Tietovuotajan mukaan Call of Duty: Modern Warfare 3 – yksinpelin remasteroitu versio julkaistaan tänä vuonna Kommentit pois päältä artikkelissa Tietovuotajan mukaan Call of Duty: Modern Warfare 3 – yksinpelin remasteroitu versio julkaistaan tänä vuonna

Infinity Wardin on ollut viimeaikoina huhujen kohteena liittyen yksinpelin remasteroituun versioon. Modern Warfare 2 -pelin tapaan myöskään seuraaja ei ole saamassa remasteroitua moninpeliä.

Nyt tietovuotaja on tehnyt väitteen version julkaisusta. ”TheMW2Ghost” nimisen Twitter -käyttäjän mukaan peli on varmuudella tulossa vielä 2021. Tietovuotajan mukaan peli olisi ensimmäisen kuukauden saatavilla yksinoikeudella Playstationilla. Samalla hän ilmoittaa, ettei ole varma onko julkaisun vieläkin tarkoitus tapahtua keväällä. Alkuperäinen julkaisuajankohta oli vuoden toisella neljänneksellä, joten julkaisulle on vielä aikaa. Modern Warfare 2 -yksinpeli sai julkistuksen trailerin muodossa vain päivä ennen pelin julkaisua, joten samankaltainen yllätys voi olla luvassa myös Modern Warfare 3 -pelin julkaisun kanssa.

Uutisoimme aiemmin Modern Warfare 2 -moninpelin olevan mahdollinen korvaaja Vanguard -projektille. Myöhemmin monet lähteet ovat kuitenkin epäilleet ettei Vanguard -projektia olla enää siirtämässä.

Kommentoi

Huhuille loppu – Tämän vuoden Call of Duty -julkaisu on Sledgehammer Gamesin tuotantoa Kommentit pois päältä artikkelissa Huhuille loppu – Tämän vuoden Call of Duty -julkaisu on Sledgehammer Gamesin tuotantoa

Aiemmin useat tietovuotajat ovat ilmoittaneet vuoden 2021 Call of Duty -pelin kehityksen olevan edelleen katastrofi. Hiljattain spekuloitiin myös remasteroidun Call of Duty: Modern Warfare 2 -moninpelin mahdollisesta julkaisusta täysin uuden pelin tilalla, jos kehitys ei etenisi aikataulujen mukaisesti.

ei ole vielä virallisesti julkistanut tämän vuoden Call of Duty -peliä, mutta yhtiö on viimein jakanut tietoja projektiin liittyen. Activision on nimittäin vahvistanut, että pelisarjan uusin lisäys saapuu oletetusti vuoden 2021 loppupuolella ja pelin kehityksestä vastaa pelistudio Sledgehammer Games. Studio on aiemmin kehittänyt sarjan julkaisut Call of Duty: Advanced Warfare sekä Call of Duty: WW2. Sledgehammerin kehitteillä oleva peli on kulkenut huhuissa tähän asti Vanguard -nimellä.

Kehittäjän lisäksi Activision jakoi suunnitelmia uuden Call of Duty -pelin maailman yhdistämisestä  Warzonen -sisältöön. Vuoden 2021 peli tulee olemaan yhteydessä suosittuun battle royale -peliin, mutta sisällöstä ei ole vielä suurempia ilmoituksia. Huhujen mukaan Warzone ei saisi uudesta pelistä yhtä paljon vaikutteita kuten nykyisestä Black Ops Cold War -julkaisusta. Jos aiempiin huhuihin on uskominen sijoittuu tämän vuoden Call of Duty -peli toiseen maailmansotaan. Siinä tapauksessa Warzonen hiljattain uudistettu Verdansk -pelikartta saattaisi saada päivityksen toiseen maailmaansotaan sijoittuvaan versioon. Toinen vaihtoehto olisi Rebirth Island -pelikartan kokoinen maailmansodan ajalle sijoittuva täysin uusi kartta.

Aiemmat julkistukset huomioiden tämän vuoden peliä ei julkisteta ennen kesää. Julkaisijan mukaan peli on suunniteltu alusta alkaen uuden sukupolven konsolit ja PC mielessä. Viimeistään nyt on siis syytä haudata toiveet Modern Warfare 2 -moninpelistä, jonka oli huhujen mukaan tarkoitus korvata Sledgehammerin vaikeuksissa ollut Vanguard -projekti.

Kommentoi

Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 julkaistaan Nintendo Switchille kesäkuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 julkaistaan Nintendo Switchille kesäkuussa

Kehittäjä Vicarious Visionin paljon kehuja kerännyt Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 julkaistiin viime lokakuussa PC:lle ja PS4, Xbox One -konsoleille ja tämän vuoden maaliskuussa skeittipeli sai kasvojenkohotuksen PS5 ja Xbox Series X -versioiden muodossa. Uutisoimme jo aiemmin pelin saapumisesta Switchille, tosin tietoa pelin julkaisuajankohdasta ei vielä silloin ollut saatavilla.

Nyt on julkistanut Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 -pelin saapuvan myös Nintendon Switch -konsolille 25. päivä kesäkuuta. Activisionin julkistus ei sisällä traileria Switch -versiosta tai oikeastaan mitään suurempia lisäyksiä esimerkiksi liittyen eroihin pelin muiden versioiden välillä. Erona muihin on oletettavasti alhaisempi resoluutio sekä ruudunpäivitysnopeus. Erot eivät Switch -pelaajia luultavasti haittaa, sillä pääasia on, että peli tukee nyt myös Nintendon suosittua konsolia.

Kommentoi