THQ Nordicin omistaja osti Metro -pelien kehittäjän 4A Gamesin Kommentit pois päältä artikkelissa THQ Nordicin omistaja osti Metro -pelien kehittäjän 4A Gamesin

Metro Exodus

Nordic ja tämän emoyhtiö on jatkanut pelistudioiden haalimistaan ja tällä kertaa haaviin on jäänyt yhteensä kahdeksan uutta studiota.

Ostettujen studioiden joukossa ehkä nimekkäimpänä on Metro -pelisarjan kehittäjä 4A Games. Parhaillaan 4A Games on tutkimassa mahdollisten uusien pelien kehittämistä alkuperäisen käsikirjoittaja Dmitry Glukhovskyn kanssa.

Muiden ostettujen studioiden joukossa on myös Insurgency -pelin kehittäjä Interactive. Näiden lisäksi Embracer Groupiin liittyy myös Palindrome Interactive, Pow Wow Entertainment, Sola Media, Earth Games, Deca Games, sekä Vermila Studios.

Kommentoi

Way of the Hunter -metsästyspeli ilmestyy elokuussa – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Way of the Hunter -metsästyspeli ilmestyy elokuussa – katso traileri

Way of the Hunter

Nordic ja Nine Rock Games ovat julkaisemassa uutta metsästyspeliä nimeltään Way of the Hunter elokuun 16. päivä :lle ja konsoleille. Voit katsoa pelin trailerin alta.

Pelissä pelaajat pääsevät kokemaan metästyksen avoimen maailmassa digitaalisesti. Pelaajat voivat metsästää Yhdysvalloissa tai Euroopassa. Voit löytää riistaeläimiä niiden luontaisista elinympäristöistä ja käyttää erilaisia tarkasti mallinnettuja ja realistisia aseita.

Mukana on myös tarinatila, jossa kohdataan metsästyksen eettiset dilemmat. Pelata voi myös kasuaalimmin vapaassa tilassa.

Way of the Hunter elokuun 16. päivä ja sekä S -konsoleille, että :lle Steam, Epic Games Store ja GOG -palveluista.

Kommentoi

SpellForce -pelisarja saa jatkoa – katso uuden pelin traileri Kommentit pois päältä artikkelissa SpellForce -pelisarja saa jatkoa – katso uuden pelin traileri

SpellForce: Conquest of Eo

on julkaisemassa jatkoa SpellForce -pelisarjalle uuden SpellForce: Conquest of Eo -pelin myötä. Voit katsoa pelin ensimmäisen trailerin alta.

Kuten edeltäjänsä myös Conquest of Eo yhdistelee strategiaa sekä roolipeliä fantasiamaailmassa. Nyt soppaan on heitetty myös vuoropohjaista strategiaa sekä 4X-elementtejä.

Pelissä pelaajat aloittavat pienestä velhon tornista, joka kuului aiemmin tämän mestarille. Tehtävänä on tutkia Eo:n maailmoja ja haastaa vihollisryhmittymät.

on ilmestymässä PC:lle piakkoin.

Kommentoi