The Witcher -sarjan käsikirjoittajalla on 7 tuotantokautta suunnitteilla Kommentit pois päältä artikkelissa The Witcher -sarjan käsikirjoittajalla on 7 tuotantokautta suunnitteilla

The Witcher - Netflix

Hiljattain ensimmäisen trailerinsa saanut The Witcher -sarja saa ensi-iltansa joulukuun 20. päivä Netflixillä. Nyt sarjan showrunner eli pääkäsikirjoittaja Lauren S. Hissrich on paljastanut antamassaan haastattelussa, että hänellä on mietittynä materiaalia yhteensä seitsemälle tuotantokaudelle.

Toistaiseksi näistä kausista vain ensimmäiselle joulukuussa nähtävälle on näytetty vihreää valoa. Edes toista kautta ei ole vielä kuvattu. The Witcher -saaga ja pelit ovat täynnä kuolemaa ja Hissrichin mukaan, kaikkia ensimmäisen kauden hahmoja ei tulla näkemään tulevilla mahdollisilla kausilla.

Nähtäväksi jää saako The jatkoa Netflixillä, varmasti sen saama suosio tulee määrittelemään osaksi jatkon kohtalon.

Superman -näyttelijä Henry Cavillin tähdittämä The nähdään siis Netflixillä joulukuun 20. päivä.

Kommentoi

The Witcher saapuu Fortniteen – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa The Witcher saapuu Fortniteen – katso traileri

Fortnite x The Witcher

Red on tuomassa yhteistyössä Epic Gamesin kanssa The päähahmon Geralt of Rivian osaksi peliä.

Geralt saapuu osaksi peliä pelin neljättä kautta ja tulee saataville kauden puolessa välissä. Videolla nähdään miten Geralt on tyylitelty osaksi Fortniteä.

The 3: Wild Hunt on saamassa seuraavan sukupolven konsoleiden päivityksen joulukuun 14. päivä.

Kommentoi

Netflix työstää parhaillaan AAA-tason PC-peliä Kommentit pois päältä artikkelissa Netflix työstää parhaillaan AAA-tason PC-peliä

Netflix Games

Netflix on viime aikoina panostanut isosti pelaamiseen ja erityisesti mobiilipelaamiseen mm. ostamalla ja perustamalla pelinkehitysfirmoja sekä haaveillut omasta pilvipelipalvelusta.

Nyt yrityksen rekrysivujen uusien työpaikkailmoituksen myötä voinee päätellä, että yritys on kehittämässä AAA-tason peliä :lle. Peli on kuvausten mukaan kolmannen persoonan roolipeli ja se toteutetaan Engine -pelimoottorin avulla.

Pelistä saatetaan myös myöhemmin tuottaa sarja tai elokuva Netflix suoratoistopalveluun.

Kommentoi