Toukokuun PS Plus ilmaispelit selvillä – Overcooked ja What Remains of Edith Finch Kommentit pois päältä artikkelissa Toukokuun PS Plus ilmaispelit selvillä – Overcooked ja What Remains of Edith Finch

on tuttuun tapaan julkaissut seuraavat Plus -tilaajien ilmaispelit. Ensi viikon tiistaina pelattavaksi tulevat co-op keittiösekoilu sekä tarinaseikkailu What Remains of Edith Finch.

Bilepeli Overcookedissa sinun ja kolmen kaverisi on tarkoitus valmistaa ruokaa hektisessä ympäristössä. puolestaan yhdistelee visuaalisesti näyttävän ulkokuoren ja syvällisen tarinankerronan. Lue myös Errorin arvostelu kyseisestä pelistä.

Toukokuun pelit tulevat ladattavaksi PS Storeen ensi viikon tiistaina toukokuun 7. päivä. Siihen mennessä ehdit vielä latailla huhtikuun pelit.

Kommentoi

Wreckfest -romurallipeli ilmestyi mobiililaitteille – katso julkaisutraileri Kommentit pois päältä artikkelissa Wreckfest -romurallipeli ilmestyi mobiililaitteille – katso julkaisutraileri

Wreckfest

Kotimaisen Bugbearin kehittämä ja Nordicin julkaisema Wreckfest -romurallipeli on saapunut iOS ja Android -mobiililaitteille. Voit katsoa uuden julkaisutrailerin alta.

Pelin mobiiliversiossa on kaikki samat ominaisuudet kuin PC ja konsoliversioissakin. Mukana on myös paikallinen moninpeli ja kaikki tutut autot ja radat. Peli tukee myös erillistä ohjainta.

Alunperin vuonna 2018 PC:lle ilmestynyt romurallipeli on henkinen jatkumo FlatOut -peleille ja yhdistelee myös elementtejä klassisista peleistä kuten Destruction Derby sekä Street Rod.

Peli saapui PlayStation 4 ja Xbox One -konsoleille vuonna 2019. Viime vuonna se saapui myös uuden sukupolven ja sekä S -konsoleille, että Stadia -pelipalveluun.

on saatavilla iOS ja Android -mobiililaitteille Play, Samsung Galaxy sekä App Store -kauppapaikoilta.

Kommentoi

Horizon Call of the Mountain -VR-pelistä saatiin uusi traileri – ennakkotilaukset auki Kommentit pois päältä artikkelissa Horizon Call of the Mountain -VR-pelistä saatiin uusi traileri – ennakkotilaukset auki

Horizon Call of the Mountain

on odotetun Horizon Call of the Mountain -VR-pelin ennakkotilaukset ja samalla pelistä on saatu tuore traileri. Peli on tulossa yksinoikeudella PSVR2 -laitteistolle.

Pelissä tullaan myös tapaamaan aiempien Horizon -pelien päähahmo Aloy, muita tuttuja hahmoja, sekä täysin uusia tuttavuuksia.

Hiljattain Horizon Forbidden West sai uuden New Game+ -pelitilan sekä Ultra Hard -vaikeustason. Molemmille konsoliversioille on saatu myös parannuksia grafiikoihin, kuten antialiasointiin.

Horizon Call of the Mountain -peli ilmestyy PSVR 2 -laitteiston yhteydessä tammikuun 22. päivä 2023.

Kommentoi