjatessa muita hahmoja tai jopa kolmen kaverin seurassa jokaisen pelaajista ohjatessa yhtä monista hahmoista.

Gangs of Sherwood esittelee totutusta poikkeavan näkemyksen Robin Hoodin tyylistä, sillä tässä pelissä maailma on teknologisesti kehittynyt taianomaisen kiven ansiosta. Siksi muuten keskiaikaistyyliseen maailmaan on ilmestynyt ainutlaatuista tekniikkaa, kuten muun muassa lentäviä koneita ja tehokkaita tykkejä. Erikoislaatuinen Robin Hood -näkemys tarjoaa kiehtovan asetelman toimintavetoiselle pelille, jossa Sherwoodin pahamaineinen seriffi joukkoineen on Robin Hoodin ja tavallisen kansan kiusana.

Arviossamme Gangs Of Sherwood pärjäsi hyvin.

Japanilaisia roolipelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Japanilaisia roolipelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta

Edge of Eternity

Edullisista pelipaketeista tunnettu tarjoilee parhaillaan pelipakettia, joka sisältää erinomaisia japanilaisia roolipelejä kuten Symphony of War: The Nephilim Saga, Edge of Eternity sekä Dark Deity.

Paketti maksaa yhteensä 13,69 euroa ja se sisältää nämä pelit:

  • Symphony of War: The Nephilim Saga
  • Mato Anomalies
  • Edge of Eternity
  • Symphony of War: The Nephilim Saga – Legends -45% alennuskuponki
  • Bug Fables: The Everlasting Sapling
  • Nexomon: Extinction
  • Eiyuden Chronicle: Rising
  • Dark Deity

Paketin voi hankkia itselleen täältä. Kaikki ovat Steam -koodeja :lle. Osa peleistä toimii myös :llä. Paketti on hankittavissa ainoastaan joulukuun 20. päivään asti.