The Witcher -sarjan käsikirjoittajalla on 7 tuotantokautta suunnitteilla Kommentit pois päältä artikkelissa The Witcher -sarjan käsikirjoittajalla on 7 tuotantokautta suunnitteilla

The Witcher - Netflix

Hiljattain ensimmäisen trailerinsa saanut The Witcher -sarja saa ensi-iltansa joulukuun 20. päivä Netflixillä. Nyt sarjan showrunner eli pääkäsikirjoittaja Lauren S. Hissrich on paljastanut antamassaan haastattelussa, että hänellä on mietittynä materiaalia yhteensä seitsemälle tuotantokaudelle.

Toistaiseksi näistä kausista vain ensimmäiselle joulukuussa nähtävälle on näytetty vihreää valoa. Edes toista kautta ei ole vielä kuvattu. The Witcher -saaga ja pelit ovat täynnä kuolemaa ja Hissrichin mukaan, kaikkia ensimmäisen kauden hahmoja ei tulla näkemään tulevilla mahdollisilla kausilla.

Nähtäväksi jää saako The jatkoa Netflixillä, varmasti sen saama suosio tulee määrittelemään osaksi jatkon kohtalon.

Superman -näyttelijä Henry Cavillin tähdittämä The nähdään siis Netflixillä joulukuun 20. päivä.

Kommentoi

Horizon Zero Dawn -aiheisen Netflix -sarjan nimi paljastui Kommentit pois päältä artikkelissa Horizon Zero Dawn -aiheisen Netflix -sarjan nimi paljastui

Horizon Zero Dawn

on parhaillaan työstämässä Horizon Zero Dawn -aiheista sarjaa suoratoistopalveluunsa. Nyt tulevan sarjan nimi ja kuvauspaikka on paljastunut.

Huhujen taustalla on peliteollisuuden salaisuuksia jo pitkään onnistuneesti paljastanut toimittaja Jeff Grubb. Grubbin tietojen lähteenä on Director’s Guild of Canada Ontario -verkkosivusto, jolla sarjan nimeksi on asetettu Horizon 2074.

Samaisen lähteen mukaan sarja kuvataan Torontossa. Tämä sopinee hyvin sillä alkuperäisen pelin tapahtumat sijoittuvat Pohjois-Amerikkaan.

Post-apokalyptisessä pelissä ihmiset elävät heimoissa ja niiden rinnalla elää huippukehittyneitä koneita, jotka ovat ottaneet muinaiseläinten muodon.

Horizon Zero Dawn -peli sai jatkoa aiemmin tänä vuonna helmikuussa kun Horizon Forbidden West -peli ilmestyi PlayStation -konsoleille.

Kommentoi

Duke Nukem -elokuva tulossa Cobra Kai -tekijöiltä Kommentit pois päältä artikkelissa Duke Nukem -elokuva tulossa Cobra Kai -tekijöiltä

Duke Nukem Forever

90-luvun alun suosittu pelisarja on saamassa oman elokuvansa ja sen teosta tulevat olemaan Cobra Kai -sarjan tekijät.

Elokuvan taustalla tulee häärimään elokuvan tekijätaho Legendary Entertainment, joka omistaa parhaillaan oikeudet Duke Nukem -elokuvaan.

Elokuvan tuottajina tulee toimimaan Josh Heald, Jon Hurwitz sekä Hayden Schlossberg, jotka tunnetaan Netflixin Cobra Kai -sarjasta.

Duke Nukem -elokuvan tuotanto on vasta alkutekijöissään ja projektilla ei ole vielä käsikirjoittajaa tai ohjaajaa.

Pelisarja sai alkunsa vuonna 1991 Duke Nukem -tasohyppelypelillä ja sai jatkoa vuonna 1993 II -pelin myötä. Vuonna 1996 ilmestyi suursuosioon noussut Duke Nukem 3D -peli, joka vei pelisarjan ensimmäiseen persoonaan. Pelisarjan viimeisin ja neljäs osa ilmestyi vuonna 2011.

Tämä ei suinkaan ole ensimmäinen kerta kun pelisarjasta yritetään tehdä leffaa. Vuonna 2018 lanseerattiin elokuva, jonka pääosaa olisi näytellyt John Cena. Projekti kuitenkin kuihtui kasaan.

Kommentoi