Toukokuun PS Plus selvillä – FIFA 22 ja roolipelejä Kommentit pois päältä artikkelissa Toukokuun PS Plus selvillä – FIFA 22 ja roolipelejä

FIFA 22

Kuten aiemmin tällä viikolla huhuiltiin, toukokuun pelit ovat selvillä ja luvassa on EA:n uusin jalkapallopeli 22 sekä roolipelit Tribes of Midgard sekä Curse of the Dead Gods.

22

22 on viime syksynä ilmestynyt viimeisin osa EA Sportsin jalkapallopelisarjasta. Se toi uudistusta aiempiin mm. fysiikanmallinnuksen, animaatioiden sekä tekoälyn muodossa. Peli tulee ladattavaksi sekä PS5, että PS4 -konsoleille.

Tribes of Midgard

Tribes of Midgard on puolestaan alunperin vuonna 2019 ilmestynyt toimintaa, roolipeliä sekä selviytymistä yhdistelevä peli. Pelissä pelaajat voivat luoda oman 10 hengen viikinkiheimon ja pelata yhdessä. Päivisin pelaajat seikkailevat sattumanvaraan luodussa maailmassa keräten resursseja. Öisin viholliset puolestaan hyökkäävät ja pelaajien täytyy puolustautua. Peli tulee ladattavaksi ja PS4 -konsoleille.

on viime vuonna ilmestynyt elementtejä ja luolastoseikkailua yhdistelevä peli. Siinä pelaajat ovat seikkailijoita, jotka etsivät proseduraalisesti luoduista luolastoista rahaa, voimaa ja ikuista elämää. Peli tulee olemaan saatavilla PS4 -konsoleille.

Pelit tulevat ladattavaksi maanantaina toukokuun 2. päivä. Siihen mennessä ehdit ladata huhtikuun ilmaispelit Hood: Outlaws & Legends, SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom – Rehydrated sekä Slay the Spire.

Kommentoi

Saints Row -rebootista saatiin uusi pelivideo Kommentit pois päältä artikkelissa Saints Row -rebootista saatiin uusi pelivideo

Saints Row

Saints Row -pelisarjan rebootti ilmestyy elokuun 23. päivä ja nyt tulevasta pelistä on saatu uusi pelivideo, jonka voit katsoa alta.

Tulevassa pelissä voit muokata lähes kaikkea aina pelihahmon hampaista syntymämerkkeihin sekä prosteettisista jaloista aina emojeihin joilla hahmojen sukupuolielimet peitetään. Pelissä voi muokata myös vahvasti aseita ja ajoneuvoja.

Alkuperäinen peli ilmestyi vuonna 2006 ja se sai jatkoa kolmen pelin verran, joista viimeisin ilmestyi vuonna 2013. puolestaan sai uusinnon PS4, One ja PC -alustoille viime vuonna.

ilmestyy PlayStation 5, PlayStation 4,  Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille, että PC:lle elokuun 23. päivä 2022.

Kommentoi

Rainbow Six Siege suurtapahtuma alkaa Berliinissä ensi viikolla Kommentit pois päältä artikkelissa Rainbow Six Siege suurtapahtuma alkaa Berliinissä ensi viikolla

Rainbow Six Siege

Tom Clancy’s on yksi pelatuimpia ja seuratumpia kilpaurheilupelejä. Sen Major-peliturnauksissa kohtaavat lajin huiput ottaessaan toisistaan mittaa taktisissa, mutta nopeatempoisissa peliotteluissa. Tämän kesän Six Major -kisat pelataan Berliinissä 15.-21. elokuuta. Mukana on 16 parasta joukkuetta neljältä eri alueelta ympäri maailmaa. Mukana on myös suomalaisväriä, kun Juhani ”Kantoraketti” Toivonen pelaa turnauksessa Rogue-tiimissä.

Ensimmäisenä on vuorossa ryhmävaihe, joka kisataan 15.-17. elokuuta suljettujen ovien takana. Näistä otteluista kahdeksan parasta tiimiä jatkaa pudotuspeleihin, jotka pelataan yleisön edessä Berliinin sydämessä, kuuluisalla Theater am Potsdamer Platz -tapahtumapaikalla. Paikan päälle oleville faneille on otteluiden ohella tarjolla joukkuetapaamisia, demoalueita, oheistarvikemyyntiä ja paljon muuta. Kisatapahtumassa julkistetaan myös pelin seitsemännen pelivuoden kolmannen kauden uudistukset 21. elokuuta.

Six Berlin Major -turnaus alkaa 15. elokuuta kello 10.45 Suomen aikaa ja on katsottavissa suorana lähetyksenä täältä. Kattava joukkuelistaus ja tapahtumaohjeistus löytyvät täältä.

Rainbow Six Siege on saatavilla PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille, että PC:lle. Peli on saatavilla myös Ubisoftin Uplay+ -tilauspalvelussa.

Kommentoi