The Division 2 -pelin yhdeksäs kausi tuo mukanaan uuden pelitilan ja muuta Kommentit pois päältä artikkelissa The Division 2 -pelin yhdeksäs kausi tuo mukanaan uuden pelitilan ja muuta

The Division 2

on julkaisemassa The Division 2 -räiskintäpelin yhdeksännen kauden nimeltään Hidden Alliance tällä viikolla. Päivitys tuo mukanaan uuden pelitilan, ominaisuuksia sekä uusia aseita ja varusteita.

Yhdeksäs kausi tuo mukanaan uuden Captain Lewis -pahiksen, joka on entinen Division johtaja. Ennen kuin pelaajat pääsevät hänen kimppuunsa, pitää selviytyä tämän neljästä True Son johtajasta.

Countdown on uusi intensiviinen co-op pelitila, jossa kahdeksan pelaajaa yrittää taltuttaa tehtaan 15 minuutin ajan välttääkseen lukituksen. Pelaajat ovat jaettu kahteen neljän hengen tiimiin.

Uusi kausi tuo mukanaan myös Expertisen, jossa pelaajat voivat parantaa varusteidensa vakiolukuja kuten tehoa, suojaa sekä taitopisteitä.

Mukana on myös liuta uusia aseita ja varusteita kuten Heartbreaker varustekokonaisuus, uusia Exotic -varusteita sekä muita nimettyjä varusteita.

Yhdeksäs kausi starttaa The Division 2 -pelissä torstaina toukokuun 12. päivä. Samalla pelisarjan ensimmäinen osa tulee ilmaiseksi saataville ja PlayStation -konsoleille sekä :lle Games Storen kautta.

on saatavilla sekä 4- ja One -pelikonsoleille, että :lle. Peli toimii myös 5 ja sekä S -konsoleilla.

on myös parhaillaan kehittämässä myös ilmaispelattavaa samaan universumiin sijoittuvaa Tom Clancy’s The Division: Heartland moninpeliä. Myös The Division -aiheinen mobiilipeli on tulossa.

Kommentoi

Seikkailupelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Seikkailupelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta

beyond a steel sky

Humble Bundle tarjoilee tällä kertaa edullista pakettia, joka sisältää erilaisia seikkailupelejä kuten Beyond a Steel Sky, sekä Unawoved.

Paketti maksaa yhteensä 19,60 euroa ja siihen kuuluvat nämä pelit:

  • Beyond a Steel Sky
  • Alfred Hitchcock –
  • Agatha Christie – Hercule Poirot: The First Cases
  • Dreamfall Chapters
  • Draugen
  • Quern – Undying Thoughts
  • The Almost Gone

Kaikki pelit ovat Steam -koodeja :lle ja osa peleistä toimii myös OSX:llä ja Linuxilla. Paketti on hankittavissa aina elokuun 12. päivä asti.

Kommentoi

NBA 2K23 -koripallopelistä saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa NBA 2K23 -koripallopelistä saatiin uusi traileri

NBA 2K23

Tulevasta NBA 2K23 -koripallopelistä on saatu uusi traileri, jonka voit katsoa alta.

Trailerilla nähdään mm. uusia animaatioita ja huhujen mukaan peli tulee olemaan edeltäjäänsä NBA 2K22 -peliä hitaampi temmoltaan. Samaisten huhujen mukaan pelissä tullaan näkemään myös uusi heittomittari.

NBA 2K23 ilmestyy syyskuun 9. päivä PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille, että PC:lle Steamin kautta.

Kommentoi