THQ Nordic osti Kingdom Come -kehittäjän Warhorse Studiosin Kommentit pois päältä artikkelissa THQ Nordic osti Kingdom Come -kehittäjän Warhorse Studiosin

Kingdom Come: Deliverance

Itävaltalainen pelijulkaisija THQ Nordic on ostanut tsekkiläisen Warhorse -pelistudion. Warhorse on tunnettu yli 2 miljoonaa kappaletta myyneeseen ja realismiin panostaneesta Come: Deliverance -roolipelistä. Kauppahinnaksi ilmoitettiin yli 33 miljoonaa euroa.

Warhorsen osto on vain pieni osa kakkua jota THQ Nordic on kasaamassa. Yhtiö on viime aikoina hankkinut lukuisia studioita sekä oikeuksia peleihin. Hankintojen joukossa on mm. Homefront -pelien kehittäjä Deep Silverin emoyhtiö Koch Media sekä kotimainen pelin kehittäjä Entertainment.

Ostettujen pelinimien joukossa on mm. Alone In The Dark, sekä Carmageddon. THQ Nordicilla on tällä hetkellä n. 35 eri peliä kehitteillä.

Kommentoi

Wreckfest -romurallipeli ilmestyi mobiililaitteille – katso julkaisutraileri Kommentit pois päältä artikkelissa Wreckfest -romurallipeli ilmestyi mobiililaitteille – katso julkaisutraileri

Wreckfest

Kotimaisen Bugbearin kehittämä ja THQ Nordicin julkaisema Wreckfest -romurallipeli on saapunut ja Android -mobiililaitteille. Voit katsoa uuden julkaisutrailerin alta.

Pelin mobiiliversiossa on kaikki samat ominaisuudet kuin ja konsoliversioissakin. Mukana on myös paikallinen moninpeli ja kaikki tutut autot ja radat. Peli tukee myös erillistä ohjainta.

Alunperin vuonna 2018 :lle ilmestynyt romurallipeli on henkinen jatkumo FlatOut -peleille ja yhdistelee myös elementtejä klassisista peleistä kuten Destruction Derby sekä Street Rod.

Peli saapui PlayStation 4 ja One -konsoleille vuonna 2019. Viime vuonna se saapui myös uuden sukupolven PlayStation 5 ja Xbox Series X sekä S -konsoleille, että Google Stadia -pelipalveluun.

on saatavilla ja Android -mobiililaitteille Google Play, Samsung Galaxy sekä App Store -kauppapaikoilta.

Kommentoi

Dead Island 2 -peli ilmestyy ensi vuonna – Amazon lipsautti Kommentit pois päältä artikkelissa Dead Island 2 -peli ilmestyy ensi vuonna – Amazon lipsautti

Dead Island 2

Näyttäisi siltä, että kovasti odotettu Dead Island 2 -peli saattaisi ilmestyä ensi vuoden puolella. Vuodon taustalla on Amazon -kauppapaikka, jonka tuotesivun kautta vuoti tarkempia tietoja tulevasta pelistä.

Sivun mukaan pelin on määrä ilmestyä PC:lle ja uuden sukupolven konsoleille helmikuun 3. päivä. Tulossa on myöskin erityinen Day One Edition -versio. Aiemmin pelin julkaisija on vakuutellut että peli on edelleen kehitteillä.

Dead Island 2

Tuotesivulta saatiin myös osviittaa tulevan pelin tarinasta. Sen mukaan Yhdysvaltain armeija on määrännyt Kalifornian alueen karanteeniin ja zombit ovat vallanneet kadut. Pelissä yhdistyvät ensimmäisen pelin lähitaistelu, toiminta sekä roolipelaaminen.

Dead Island 2 lanseerattiin alunperin jo vuonna 2014, mutta sen kehitystyö ei ole ollut helpoimmasta päästä. Peliä kehitti alunperin Yager (Spec Ops: The Line) ja julkaisijana toimi Deep Silver.

Vuotta myöhemmin Deep Silver ilmoitti lopettavansa yhteistyön Yagerin kanssa ja tilalle värvättiin Sumo Digital. Sittemmin peliä on kehittänyt Deep Silverin sisäinen kehitysstudio Dambuster.

Dead Island 2 -pelin on määrä ilmestyä helmikuun 3. päivä PC:lle ja PlayStation 5 sekä Xbox Series X ja S -konsoleille.

Kommentoi