THQ Nordic täräytti – Saints Row, Dead Island, Metro Exodus ja TimeSplitters jatko-osat tulossa Kommentit pois päältä artikkelissa THQ Nordic täräytti – Saints Row, Dead Island, Metro Exodus ja TimeSplitters jatko-osat tulossa

Kovasti pelifirmoja haalinut julkaisija Nordic on paljastanut sijoittajilleen tarkoitetussa raportissaan yleisten myyntilukujen lisäksi mielenkiintoisia tietoja tulevista nimekkäistä omistamistaan pelisarjoistaan.

Joukossa ovat muun muassa pitkään odotetut jatko-osat sekä TimeSplitters -peleihin. Näiden lisäksi yritys on kertonut, että myös toimintaseikkailu ja selviytymisräiskintä on saamassa jatkoa.

Nordic on samalla myös hankkinut amerikkalaisen Gunfire Games -pelifirman, jonka repertuaariin kuuluu mm. hack-n-slash peli III.

Kommentoi

Way of the Hunter -metsästyspeli ilmestyy elokuussa – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Way of the Hunter -metsästyspeli ilmestyy elokuussa – katso traileri

Way of the Hunter

ja Nine Rock Games ovat julkaisemassa uutta metsästyspeliä nimeltään Way of the Hunter elokuun 16. päivä PC:lle ja konsoleille. Voit katsoa pelin trailerin alta.

Pelissä pelaajat pääsevät kokemaan metästyksen avoimen maailmassa digitaalisesti. Pelaajat voivat metsästää Yhdysvalloissa tai Euroopassa. Voit löytää riistaeläimiä niiden luontaisista elinympäristöistä ja käyttää erilaisia tarkasti mallinnettuja ja realistisia aseita.

Mukana on myös tarinatila, jossa kohdataan metsästyksen eettiset dilemmat. Pelata voi myös kasuaalimmin vapaassa tilassa.

Way of the Hunter elokuun 16. päivä ja Xbox Series X sekä S -konsoleille, että PC:lle Steam, Games Store ja GOG -palveluista.

Kommentoi

SpellForce -pelisarja saa jatkoa – katso uuden pelin traileri Kommentit pois päältä artikkelissa SpellForce -pelisarja saa jatkoa – katso uuden pelin traileri

SpellForce: Conquest of Eo

Nordic on julkaisemassa jatkoa SpellForce -pelisarjalle uuden SpellForce: Conquest of Eo -pelin myötä. Voit katsoa pelin ensimmäisen trailerin alta.

Kuten edeltäjänsä myös Conquest of Eo yhdistelee strategiaa sekä roolipeliä fantasiamaailmassa. Nyt soppaan on heitetty myös vuoropohjaista strategiaa sekä 4X-elementtejä.

Pelissä pelaajat aloittavat pienestä velhon tornista, joka kuului aiemmin tämän mestarille. Tehtävänä on tutkia Eo:n maailmoja ja haastaa vihollisryhmittymät.

SpellForce: Conquest of Eo on ilmestymässä PC:lle piakkoin.

Kommentoi