The Wire -näyttelijä Michael K. Williams on kuollut 54-vuotiaana Kommentit pois päältä artikkelissa The Wire -näyttelijä Michael K. Williams on kuollut 54-vuotiaana

The Wire - Michael K. Williams

The Wire, Boardwalk Empire ja Country -sarjoista tuttu näyttelijä Michael K. Williams on kuollut 54-vuotiaana. The New York Post -julkaisun mukaan näyttelijä löydettiin kuolleena kodistaan Brooklynistä.

Williamsin ura alkoi taustatanssijana George Michaelin ja Madonnan musiikkivideoilta. Näyttelijäksi Williams ajautui kun Tupac Shakur värväsi tämän Bullet -elokuvaan esittämään veljeään. Sittemmin hän näytteli mm. The Sopranos, Boston Legal, sekä Alias -sarjoissa.

Williamsin tunnetuin rooli on kuitenkin The Wire -sarja, jossa hän näyttelee gangsteria nimeltään Omar Little. Williams ehti saada uransa aikana viisi Emmy ehdokkuutta.

Kommentoi

Netflixin tulevasta Cowboy Bebop sarjasta saatiin ensimmäiset kuvat Kommentit pois päältä artikkelissa Netflixin tulevasta Cowboy Bebop sarjasta saatiin ensimmäiset kuvat

Cowboy Bebop

on julkaisemassa näytellyn Cowboy Bebop -sarjan palvelussaan marraskuun 19. päivä. Nyt sarjasta ja sen pääosan näyttelijöistä on saatu ensimmäiset kuvat.

Animesarjan näytellyssä versiossa tullaan näkemään John Cho (Spike Spiegel), Daniella Pineda (Faye Valentine) sekä Mustafa Shakir (Jet Black).

Pääosien lisäksi sarjassa tullaan näkemään Alex Hassell (Vicious) ja Elena Satine (Julia). Sarjaa ovat olleet luomassa André Nemec ja Jeff Pinker, jotka ovat aiemmin työskennelleet mm. Alias -sarjan parissa. Ohjauksesta vastaa Alex Garcia Lopez (DareDevil) sekä Michael Katleman (Primevil). Musiikista vastaa Yoko Kanno, joka on säveltänyt myös alkuperäisen animesarjan musiikit.

Sarja perustuu vuonna 1998 julkaistuun samaa nimeä kantavaan animesarjaan, joka sijoittuu vuoteen 2071. Siinä seurataan palkkionmetsästäjiä ja näiden avaruusalusta nimeltään Bebop.

Cowboy Bebop saapuu Netflix -palveluun marraskuun 19. päivä.

Kommentoi

Red Alert 3 -pelissä näytellyt Dimitri Diatchenko on kuollut Kommentit pois päältä artikkelissa Red Alert 3 -pelissä näytellyt Dimitri Diatchenko on kuollut

Dimitri Diatchenko

Command & Conquer: Red Alert 3 ja lukuisissa muissa peleissä näytellyt Dimitri Diatchenko on kuollut 52-vuotiaana. Diatchenko oli saanut sähköiskun työpaikallaan kaksi viikkoa sitten ja oli toipumassa kotonaan. Kuolinsyynä epäillään olleen tästä johtuneet komplikaatiot tai sydänkohtaus.

Red Alert 3 pelin lisäksi Diatchenkoa on kuultu ja nähty Call of Duty, Tomb Raider, Metro: Last Light, 2, ja Fallout 4 -peleissä. Pelien lisäksi Diatchenko on näytellyt myös elokuvissa ja sarjoissa kuten Diaries, and the of the Crystal Skull, Sons of Anarchy, ja Alias.

Kommentoi