Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 julkaistaan Nintendo Switchille kesäkuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 julkaistaan Nintendo Switchille kesäkuussa

Kehittäjä Vicarious Visionin paljon kehuja kerännyt julkaistiin viime lokakuussa PC:lle ja PS4, Xbox One -konsoleille ja tämän vuoden maaliskuussa skeittipeli sai kasvojenkohotuksen PS5 ja Xbox Series X -versioiden muodossa. Uutisoimme jo aiemmin pelin saapumisesta Switchille, tosin tietoa pelin julkaisuajankohdasta ei vielä silloin ollut saatavilla.

Nyt on julkistanut Tony Hawk's Pro Skater 1+2 -pelin saapuvan myös Nintendon -konsolille 25. päivä kesäkuuta. Activisionin julkistus ei sisällä traileria Switch -versiosta tai oikeastaan mitään suurempia lisäyksiä esimerkiksi liittyen eroihin pelin muiden versioiden välillä. Erona muihin on oletettavasti alhaisempi resoluutio sekä ruudunpäivitysnopeus. Erot eivät Switch -pelaajia luultavasti haittaa, sillä pääasia on, että peli tukee nyt myös Nintendon suosittua konsolia.

”Mennyttä ja tulevaisuutta” – Huhtikuun kiinnostavimmat pelijulkaisut Kommentit pois päältä artikkelissa ”Mennyttä ja tulevaisuutta” – Huhtikuun kiinnostavimmat pelijulkaisut

Huhtikuu tuo mukanaan useita odotettuja pelijulkaisuja, jotka tarjoavat viihdykettä pelaajille. Tulevat julkaisut kattavat monipuolisesti erilaisia genrejä ja tarjoavat jotain jokaiselle pelaajalle. Olipa kyseessä sitten toimintaseikkailu, roolipeli tai vaikkapa tennis, maaliskuu tarjoaa runsaasti uutta pelattavaa. Tässä lyhyt katsaus kuukauden kiinnostavimpiin pelijulkaisuihin.

Freedom Planet 2 (PS4/5, Switch, Xbox One, XSX/S)

Julkaisu: 4. huhtikuuta

Freedom Planetin nopeatempoinen tasohyppely palaa! Ryhdy kokopäiväiseksi sarjakuvasankariksi ja käytä pelityyliisi sopivia kykyjä ja esineitä tutkiaksesi Avalicen maailmaa ja puolustaaksesi sen eläinkansalaisia!

Grounded (PS4/5, Switch)

Julkaisu: 16. huhtikuuta

Maailma on laaja, kaunis ja vaarallinen paikka – varsinkin kun olet kutistunut muurahaisen kokoiseksi. Voitko menestyä jättiläishyönteislaumojen rinnalla, taistelemalla selviytyäksesi takapihan vaaroista?

Final Fantasy XVI: The Rising Tide DLC (PS5)

Julkaisu: 18. huhtikuuta

The Rising Tide avaa täysin uuden tarinan, taistelut, sivutehtävät, aseet, tarvikkeet, tasorajan ja paljon muuta sekä lisää syvyyttä Cliven matkaan ennen FINAL FANTASY XVI: n jännittävää päätöstä . The Rising Tide -osassa Clivelle saapuu piilopaikkaan merkitsemätön kirje, joka sisältää pyynnön Leviathan the Lostin Dominantin pelastamiseksi.

No Rest for the Wicked (PC) 

Julkaisu: 18. huhtikuuta

Vuosi on 841 – kuningas Harol on kuollut. Kun sana hänen kuolemastaan ​​kaikuu kautta valtakunnan, kruunu siirtyy hänen ylimieliselle, mutta kokemattomalle pojalleen Magnukselle.

Vielä pahempaa on, että rutto, jota ei ole nähty tuhanteen vuoteen, on palannut. Se pyyhkäisee maan halki ja turmelee kaiken ja kaikki, joihin se koskettaa. Madrigal Seline, kirkon häikäilemätön ja kunnianhimoinen hahmo, näkee ruton mahdollisuutena todistaa itsensä jumalansa silmissä.

Tales of Kenzera: ZAU (PC, PS5, XSX/S, Switch)

Julkaisu: 23. huhtikuuta

Sureva poika alkaa lukea edesmenneen isänsä kirjoittamaa Bantu-tarinaa. Seikkaile kauniisiin ja petollisiin Kenzeran maihin Zauna, nuorena shamaanina, joka neuvottelee kuoleman Jumalan kanssa tuodakseen Babansa takaisin pimeydestä.

Megaton Musashi: Wired (PC, Switch, PS4, PS5)

Julkaisu: 25. huhtikuuta

Mukauta jättiläisrobottisi osia ja aseita ottaaksesi maapallon takaisin avaruusolioilta tässä mecha-toimintaroolipelissä. Päihitä viholliset näyttävillä ja innostavilla hyökkäyksillä!
Nauti monimutkaisesta tarinasta, joka on täynnä rikkaita hahmoja.

Sand Land (PC, PS4, PS5, XSX/S)

Julkaisu: 26. huhtikuuta

Tässä toimintaroolipelissä pelaajat löytävät edesmenneen Akira Toriyaman luoman nostalgisen ja sydäntä lämmittävän maailman, jossa sinusta tulee päähenkilö Beelzebub. Opi hallitsemaan hänen voimiaan ja johtamaan sankarillisten sopimattomien joukkoa tutkimaan legendaarista -maailmaa.

Stellar Blade (PS5)

Julkaisu: 26. huhtikuuta

Ihmiskunnan tulevaisuus on vaakalaudalla. Omituisten ja voimakkaiden olentojen hävittämä Maa on hylätty, ja tuhotun ihmisrodun jäänteet ovat paenneet ulkoavaruuden siirtokuntaan.

Siirtokunnasta saapunut 7. ilmajoukon EVE saapuu planeettamme autioille jäänteille selvän tehtävän kanssa: pelasta ihmiskunta ottamalla Maa takaisin naytiboilta – sen tuhonneelta pahansuovalta joukolta.

TopSpin 2K25 (PS4/5, PC, Xbox One, XSX/S)

Julkaisu: 26. huhtikuuta

TopSpin-pelisarja palaa -pelillä, jossa on tennislegendat Roger Federer, Serena Williams ja joukko muita pelattavia ammattilaisia kilpailevat yksin- ja moninpelitiloissa muun muassa kaikissa neljässä historiallisessa Grand Slam® -turnauksessa ja paljon muuta!

Sea of Thieves (PS5)

Julkaisu: 30. huhtikuuta

Sea of ​​Thieves on hitti merirosvoseikkailupeli, joka tarjoaa pohjimmiltaan merirosvokokemuksen kadonneiden aarteiden ryöstöstä, intensiivisistä taisteluista, merihirviöiden voittamisesta ja paljon muusta. 

Nintendon patentti vihjailee parannuksia Switchin telakkaan Kommentit pois päältä artikkelissa Nintendon patentti vihjailee parannuksia Switchin telakkaan

saattaa helpottaa Switchin telakan johdon liitäntäongelmia nokkelalla patentilla.

Oletko koskaan taistellut johtojen kanssa liittäessäsi Nintendo Switchiä televisioon? Jos näin on, et ole yksin. Nykyinen Switchin telakka pakottaa johdot vasemmalle puolelle, mikä voi aiheuttaa turhautumista riippuen televisiosi porttien sijainnista.

Mutta älä enää huolehdi, Switchin omistajat! Äskettäin löydetty Nintendo-patentti vihjaa mahdolliseen ratkaisuun. Huhtikuun 2. päivä 2024 päivätty patentti kuvaa telakkaa, jossa on pyörivä I/O-lohko. Tämä nokkela ominaisuus mahdollistaisi porttien vaihtamisen vasemmalle osoittavasta oikealle, luoden virtaviivaisemman kaapeliliitäntäprosessin.

Patentin mukaan Nintendo tunnustaa nykyisen telakan asetelman potentiaalisesti ”hankalaksi”. Patenttiin sisältyy kuvia, jotka esittelevät ”pyörivän lohkon”, joka kääntyy 180 astetta, kääntäen portit vasemmalta oikealle. Jopa nykyisen telakan oikealla puolella olevat kaksi USB-porttia säätyisivät vastaavasti tähän uuteen suunnitteluun.

Vaikka tämä kuulostaa tervetulleelta parannukselta, artikkeli varoittaa, että ratkaisu ei välttämättä näe päivänvaloa nykyisille -malleille. Konsoli lähestyy elinkaarensa loppua, sillä se on jo ylittänyt 139 miljoonan kappaleen myynnin ja seitsemän vuoden iän. Tällaisen muutoksen toteuttaminen tällä hetkellä ei ehkä ole Nintendon prioriteetti.

Kuitenkin patentti tarjoaa toivon pilkahduksen tulevalle Switchin seuraajalle. Tämä pyörivä I/O-paneeli voisi olla näppärä ratkaisu seuraavan sukupolven Switchille, jonka fanit ovat nimenneet ”Switch 2”:ksi. Vaikka yksityiskohdat Switch 2:sta ovat vielä salaperäisiä, tämä patentti viittaa siihen, että Nintendo pohtii käyttäjäystävällistä kaapelinhallintaa tulevien konsolien osalta.

Lähde: NintendoLife