Tieteistoimintapeli Disintegration sai ensimmäisen pelivideonsa Kommentit pois päältä artikkelissa Tieteistoimintapeli Disintegration sai ensimmäisen pelivideonsa

on tuleva ensimmäisen personaan tieteistoimintapeli V1 Interactivelta. Firman taustalla on Marcus Lehto, joka on toiminut aiemmin Bungiella ja ollut luomassa Halo -pelejä.

Gamescom -tapahtumassa julkaistun trailerin perusteella kyseessä on vahvasti Destiny ja Halo -peleistä ammentava räiskintä, johon on kuitenkin tuotu hieman tyyppistä reaaliaikaista taktista elementtiä.

on yhdistelmä tieteistoimintaa ja taktista räiskintää

ilmestyy ensi vuoden puolella PlayStation 4 ja Xbox One -konsoleille sekä PC:lle.

Kommentoi

Taikaräiskintä Immortals of Aveum sai ensimmäisen trailerin Kommentit pois päältä artikkelissa Taikaräiskintä Immortals of Aveum sai ensimmäisen trailerin

Immortals of Aveum

ja Electronic Arts ovat julkistaneet Game Awards -tapahtumassa ensimmäisen tiiseritrailerin Immortals of Aveum -taikaräiskintäpelistä.

 on ensimmäisen persoonan ”magic shooter” -yksinpeli ja Ascendant Studios -kehittäjän ensimmäinen oma peli. Peliä kehittäneet ovat aikaisemmin työskennelleet mm. Dead Space ja kolmen Call of Duty -pelin parissa. Pelin julkaisusta vastaa Originals.

mmortals of Aveum ilmestyy ensi vuoden puolella 5 ja Xbox Series X sekä S -konsoleille että :lle.

Kommentoi

Baldur’s Gate 3 ilmestyy elokuussa 2023 Kommentit pois päältä artikkelissa Baldur’s Gate 3 ilmestyy elokuussa 2023

Baldur's Gate 3

Kehittäjä Larian Studios on paljastanut Game Awards -tapahtuman yhteydessä, että Baldur’s Gate 3 -peli saanee virallisen julkaisunsa elokuussa 2023.

Peli on ollut saatavilla Early Access tilassa jo vuodesta 2020 lähtien ja siinä on pelattavissa pelin ensimmäinen Act.

Samalla on julkaistu pelin rajoitettu Collector’s Edition -keräilyversio, joka sisältää mm. tarroja, dioraman, taidekirjan, kankaisen kartan sekä paljon muuta.

Baldur’s Gate 3 on parhaillaan saatavilla Early Access -tilassa PC:lle Steam ja GOG -palveluiden kautta sekä Stadia -pelipalvelusta.

Kommentoi