Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint moninpelitila syynissä uudella videolla Kommentit pois päältä artikkelissa Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint moninpelitila syynissä uudella videolla

Ghost Recon Breakpoint -pelin heikko myynti on syynä pelien viivästymiseen.

julkisti Saksan -pelimessuilla syksyllä julkaistavan Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint -toimintapelin moninpelimuodot. Ghost War -pelitila on pelattavissa heti pelin julkaisun myötä ja tulee saamaan säännöllisiä sisältöpäivityksiä julkaisun jälkeen.

Ghost War on moninpelitila kahdeksalle pelaajalle, joista neljä on kummallakin puolella. Pelitilan keskiössä on joukkuepelaaminen ja strateginen lähestyminen. Julkaisuversiossa mukana on neljä hahmoluokkaa: hyökkääjä, tiedustelija, tarkka-ampuja ja lääkintähenkilö. Näistä jokaisella on omat erikoistaitonsa ja varustepakettinsa, jotka täydentävät oivallisesti toisiaan.

Julkaisuvaiheen kuusi kenttää tarjoavat pelattavaa kahdessa eri pelitilassa, joita ovat team death match -tyylinen Elimination-pelimuoto, jossa tarkoituksena on eliminoida vastustajan joukkue ennen oman joukkueen kaatumista. Sabotage-peli tarjoaa epäsymmetrisen joukkuepelin, jossa toinen pelaaja pyrkii asentamaan pommin, kun taas vastustajan pitäisi pyrkiä estämään se ennen kuin on liian myöhäistä.

Jaetun kokemuspistejärjestelmän ansiosta pelaaja etenee hahmollaan sekä pelin PvE-pelitilassa (pelaaja vastaan tekoäly) että PvP-tilassa (pelaaja vastaan muut pelaajat) samanaikaisesti, joten avatut erikoisominaisuudet, hahmonkehitys, aseistus ja muu vastaava on käytettävissä kummassakin pelitilassa. Tietyt PvP-puolen rajoitteet pitävät kuitenkin huolen tasapainoisesta ja reilusta moninpelitilasta.

Ghost War -moninpelin nautinnollisen kokemuksen viimeistelevät ominaisuudet, kuten dedikoidut palvelimet ja entistä kehittyneempi matchmaking-järjestelmä, jonka ansiosta peli pyrkii tarjoamaan mahdollisimman tasavertaisen ja jännittävän moninpelikokemuksen.

Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint -pelissä pelaajan Ghost-sotilaat kohtaavat vertaisensa vastustajan, sillä vastassa ovat Yhdysvaltain armeijasta loikanneet erikoissotilaat. Saman koulutuksen ja kokemuksen läpi käyneet Wolves-joukot ovat vallanneet Auroan saariston, joka on myös armeijan käyttämän Skell Technology -aseyrityksen keskuspaikka. Sen ansiosta Wolves-joukot on varustettu Skellin huipputason sotilaslennokeilla ja muilla huipputason kalustolla.

Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint -toimintapeli julkaistaan sekä 4- ja Xbox One -pelikonsoleille, :lle että Google Stadia -pelipalvelulle 4. lokakuuta 2019. Lisäksi peli tulee saataville myös Ubisoftin uuteen Uplay+ -tilauspalveluun. Pelin Gold-, Ultimate- tai keräilijänversion omistajat pääsevät nauttimaan pelistä kolme päivää etuajassa. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint -pelin ja sen Ghost War -pelitilan beetatestivaihe on käynnissä 5.-8. syyskuuta välisen ajan. Beetavaihe on saatavilla Xbox One -pelikonsoleille ja :lle.

Kommentoi

Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri

Overwatch 2

Blizzard on julkaissut uuden trailerin tulevasta Overwatch 2 -pelin uudesta Junker Queen hahmosta. Voit katsoa trailerin alta.

Junker Queen -hahmo on kyberneettisesti kyvykäs, erittäin liikkuva ja käyttää aseenaan raidetykkiä.

Aiemmin ilmoitettiin, että Overwatch 2 tulee olemaan ilmaispelattava ja se tulee korvaamaan aikaisemman Overwatch -pelin kokonaisuudessaan.

Overwatch 2 lanseerattiin alunperin vuonna 2019 Blizzconissa, mutta sen jälkeen pelistä ei kuultu juurikaan. Vuonna 2020 ja 2021 pelin käsikirjoittaja Michael Chu ja ohjaaja jättivät Blizzardin.

Overwatch 2 ilmestyy Early Access tilassa PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S, Xbox One sekä Switch -konsoleille, että PC:lle.

Kommentoi

The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille Kommentit pois päältä artikkelissa The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille

The Sims 4: High School

Electronic Arts ja Maxis ovat julkaisemassa uuden High School -lisäosan The Sims 4 -peliin heinäkuun 28. päivä. Voit katsoa lisäosan trailerin alta.

Lisäosa tuo peliin Copperdale Highh -koulukampuksen ja paljon uutta tehtävää. Peliin saadaan myös ThrifTea -kahvila, kirjasto sekä rehtorin kartano.

Lisäosan myötä peliin saadaan myös uusia ennalta luotuja hahmoja kuten rehtorin tytär Ash, joka on tyyli-ikoni. Mukana ovat myös romanttisesti kiusallinen Kevin sekä tähtiurheilija Sidney.

Lisäosassa pelaajat pääsevät osallistumaan luennoille ja kokeisiin sekä käymään lounaalla. Mukana on myös cheerleadingiä, eri urheilulajeja sekä shakkiklubi.

The Sims 4: High School -lisäosa saapuu heinäkuun 28. päivä PC:lle ja Macille Originin ja Steamin kautta, sekä PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X ja S että Xbox One -konsoleille.

Kommentoi