The Mandalorian -sarja saa oman elokuvan Kommentit pois päältä artikkelissa The Mandalorian -sarja saa oman elokuvan

The Mandalorian ja Grogu lähtevät uudelle seikkailulle – tällä kertaa nimittäin elokuvateattereihin juuri sinun lähistölläsi!

Jon Favreaun ohjaamana ja Favreaun, Kathleen Kennedyn ja Dave Filonin tuottamana The Mandalorian & Grogu aloittaa tuotannon vuonna 2024.

”Olen rakastanut tarinoiden kertomista George Lucasin luomassa rikkaassa maailmassa”, sanoi Favreau. ”Mahdollisuus tuoda Mandalorian ja hänen oppipoikansa Grogu valkokankaalle on äärimmäisen jännittävä.”

”Jon Favreau ja Dave Filoni ovat tuoneet Star Warsiin kaksi uutta ja rakastettua hahmoa, ja tämä uusi tarina sopii täydellisesti valkokankaalle”, lisäsi Lucasfilmin presidentti Kathleen Kennedy.


The Mandalorian & Grogu johtavat Lucasfilmin jatkuvaa elokuvakehityslistaa, mukaan lukien elokuvat, joita ohjaavat Sharmeen Obaid-Chinoy, James Mangold ja Dave Filoni, joka kehittää parhaillaan myös Ahsoka-kautta numero 2.

Star Wars-sarja Andorin ohjaaja hyppää seuraavana Star Trekin maailmaan? Kommentit pois päältä artikkelissa Star Wars-sarja Andorin ohjaaja hyppää seuraavana Star Trekin maailmaan?

Star Trek Beyond

Paramount Pictures kehittää ilmeisesti uutta -elokuvaa, ja ohjaksissa on Toby Haynes, : Andorin pääohjaaja.

Elokuva tuotetaan J.J. Abramsin -yhtiössä, ja käsikirjoituksesta vastaa Seth Grahame-Smith. Juonen kerrotaan sijoittuvan ”vuosikymmeniä” ennen vuoden 2009 alkuperäistä uudelleenkäynnistystä, mahdollisesti sijoittuen aikaan, jota nähtiin sarjoissa kuten Star Trek: Enterprise.

Uusi elokuva näyttää olevan osa strategiaa, jonka tarkoituksena on heijastella Star Trek -franchisen nykyistä suoratoistosuunnitelmaa, joka sisältää useita ohjelmia Paramount Plus -palvelussa. Star Trek 4 on raporttien mukaan yhä kehityksessä, vaikka siitä ei olekaan paljastettu juuri mitään siitä lähtien, kun ohjaaja Matt Shakman jätti sen ottaakseen hoitaakseen Fantastic Fourin.

Lähde: Deadline

Star Wars -sarja Ahsokan suosittu pahis on monille uusi tuttavuus – universumin intohimoisimmat fanit tuntevat hänet kuitenkin jo 90-luvulta saakka Kommentit pois päältä artikkelissa Star Wars -sarja Ahsokan suosittu pahis on monille uusi tuttavuus – universumin intohimoisimmat fanit tuntevat hänet kuitenkin jo 90-luvulta saakka

Ahsoka-sarjan hurjaan suosioon noussut pahis, suuramiraali on takuulla monelle -tilaajalle täysin uusi tuttavuus. Lieneekö moni ajatteleekin, että kyseessä on täysin uusi hahmo, joka on kirjoitettu -universumiin kyseistä sarjaa varten? Asia ei lainkaan ole näin!

Meille nörteille, kyseisen ”kapiaisen esikuva” on tuttua kauraa jo aina 1990-luvulta saakka. Grand Admiral Thrawn, tai täydellisemmin, Mitth'raw'nuruodo, on nimi, joka on resonoitunut vuosikymmenien ajan galaksin fanien keskuudessa, tuoden mukanaan kunnioitusta, pelkoa ja salaperäisyyttä. Thrawn on ainutlaatuinen paitsi älykkyytensä myös historian monimutkaisuutensa takia.

Timothy Zahn loi Thrawn-hahmon 1990-luvun alussa, herättäen Star Warsin kirjallisuuden uuteen kukoistukseen. Jopa niinkin hyvin, että usein korviin kaikuu väite, että kyseisen kirjatrilogian olisi suotu olevan se ”oikea” jatko-osa trilogia alkuperäiselle. Tähän asiaan muuten palataan vielä Errorinkin saralla!

Thrawn on Chiss, joka kuuluu rotuun, jonka olemassaolosta galaksin suuri yleisö on vain vaivoin tietoinen. Zahnin kirjasarja, joka alkaa teoksella Heir to the Empire, asettaa Thrawnin keisarillisen laivaston Grand Admiraliksi ja uudeksi pääviholliseksi kuolleiden Palpatinen ja Vaderin tilalle.

Thrawn ei ole tyypillinen Star Wars -pahis. Tämä rakastettu ”kapiaisen esikuva” ei johda pelon tai vihan kautta, vaan strategisen älykkyyden ja syvällisen taiteen ymmärryksen avulla, analysoimalla vihollistensa kulttuureja ennustaakseen heidän liikkeitään. Tämä taktiikka tuo hänet usein strategisen edun asemaan, ja tekee hänestä uhan koko galaksille. Käytöskin hänellä on varsin herrasmiesmäistä, kun lähdetään vertailemaan muihin tunnettuihin Star Wars-pahiksiin.

2000-luvun uusi nousu – suuramiraalin kukoistus

Thrawnin tarina sai uuden luvun, kun hahmo astui animaation maailmaan 2000-luvun Star Wars -sarjassa. Thrawnista tuli sarjan pääantagonisti ja hänen taktiset suunnitelmansa loivat useita konflikteja sarjan sankareille. Thrawn esitteli uuden sukupolven faneille tämän taktisen nerouden ja samalla omisti paikkansa virallisessa Star Wars -kanonissa.

Videopelien saralla Thrawn on ollut niin ikään näkyvässä roolissa, erityisesti strategiapeleissä, kuten Star Wars: Empire at War, jossa hän johtaa Imperiumin joukkoja taistelussa kapinallisia vastaan. Peleissä pelaajat pääsevät kokeilemaan Thrawnin strategista älykkyyttä ja mahdollisuutta hallita koko galaksia. Ensimmäisen debytoinnin hän teki kuitenkin jo vuonna 1994 julkaistussa Tie Fighterissä.

Star Wars -sarja Ahsokan suosittu pahis on monille uusi tuttavuus - universumin intohimoisimmat fanit tuntevat hänet kuitenkin jo 90-luvulta saakka

Thrawn otti merkittävän askeleen eteenpäin, kun hän teki debyyttinsä live-actionissa The Mandalorian (maininnan verran tosin) ja erityisesti sen jatkossa, -sarjassa, jossa miekkonen teki varsin näyttävän debyytin Star Warsin live-action touhuihin vihdoin elävänä itsenään. Mikä hauskinta, hahmoa muuten esittää täysin sama mies, joka ääninäytteli Thrawnia jo Rebels-sarjassa. Hän on tunnetun näyttelijän, Mad Mikkelsenin, veli Lars Mikkelsen.

Star Wars -sarja Ahsokan suosittu pahis on monille uusi tuttavuus - universumin intohimoisimmat fanit tuntevat hänet kuitenkin jo 90-luvulta saakka