The Witcher -sarjan ”Toss a Coin to Your Witcher” -kappale sai metallisen käsittelyn Kommentit pois päältä artikkelissa The Witcher -sarjan ”Toss a Coin to Your Witcher” -kappale sai metallisen käsittelyn

The Witcher - Jaskier

Joulukuussa Netflixiin saapunut The Witcher -sarja nostatti pelisarjan kolmannen osan pelaajien keskuudessa uuteen suosioon.

Nyt sarjassa kuultava tarttuva ”Toss a Coin to Your Witcher” -kappale on saanut metallisen version tubettaja Dan Vascin toimesta. Mies on aiemmin versioinut mm. Lord of the Rings -tunnareita.

Alkuperäinen kappale on myös ilmestynyt suosittuun Beat Saber -peliin pelattavaksi kappaleeksi. Innokkaat modaajat ovat myös liittäneet kappaleen osaksi pelisarjan ensimmäistä osaa.

Kommentoi

Horizon Zero Dawn -aiheisen Netflix -sarjan nimi paljastui Kommentit pois päältä artikkelissa Horizon Zero Dawn -aiheisen Netflix -sarjan nimi paljastui

Horizon Zero Dawn

Netflix on parhaillaan työstämässä Horizon Zero Dawn -aiheista sarjaa suoratoistopalveluunsa. Nyt tulevan sarjan nimi ja kuvauspaikka on paljastunut.

Huhujen taustalla on peliteollisuuden salaisuuksia jo pitkään onnistuneesti paljastanut toimittaja Jeff Grubb. Grubbin tietojen lähteenä on Director’s Guild of Canada Ontario -verkkosivusto, jolla sarjan nimeksi on asetettu Horizon 2074.

Samaisen lähteen mukaan sarja kuvataan Torontossa. Tämä sopinee hyvin sillä alkuperäisen pelin tapahtumat sijoittuvat Pohjois-Amerikkaan.

Post-apokalyptisessä pelissä ihmiset elävät heimoissa ja niiden rinnalla elää huippukehittyneitä koneita, jotka ovat ottaneet muinaiseläinten muodon.

Horizon Zero Dawn -peli sai jatkoa aiemmin tänä vuonna helmikuussa kun Horizon Forbidden West -peli ilmestyi PlayStation -konsoleille.

Kommentoi

Beat Saber VR-peli täyttää 4 vuotta – ilmaisia kappaleita tarjolla Kommentit pois päältä artikkelissa Beat Saber VR-peli täyttää 4 vuotta – ilmaisia kappaleita tarjolla

Beat Saber

Suosittu VR-rytmipeli täyttää neljä vuotta ja peliin saadaan sen kunniaksi kaksi uutta kappaletta.

Kappaleet eivät ole täysin uusia vaan uudelleenmiksauksia aiemmista kappaleista. Niistä on vastannut Camellia ja Toki. Samalla kappaleisiin on saatu visuaalisia päivityksiä, sekä aiemmin julkaistuja uusia pelimekaniikkoja.

on saatavilla Steam ja Humble Bundle -palveluista, sekä Quest -alustalle ja :lle.

Kommentoi