THQ Nordic osti Kingdom Come -kehittäjän Warhorse Studiosin Kommentit pois päältä artikkelissa THQ Nordic osti Kingdom Come -kehittäjän Warhorse Studiosin

Kingdom Come: Deliverance

Itävaltalainen pelijulkaisija on ostanut tsekkiläisen Warhorse -pelistudion. Warhorse on tunnettu yli 2 miljoonaa kappaletta myyneeseen ja realismiin panostaneesta Come: Deliverance -roolipelistä. Kauppahinnaksi ilmoitettiin yli 33 miljoonaa euroa.

Warhorsen osto on vain pieni osa kakkua jota on kasaamassa. Yhtiö on viime aikoina hankkinut lukuisia studioita sekä oikeuksia peleihin. Hankintojen joukossa on mm. Homefront -pelien kehittäjä Deep Silverin emoyhtiö Koch Media sekä kotimainen pelin kehittäjä Bugbear Entertainment.

Ostettujen pelinimien joukossa on mm. Alone In The Dark, sekä Carmageddon. Nordicilla on tällä hetkellä n. 35 eri peliä kehitteillä.

Kommentoi

Way of the Hunter -metsästyspeli ilmestyy elokuussa – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Way of the Hunter -metsästyspeli ilmestyy elokuussa – katso traileri

Way of the Hunter

THQ Nordic ja Nine Rock Games ovat julkaisemassa uutta metsästyspeliä nimeltään Way of the Hunter elokuun 16. päivä PC:lle ja konsoleille. Voit katsoa pelin trailerin alta.

Pelissä pelaajat pääsevät kokemaan metästyksen avoimen maailmassa digitaalisesti. Pelaajat voivat metsästää Yhdysvalloissa tai Euroopassa. Voit löytää riistaeläimiä niiden luontaisista elinympäristöistä ja käyttää erilaisia tarkasti mallinnettuja ja realistisia aseita.

Mukana on myös tarinatila, jossa kohdataan metsästyksen eettiset dilemmat. Pelata voi myös kasuaalimmin vapaassa tilassa.

Way of the Hunter elokuun 16. päivä 5 ja sekä S -konsoleille, että PC:lle Steam, Epic Games Store ja GOG -palveluista.

Kommentoi

SpellForce -pelisarja saa jatkoa – katso uuden pelin traileri Kommentit pois päältä artikkelissa SpellForce -pelisarja saa jatkoa – katso uuden pelin traileri

SpellForce: Conquest of Eo

THQ Nordic on julkaisemassa jatkoa SpellForce -pelisarjalle uuden SpellForce: Conquest of Eo -pelin myötä. Voit katsoa pelin ensimmäisen trailerin alta.

Kuten edeltäjänsä myös Conquest of Eo yhdistelee strategiaa sekä roolipeliä fantasiamaailmassa. Nyt soppaan on heitetty myös vuoropohjaista strategiaa sekä 4X-elementtejä.

Pelissä pelaajat aloittavat pienestä velhon tornista, joka kuului aiemmin tämän mestarille. Tehtävänä on tutkia Eo:n maailmoja ja haastaa vihollisryhmittymät.

SpellForce: Conquest of Eo on ilmestymässä PC:lle piakkoin.

Kommentoi