The Witcher -aiheinen kokkikirja tulossa Kommentit pois päältä artikkelissa The Witcher -aiheinen kokkikirja tulossa

The Witcher 3: Wild Hunt

Suosittuun The Witcher -pelisarjaan perustuva keittokirja on tuloillaan ja nyt fanit pääsevät kokkailemaan pelien tavernoista tuttuja herkullisia ruokia, voimistavia juomia, patoja sekä paistettuja hedelmiä.

Yhteensä kirjasta löytyy 80 reseptiä ja niiden taustalla ovat ruokabloggarit Anita Sarna sekä Karolina Krupecka. Reseptit vievät kotikokkaajat pelistä tuttuihin sijainteihin kuten White Orchard, Velen, Oxenfurt, Novigrad, Skellige, Toussaint, Beauclair ja Kaer Morhen.

Kirja tulee olemaan saatavilla kova- ja pehmeäkantisena kirjana sekä e-kirjana.

Pelisarjan kehittäjä RED ilmoitti hiljattain, että on parhaillaan kehittämässä seuraavaa The Witcher -peliä. Pelin moottorina tulee toimimaan 5.

Kommentoi

The Witcher 3 -pelin uuden sukupolven versiot ilmestyvät loppuvuodesta Kommentit pois päältä artikkelissa The Witcher 3 -pelin uuden sukupolven versiot ilmestyvät loppuvuodesta

The Witcher 3: Wild Hunt

on ilmoittanut julkaisevansa aiemmin viivästyttämänsä The 3: Wild Hunt -hittipelin uuden sukupolven versiot tämän vuoden lopulla.

Kehittäjä ilmoitti julkaisusta Twitter -postauksessa, jossa se kertoo juhlistavansa pelin 7-vuotista taivalta julkaisemalla uudistetut versiot tämän vuoden viimeisellä neljänneksellä, eli loka-joulukuun aikana.

Vuoden 2020 lopulla peli ilmoitettiin saavan oman versionsa uuden sukupolven PlayStation 5 ja sekä S -konsoleille. Sen piti ilmestyä tämän vuoden toisella neljänneksellä, mutta nyt pelillä ei parhaillaan ole tarkkaa julkaisuajankohtaa.

The 3: Wild Hunt on saatavilla Playstation 4, ja Switch -konsoleille, PC:lle ja Stadia -pelipalvelussa.

Kommentoi

Cyberpunk 2077 -aiheinen Netflix sarja toteutuu sittenkin Kommentit pois päältä artikkelissa Cyberpunk 2077 -aiheinen Netflix sarja toteutuu sittenkin

2077 -aiheisesta animesarjasta kerrottiin ensimmäisen kerran loppuvuodesta 2020. Pelin julkaisun jälkeen sarjasta ei kuitenkaan kuultu sen koommin.

Nyt tulevasta sarjasta on saatu varmistusta ja ensimmäinen tullaan näkemään Geeked Week 2022 -tapahtumassa, joka järjestetään kesäkuun 6.-10. päivä.

Cyberpunk: Edgerunners -sarjan tuotannosta vastaa suositun Kill la Kill -animesta tunnettu Studio Trigger. Kymmenosainen sarja sijoittuu pelistä tuttuun Cyberpunkin maailmaan.

Edgerunners kertoo kadulla elävästä lapsesta, joka yrittää selvitä kaikin keinoin Cyberpunkin teknologiakeskeisessä maailmassa ryhtymällä lainsuojattomaksi. Sarjan ohjaajana toimii Hiroyuki Imaishi (Gurren Lagann, Kill la Kill, Promare) ja apulaisohjaajana Masahiko Otsuka (Gurren Lagann, Promare).

Kommentoi