Toimintaroolipeli Nioh 2 ilmestyy maaliskuussa 2020 Kommentit pois päältä artikkelissa Toimintaroolipeli Nioh 2 ilmestyy maaliskuussa 2020

Nioh 2

Toimintaroolipelin jatko-osa 2 on vihdoin saanut julkaisuajankohdan ja se ilmestyy 4 -konsolille maaliskuun 13. päivä 2020. Pelin avointa versiota päästään kuitenkin pelaamaan jo huomenna marraskuun 1. päivä. Avoin kokeilujakso päättyy marraskuun 10. päivä.

Odotettu jatko-osa noudattaa ensimmäisen pelin elementtejä. Pelaaminen tapahtuu kolmannesta persoonasta ja siinä yhdistyvät toiminta ja kevyt roolipelaaminen. Taistelumekaniikkaa on paranneltu ja peliin on tuotu uusia aseita. Pelissä on myös mahdollista luoda täysin oma pelihahmo.

Kokeilujakson suorittaneille on luvassa palkintona Kamaitachi -kypärä, jonka saa käyttöön pelin lopullisen version ilmestyessä. PS Plus tilaajien kannattaa napata alkuperäinen Nioh -peli talteen ensi viikon tiistaina marraskuun 5. päivä, kun se ilmestyy PS Plus -ilmaispeleihin.

Kommentoi

Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri

Overwatch 2

Blizzard on julkaissut uuden trailerin tulevasta 2 -pelin uudesta Junker hahmosta. Voit katsoa trailerin alta.

Junker Queen -hahmo on kyberneettisesti kyvykäs, erittäin liikkuva ja käyttää aseenaan raidetykkiä.

Aiemmin ilmoitettiin, että 2 tulee olemaan ilmaispelattava ja se tulee korvaamaan aikaisemman Overwatch -pelin kokonaisuudessaan.

2 lanseerattiin alunperin vuonna 2019 Blizzconissa, mutta sen jälkeen pelistä ei kuultu juurikaan. Vuonna 2020 ja 2021 pelin käsikirjoittaja Michael Chu ja ohjaaja jättivät Blizzardin.

2 ilmestyy Early Access tilassa PlayStation 5, PlayStation 4, Series X ja S, sekä Nintendo Switch -konsoleille, että PC:lle.

Kommentoi

The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille Kommentit pois päältä artikkelissa The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille

The Sims 4: High School

Electronic Arts ja ovat julkaisemassa uuden High School -lisäosan 4 -peliin heinäkuun 28. päivä. Voit katsoa lisäosan trailerin alta.

Lisäosa tuo peliin Copperdale Highh -koulukampuksen ja paljon uutta tehtävää. Peliin saadaan myös ThrifTea -kahvila, kirjasto sekä rehtorin kartano.

Lisäosan myötä peliin saadaan myös uusia ennalta luotuja hahmoja kuten rehtorin tytär Ash, joka on tyyli-ikoni. Mukana ovat myös romanttisesti kiusallinen Kevin sekä tähtiurheilija Sidney.

Lisäosassa pelaajat pääsevät osallistumaan luennoille ja kokeisiin sekä käymään lounaalla. Mukana on myös cheerleadingiä, eri urheilulajeja sekä shakkiklubi.

4: High School -lisäosa saapuu heinäkuun 28. päivä :lle ja Macille Originin ja Steamin kautta, sekä PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X ja S että Xbox One -konsoleille.

Kommentoi