Top Gear juontajan uusi Clarkson’s Farm sarja alkaa kesäkuussa – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Top Gear juontajan uusi Clarkson’s Farm sarja alkaa kesäkuussa – katso traileri

Clarkson's Farm

Video julkaisee entisen ja nykyisen juontaja Jeremy Clarksonin uuden Clarkson's Farm -sarjan kesäkuun 11. päivä.

Jeremy Clarkson on journalisti ja tv-toimittaja, joka on totuttu näkemään matkustamassa superautoilla ympäri maailmaa sivuluisussa karjuen. Nyt hän on päättänyt ostaa Englannin maaseudulta 1 000 eekkerin maatilan ja suoriutua maataloustöistä itse – siitäkin huolimatta, ettei hänellä ole niistä vähäisintäkään kokemusta.

Sarjassa seurataan Britteisaarten epätodennäköisimmän maajussin ja hänen tiiminsä intensiivistä, raskasta, mutta monin paikoin hilpeää vuotta maatilan arjessa, jossa kotieläimet eivät tottele eivätkä viljelyskasvit meinaa lähteä kasvuun. Työrupeamaa ei helpota myöskään se, että vuosi tuo tullessaan huonoimman viljelysään vuosikymmeniin – sekä pandemian, jota kukaan ei osannut odottaa.

Sarja starttaa Amazon Prime Video -palvelussa kesäkuun 11. päivä.

”Trocollit tulee! oletko valmis?” – onko tässä näyttävin peikkohahmo, mitä fantasiasarjoissa on nähty? Kommentit pois päältä artikkelissa ”Trocollit tulee! oletko valmis?” – onko tässä näyttävin peikkohahmo, mitä fantasiasarjoissa on nähty?

Prime Video on julkaissut eksklusiivista kulissien takaa -materiaalia lippulaivasarjastaan The (Ajan pyörä). Behind-the-Scenes -videossa päästään todistamaan, miten kirjoista tutut taruolennot, Trollocit, herätettiin henkiin hyödyntäen uusimpia lavastustekniikoita ja -teknologiaa.

Robert Jordanin tunnetuimpaan fantasiakirjasarjaan perustuvan TV-sovituksen toisella kaudella nöyrä maalaispoika Rand al'Thor (Josha Stradowski, Gran Turismo) saa tietää olevansa uudestisyntynyt lohikäärme (The Dragon Reborn) – vaarallinen historiallinen hahmo, jonka on määrä pelastaa maailma, tai tuhota se. Voimakkaista velhoista koostuvan armeijan, joka epätoivoisesti koittaa suojella Randia Pimeän voimilta, on otettava huomioon hänen kasvavat voimansa ja piilevä hulluutensa.

Ajan pyörä on kääntymässä ja viimeisenä taisteluna tunnettu kohtalonhetki lähestyy. Vaikka Rand kuvitteli jo tuhonneensa pimeän voimat, ei pahuus ole kadonnut maailmasta. Toisella kaudella sekä uudet että ikiaikaiset viholliset etsivät hajallaan olevia nuoria ystäviä Kaksvirtojen (Two Rivers) alueelta. Nainen, joka alunperin löysi heidät ja ohjasi poluillaan eteenpäin, on nyt voimaton, ja siksi ystävien on etsittävä muita voimanlähteitä joko Valosta tai Pimeydestä.

The Wheel of Time -sarjan näyttelijöihin lukeutuvat Rosamund Pike (Gone Girl, I Care a Lot) Moiraine Damodredin roolissa, Daniel Henney (Criminal Minds) Lan Mandragoranin roolissa, Zoë Robins (Power Rangers Ninja Steel) Nynaeve al'Mearan roolissa, Madeleine Madden (Dora ja The Lost City of Gold) Egwene al'Veren roolissa, Marcus Rutherford (Obey) Perrin Aybaran roolissa, Dónal Finn (Rogue Heroes) Mat Cauthonin roolissa sekä Ceara Coveney (Young Wallander) Elayne Trakandin roolissa.

The Wheel of Timen televisiosovituksen vastaavana tuottajana ja showrunnerina toimii Rafe Judkins (Agents of S.H.I.E.L.D., Hemlock Grove). Muita sarjan vastaavia tuottajia ovat Larry Mondragon ja Rick Selvage iwot-tuotantoyhtiöstä (Winter Dragon), Ted Field Radar Pictures -yhtiöstä (Jumanji: The Next Level, Winter Dragon), Mike Weber (Jumanji: The Next Level, Beirut), Darren Lemke (Shazam!, Goosebumps, Winter Dragon), Marigo Kehoe (Outlander, The Crown), Justine Juel Gillmer (The Survivor, Halo), Sanaa Hamri (Empire, Lovestruck) ja Amanda Kate Shuman (The Blacklist). Rosamund Pike toimii niin ikään sarjan vastaavana tuottajana, ja Harriet McDougal, Brandon Sanderson ja Lauren Selig toimivat tuotannon konsultteina. The Wheel of Time -sarjan ovat tuottaneet Amazon Studios ja Sony Pictures Television.

Ajan pyörä eli The Wheel of Time -sarjan toinen tuotantokausi saa ensi-iltansa yksinoikeudella Prime Videolla 1. syyskuuta

Tältä näyttää tulevan Fallout -sarjan kulisseissa – katso kuvat Kommentit pois päältä artikkelissa Tältä näyttää tulevan Fallout -sarjan kulisseissa – katso kuvat

Suosittu post-apokalyptinen roolipelisarja on muuntumassa tv-sarjaksi Prime Videolle. Nyt tulevan sarjan lavasteista on saatu kuvia. Voit katsoa kaikki kuvat alta.

Sarjan tuotannosta vastaa ja sarjan luojat Lisa Joy ja Jonathan Nolan ovat mukana. Bethesdan puolelta sarjan tuottajina tulevat työskentelemään Todd Howard ja James Altman.

Tuotanto on vasta alkutekijöissään ja vielä ei ole täysin varmaa pohjautuuko sarjan tarina aiempiin peleihin vai tullaanko siinä näkemään täysin uutta tarinaa. Kuvissa kuitenkin vilahtaa erehdyttävästi Fallout 3 -pelin alkuosasta tuttu lasten huone.