Tomb Raider -trilogia kokoelma ilmestyi – rajoitetun ajan alennuksessa Kommentit pois päältä artikkelissa Tomb Raider -trilogia kokoelma ilmestyi – rajoitetun ajan alennuksessa

Tomb Raider: Definitive Survivor Trilogy

Kuten viime viikolla uutisoimme, kolme viimeisintä -peliä on saanut kokoelmajulkaisun nimeltään Tomb Raider: Definitive Survivor Trilogy. Pelisarjan ensimmäisestä osan julkaisusta tulee tänä vuonna kuluneeksi 25 vuotta.

Kokoelma sisältää vuoden 2013 Tomb Raider, ja -pelit. Lisäksi pelien mukana tulee kaikki niiden lisäosat.

Paketti on parhaillaan alennuksessa ja sen voi hankkia itselleen puoleen hintaan 20 eurolla PS Storesta ja Microsoftin kauppapaikalta.

Netflix on myös työstämässä Tomb Raider -aiheista animesarjaa, jonka käsikirjoittana toimii Tasha Huo, jonka käsialaa tulee olemaan myös tuleva The Witcher: Blood Origin -animesarja.

Kommentoi

Roguelike tyyppinen Tomb Raider Reloaded -mobiilipeli ilmestyi – katso julkaisutraileri Kommentit pois päältä artikkelissa Roguelike tyyppinen Tomb Raider Reloaded -mobiilipeli ilmestyi – katso julkaisutraileri

Tomb Raider Reloaded

ja ovat julkaisseet uuden -mobiilipelin iOS ja Android -laitteille. Voit katsoa pelin julkaisutrailerin alta.

Reloaded on pelisarjan ensimmäinen roguelike tyyppinen peli ja se vie pelaajat tuttuihin kohteisiin kuten City of Vilcabamba, Lost Valley sekä St. Francis' Folly. Mukana on myös muita tuttuja hahmoja kuten Winston, Anaya Imanu sekä Werner Von Croy.

Tomb Raider Reloaded on saatavilla iOS ja Android -mobiililaitteille.

Kommentoi

Roguelike tyyppisen Tomb Raider Reloaded -mobiilipelin ennakkorekisteröinnit alkoivat Kommentit pois päältä artikkelissa Roguelike tyyppisen Tomb Raider Reloaded -mobiilipelin ennakkorekisteröinnit alkoivat

Tomb Raider Reloaded

ja ovat julkaisemassa uutta Reloaded -mobiilipeliä iOS ja Android -laitteille helmikuun 14. päivä.

Nyt pelin ennakkorekisteröinnyt ovat alkaneet ja kaikki osallistujat saavat kultaiset versiot Lara Croftin tunnusomaisista tuplapistooleista.

on pelisarjan ensimmäinen roguelike tyyppinen peli ja se vie pelaajat tuttuihin kohteisiin kuten City of Vilcabamba, Lost Valley sekä St. Francis' Folly. Mukana on myös muita tuttuja hahmoja kuten Winston, Anaya Imanu sekä Werner Von Croy.

Tomb Raider Reloaded ilmestyy mobiililaitteille helmikuun 14. päivä.

Kommentoi