The Witcher -korttipeli Gwent saapuu iOS -laitteille lokakuussa Kommentit pois päältä artikkelissa The Witcher -korttipeli Gwent saapuu iOS -laitteille lokakuussa

Gwent

The Witcher -maailmaan sijoittuva ilmaispelattava Gwent -korttipeli on tulossa iOS -laitteille lokakuun 29. päivä. Alustavien tietojen mukaan pelitila jakautuu laitteiden ja :n välillä, mutta konsoliversioista ei ole varmuutta.

Gwent oli alunperin pelattavissa The 3 -pelissä, josta se sittemmin eriytyi omaksi syvemmäksi kokonaisuudeksi. Gwent sai ensimmäisen vampyyreillä höystetyn Crimsom Curse -lisäosansa aiemmin tänä vuonna.

Gwent -pelikenttä PC:llä ja konsoleilla.
Gwent -pelikenttä :llä ja konsoleilla.

Gwent on pelattavissa Playstation 4 ja Xbox One -konsoleilla sekä :llä. iOS -laitteille peli saapuu lokakuun 29. päivä. Peli vaatii iPhone 6S, Mini 4, iPad 5, iPad Air 2 tai minkä tahansa iPad Pro -version toimiakseen.

Vielä ei ole selvää saapuuko peli myös myöhemmin Android -laitteille.

Kommentoi

Taikaräiskintä Immortals of Aveum sai ensimmäisen trailerin Kommentit pois päältä artikkelissa Taikaräiskintä Immortals of Aveum sai ensimmäisen trailerin

Immortals of Aveum

Ascendant Studios ja ovat julkistaneet Game Awards -tapahtumassa ensimmäisen tiiseritrailerin Immortals of Aveum -taikaräiskintäpelistä.

 on ensimmäisen persoonan ”magic shooter” -yksinpeli ja Ascendant Studios -kehittäjän ensimmäinen oma peli. Peliä kehittäneet ovat aikaisemmin työskennelleet mm. ja kolmen Call of Duty -pelin parissa. Pelin julkaisusta vastaa Originals.

mmortals of Aveum ilmestyy ensi vuoden puolella 5 ja Series X sekä S -konsoleille että PC:lle.

Kommentoi

Baldur’s Gate 3 ilmestyy elokuussa 2023 Kommentit pois päältä artikkelissa Baldur’s Gate 3 ilmestyy elokuussa 2023

Baldur's Gate 3

Kehittäjä Studios on paljastanut Game Awards -tapahtuman yhteydessä, että Baldur’s Gate 3 -peli saanee virallisen julkaisunsa elokuussa 2023.

Peli on ollut saatavilla Early Access tilassa jo vuodesta 2020 lähtien ja siinä on pelattavissa pelin ensimmäinen Act.

Samalla on julkaistu pelin rajoitettu Collector’s Edition -keräilyversio, joka sisältää mm. tarroja, dioraman, taidekirjan, kankaisen kartan sekä paljon muuta.

Baldur’s Gate 3 on parhaillaan saatavilla Early Access -tilassa :lle Steam ja GOG -palveluiden kautta sekä Stadia -pelipalvelusta.

Kommentoi